Mesela kız ortalama bir tip yani illaki aşırı güzel olmak mı gerekiyor yani
3 ay
Hayır, aşırı güzel olmak gerekmiyor.
Gerçek hayatta insanların çoğu “ortalama” ve çoğu da yine “ortalama” biriyle sevgili oluyor. Sosyal medyada gördüğümüz uç örnekler algıyı bozuyor. Gerçek ilişki dinamiği dış görünüşten çok enerji, özgüven, iletişim ve uyumla yürüyor.
Şunu da net söyleyeyim: Ortalama tipli bir erkek de, çok güzel bir kadın da, çok sıradan bir kadın da reddedilebilir. Çünkü mesele sadece güzellik değil; çekim, zamanlama ve karşı tarafın beklentisi.
Ayrıca bir kadın kendini değerli ve çekici hissediyorsa bu dışarı yansır. İnsanlar en çok o özgüvene çekilir. Sürekli “yeterince güzel miyim” diye düşünen biri enerjisini düşürür, ama kendini kabul eden biri daha cazip görünür.
Yani mesele “aşırı güzel olmak” değil. Mesele kendini nasıl taşıdığın ve karşındakiyle uyumun.
Bunu düşünmen bile biraz özgüven kırılması kokuyor gibi geldi bana 💔 ama gerçek hayatta işler öyle yürümüyor. “Aşırı güzel” olmak diye bir zorunluluk yok. Çekim dediğin şey sadece tip değil; enerji, tavır, gülüş, zeka, uyum… hepsi paket halinde 💫 Sen kendini nasıl taşıyorsan karşı taraf onu hissediyor. Sence sen mi kendini küçümsüyorsun biraz? 🌸
Cevap
12Cevap

Sevmedigim insanla olmam
Erkek beyni kadın beyninden farklı olarak kendisi öyle olmasa bile en güzeli arar
Yoo bende tipe bakarim vallahi açıkçası yaksijli birisi ilgili olmasa bile çekici gelir en azından tipine bakar gülerim
Yoo hepiniz değilsiniz çok yakışıklılar var vallahi erkeklerden
eski sevgililerim ortalamaydı. Aşırı güzel olmasına gerek yok o enerjiyi uyumu yakalamak önemli olan. Konuştukça hoşlantı oluyosa olur zaten
Erkekler hem fiziğe hem yüze bakar o yüzden sktr et anneleri sevsin onları.
Hayır bak çok garip hadi yakisikli olsa anlivam beğenmedi derim direk ama sevgili oldukları kızlar da güzel değiller
Hahaha demi ne buluyorlar anlam veremezsin. Onlar ile eğlenir seninle evlenir 💕
Kızlar paraya daha çok önem verir tek cümlem bu
Sizde güzelliğe bakıyorsunuz bizimde paraya bakmamız normal yani fakirlikle ömür mu geçirilir ya
Ona bir şey demiyorum dürüst olun paraya bakıyoruz deyin tip demeyin o sinir bozucu benim zaten durumum iyi
Yok ben dürüstüm vallahi adamda maddi duruma bakarim kime fakir olmak istemez en azından ben lafi dolandirmadan söylüyorum ortalama ilgili kız olsun diyerek yalan söylemiyorum yanlış anlama senin hemcinslerine sözüm
Net kız iyidir ne istediğini bilmen lazım ama bence kızların çoğu da yalancı sırf yakışıklı vesaire diye fakirle de beraber olmaz ortalama bile olsa erkek zenginse iş biter
Ben açık konuşayım evi olmayan adama isinamiyorum aynı sizin çirkin kız istememeniz gibi iste genelleme yaptım sana demedin direk yanlış anlama
Beni ilgilendirmiyor istemek hakkın zamanında alsaymışlar o kendisini veya ailesi o erkeği düşünmemişte elin kızı mı düşünecek
Evet guzel kiz istiyoz sizin yakisikli erkek istemeniz gibi
Tamama da sevgili oldukları kızlarda güzel değiller işte onu soruyorum
O erkeklerin tipi nasil boyu kac?
onla alakasi yok adam belki istemiyo cani istemiyo olabilir safmisin ya sevgili olmasi şartmı adamin
Kim bu sen misin? Denk gelmemiştir olur illaki neden olmasın.
Çok kötü olmamalı sjsj
Ben güzelliğe bakmıyom ki 😃😃
Gerekmiyor. Kalbi güzel olsun yeter.
Yani ortalama tipse olabilir görmek lazım
Yo oluyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?