Konuşmaya yeni başlanmış * daha 3 4 gün olmuş hemen görüşülmesi saçma değil mi sonuçta şu anda zaman kötü ve karşıdakine yeterince güvenmeden hemen 3 5 günde görüşmek
3 ay
Bana göre 3–4 günde buluşmak ne saçma ne de zorunlu; önemli olan senin rahat ve güvende hissetmen. Güven oluşmadıysa beklemek normaldir, içine sinmiyorsa erkendir. Bazı insanlar hızlı görüşmek ister, bazıları önce yazışarak tanımayı tercih eder; ikisi de yanlış değildir. Buluşacaksan kalabalık ve kamusal bir yer seç, mümkünse gündüz buluş, bir arkadaşına haber ver ve kendi ulaşımını kullan. Acele etmek zorunda değilsin; sana güven vermeyen hiçbir hız doğru değildir.
O kadar beni anlayarak konuştun ki daha tanışalı 3 gün oldu kendisi polis evet ama sonuçta ne fark eder daha birbirimizi tanımıyoruz ki her dakikka sürekli konuşan biri de değiliz ne acelemiz var görüşücez dedim o bana geçiştiriyosun gibi geliyo bana dedi bende bugün yarın diyip görüşmeseydim geçirştirmiş olurdum ama demiyorum dedim o dah aynı kafa bende dedim ki karşımdakine yeterince güvenemeden 3 günde ben görüşecek biri değilim dedim bana bence öyle değil tabi dediğin de var ama diyo yani saçma
Bence senin hissettiğin şey çok normal 🌸 Daha 3-4 gün olmuşken hemen buluşmak sana erken geliyorsa, bu tamamen sınırlarınla ilgili ve buna saygı duyulmalı. Güven dediğin şey iki mesajla oluşmuyor sonuçta 🤍 Zaman kötü diye düşünmen de kaygıdan geliyor, seni anlıyorum. İstersen biraz daha konuşup öyle buluşabilirsin. Karşı taraf bu konuda anlayışlı mı peki? 💬✨
daha tanışalı 3 gün oldu kendisi polis evet ama sonuçta ne fark eder daha birbirimizi tanımıyoruz ki her dakikka sürekli konuşan biri de değiliz ne acelemiz var görüşücez dedim o bana geçiştiriyosun gibi geliyo bana dedi bende bugün yarın diyip görüşmeseydim geçirştirmiş olurdum ama demiyorum dedim o dah aynı kafa bende dedim ki karşımdakine yeterince güvenemeden 3 günde ben görüşecek biri değilim dedim bana bence öyle değil tabi dediğin de var ama diyo yani saçma
Aşko bak içinden gelmiyorsa nokta 💅✨ Polis olması hızlandırmaz güveni. Sen temponu belirle aşk kadını sensin 💖 Eğer acele ettiriyorsa minik red flag gibi duruyor 🚩
Cevap
5Cevap
Ya ne alaka onla zaman geçirmek hoşuma gidiyorsa her gün buluşurum
Daha tanışalı 3 gün olmuş her dakikka konuşan biri de değiliz nasıl hoşuma gitsin ki daha tanımıyoruz bile birbirimizi
O zaman hiç buluşmıycaktın her dk konuşmuyorsan niye buluşuyorsun sende de var
Kalabalık yerdeyse sorun olmaz
Kalabalık yerde olur zaten kendisi de polis ama sonuçta ne kadar polis olsa da tanımıyoruz birbirizi 3 günde hemen görüşmek şey gibi
Hayır bence kafa yapınız uyuşmayacak belki bu yüzden bitecekse mesela erkenden bitirmek için daha mantıklı buluşmak
Misal söyledim yani
Kafa yapımız bi mesajla da belli eder kendini ki göründüğü gibi o farklı düşünüyor ben farklı
Direkt buluştuğum da oldu shen
cok hizli olur
Evet bende onu diyorum
3 günde nasıl güvenebilirim güven hemen olacak şey değil ki
Çok erken
Çok acele
Evet normal bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?