Aşk İlişkileri 3 ay Ciddi ilişki insanıyım ama erkekler hep abaza? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor yok mu şöyle maddi durumu iyi karıkız olmayan hayatında biri Ciddi ilişki insanıyım ama erkekler hep abaza? Cevapla İlişki Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Karı kız yok ama maddi durumum iyi değil! 😅İlişki insanı değilim... 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Genelleme yapmamak gerekErkeklerin bu hale getiren kök nedene de bakmak gerekebilir ama konumuz bu degil diye düşünüyorumGönül zenginliği kabul edilir bir zenginlik mi 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Maddi durumumuz iyi olsa senle ne işimiz olur fotosuz :D 1 0 Yorumla
öylesinebiri1001 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 3 ay geçmişine bakılmasını ister misin istemez mısın 0 0 Yorumla
metatepki Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Yaş kaç acaba arayış nasıl biri 0 2 Yorumla Soran 3 ay 23 yaşım maddi durumu iyi işinde gücünde karı kıs olmayan hayatında birini Yorumla metatepki 3 ay Yasin küçük biraz daha yaşıt olsaydık tanımak isterdim Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Var da siz o erkekler i beğenmiyor sunuz zaten 0 2 Yorumla Soran 3 ay Yoo beğeniyorum Yorumla HeadSh0t 3 ay Bana denk gelmiyor demek ki Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Djsjsu siparişi alayım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Evlenmek ni amacın? 0 2 Yorumla Soran 3 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 3 ay Allah gönlüne göre versin Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Merhaba,
Karı kız yok ama maddi durumum iyi değil! 😅
İlişki insanı değilim...
Genelleme yapmamak gerek
Erkeklerin bu hale getiren kök nedene de bakmak gerekebilir ama konumuz bu degil diye düşünüyorum
Gönül zenginliği kabul edilir bir zenginlik mi
Maddi durumumuz iyi olsa senle ne işimiz olur fotosuz :D
geçmişine bakılmasını ister misin istemez mısın
Yaş kaç acaba arayış nasıl biri
23 yaşım maddi durumu iyi işinde gücünde karı kıs olmayan hayatında birini
Yasin küçük biraz daha yaşıt olsaydık tanımak isterdim
Var da siz o erkekler i beğenmiyor sunuz zaten
Yoo beğeniyorum
Bana denk gelmiyor demek ki
Djsjsu siparişi alayım
Eee bize kaldın yapcak bişey yok 😀
Sevisme yoksa niye ugrassinlar senle