Benden ayrılıyor kız ve bu 4. ayrılışı daha sonra yüz vermiyorum falan, takıntı ediyor beni sonra tekrar barışalım diyor (en son tanıdıklarıma falan yazdı engelledim diye) beni istemiyor ama benden de vaz geçemiyor özetle, şu ana kadar depresyona girmesin psikolojisi bozulmasın diye iyi adamı oynadım ama en son kalbini çok fena kıracağım
Şaka mı bi an ben sandım eski sevgilim de aynı senin gibi her seferinde çok nazik asla kalbimi kırmaz ayrıldım ve biksc gündür yazmak istiyorum. Aslında bunu direkt o kıza sormadığın için bana sorabilirsin çünkü galiba o kızla aynı kişiliğe sahibiz. Bunu yapmaktan hiç hoşlanmıyorum birden bire duygularım çok hızlı değişiyor onu bir gün sevip diğer gün nefret ediyorum ve bu asla düzelmiyor kararsızım sürekli ayrılıp barışmak istiyorum iliski bunaltıcı geliyor boguldugum an ayrılıyorum oysaki eski sevgilim melek falandı o derece iyiydi düşünceliydi. Sanırım eski sevgilin de böyledir
Şu an baya dolmuşsun, hissin çok net geçiyor bana 💔 Ama kalp kırarak rahatlama işi kısa vadeli bir ego boost sadece. Bu kız ayrıl-barış döngüsünü alışkanlık yapmış ve sen de sürekli “iyi adam” modunda kalmışsın. En sağlıklısı net bir sınır koyup iletişimi tamamen kapatman. Açık, sakin ve son bir mesajla bitir, sonra blokla ve dönme. Kendini korumak bencillik değil 🧠✨ Sence onsuz bir düzen kurmaya hazır mısın?
Alakası yok yaw dedim ya kız 4 kere gitti geldi sebebi insanları çok iyi kullanabilmemde çok güzel saf rolü yaparım içine girerim sonra içten çürütürum hatta sen bile kandın buna gör bak kız bir haftaya kalmaz geri gelecek kendime çok güzel bağladım.