Ben böyle kişilerin skora oynadığını düşünüyorum artık 😕
3 ay
Bence bu biraz niyetle ilgili. Gerçekten birini arıyorsa deneme yanılma gibi yaklaşmış olabilir ama üç farklı kişi kısa sürede bana daha çok boşluğu doldurma çabası gibi geliyor. Ciddi bir bağdan çok ilgi ve heyecan arayışı olabilir. Acele eden genelde net değildir.
İlk ihtimal, gerçekten ilişki istemesidir ama “en doğru kişiyi” bulmaya çalışıyordur. Bazı insanlar biriyle uyumlu olup olmadığını anlamak için kısa sürede birkaç kişiyle görüşebilir. Bu, yüzeysel görünse de aslında deneme-yanılma yoluyla uygun partneri aramak olabilir. İkinci ihtimal, yalnız kalmaktan kaçma isteğidir. Yeni ayrılık yaşamış ya da duygusal boşlukta olan biri, o boşluğu hızla doldurmak isteyebilir. Burada amaç “doğru kişi” değil, “boşluğu dolduran biri” olabilir.
seçim yapıyor bence hangisi olursa diye :)
Bütün tuşlara basıyor. Rastgele. 😃
Cevap
16Cevap
daldan dala atlamaktır
Aklı ile iletişim kuramayan tiplerin işi bu zaten.
Sanırım havaya taşı atıyor kuş gelip çarpar diye
Bir ayda üç kişi azmış yanlız haftada üç kişiyle görüşen var
1 ay içinde 3 ayrı kişi ile görüşüp sevgili olma çabasına girmiş yani görüp tanıyıp beğenip uyumlu olup anlaşırsa sevgili olacaktır normal
Normal değil ya cidden değil
bunu herkes yapıyor dicem kızıcaksınız bana. kimse vazgeçilmez değil turşunuzu kurmaz. benim işyerimdeki kadın arkadaşımın 2 flörtü var aynı anda idare ediyor
Yalnızlıktan sıkılmıştır
Honul eglendirmek
Hangisi verirse 😂😂
Boşluktadır yalnız kalmamaya çalışıyordur
sahit mi oldun, varsayim falan mi?
Aynen de dediğin gibi
doğru kişiyi seçmek
Ohaaaa
deliğe ulaşmak diyelim
hayat kadını olmak
Aranıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?