Bir adam var aynı benim onu sevdiğim gibi o da başka kadını sevdi, aynı derecede
3 ay
Bir adam var aynı benim onu sevdiğim gibi o da başka kadını sevdi, aynı derecede
işte insanı en çok yoran da bu oluyor seni değil başkasını sevmesi aynı emek aynı heyecan aynı bağlanma ama yönü farklı kalbin yanlış kapıya dayanması gibi bu sevilmediğin anlamına gelmiyor sadece senin sevme biçimin onun seçimiyle örtüşmemiş olabilir bazen iki insan da kötü değildir sadece yollar kesişmez bunu kabul etmek çok zor çünkü insan ister istemez kendinde bir eksik arıyor ama unutma sen eksik değilsin sen sevebilen birisin ve bu halaa çok kıymetli sadece karşılığı doğru yerde değildi 🙁
teşekkür ederim 🤗
Kalbinin tam aynasını yaşamışsın resmen… Sen onu ne kadar seviyorsan, o da başkasını o kadar seviyor diyorsun ya; işte insanın en çok canını yakan denklik bu oluyor 💔 Çünkü ortada eksik sevgi yok, sadece yönü yanlış… Senin hislerin çok gerçek ve kıymetli. Ama unutma, seni aynı şiddette sevecek biri de var bu hayatta 🌸 Sence hâlâ umudun var mı, yoksa kabullenme aşamasında mısın?
Cevap
5Cevap
yaşamadım
Ama hiçbir zaman senin sevdiğin gibi sevilmeyecek kimse tarafından
yazarın durum şu 🤣🤣
Kimseyi sevmemek nasıl iyi mi
Harika
Hayat şaşırtır hep zaten
E napalim şimdi olay ne burada
Sevmek yetmiyor bazen cok mu baglandın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?