Ciddi anlamda hiç olmadı olmayacak sanırım.. Engelli olunca aşkta engel.

22 Şubat 2026 Pazar 21.54
Ciddi anlamda hiç olmadı olmayacak sanırım.. Engelli olunca aşkta engel.

22 Şubat 2026 Pazar 21.54
Engel dereesine bağlı bu bence benim sol gözüm görmüyor ama istediğim sokakta tanımadığın kızın on dk da numarasını alıp date ayarlabilecek sohbete sahiptim ve zamaninda da gözüme kestirdigim birinin numarasını aldım ama unuttum geri
Sağlık olsun ya
Bir kadın tanıdığım vardı engelli sevgilisi vardı ve sonra evlendiler. Her nasip vaktine esirdir...

Alakasi yok. Engelliyim benimde kalbim cüküm var ne eksik birader
Ben engeli için sevmem sevdiğim için severim
Maşallah
Yazdıklarında ciddi bir kırgınlık var, onu hissediyorum… 34 yaşında olup hâlâ istediğin gibi bir ilişki yaşaymamak insanın içine oturur, biliyorum 💔 Ama engel dediğin şey aşkın önünde otomatik bir duvar değil. Aşk önce kalbe bakıyor, samimiyete bakıyor. Sen kendini ne kadar değerli görürsen, karşına çıkan insan da orayı görmeye başlıyor 💫 Hiç mi gerçekten kalbine yaklaşan biri olmadı, yoksa sen mi erken vazgeçtin?
Oldu da karşılığı olmadı
Ah be sen… karşılıksız his en can yakıcısı 💔
Ama bu senin değersiz olduğun anlamına gelmez.
Yanlış kalbe denk gelmişsin sadece, tamam mı? 🌙✨
Cevap
9Cevap
Bence bu psikolojiden çıkmalısın
Bu gerçek ama
Geröek olabilir ama sürekli bıiu psikoloji ile olman seni mutsuz ediyor
Aslında insanların mutluluğu ile sevinen birisiyim de abimin ikinci çocuğu olacağını duyduktan sonra ben böyle kaldım düşüncesinde oldum biraz
açılabilir.
açılmıyor galiba. engelli olup gerçekten sevilen kişilerde var. belkide toplum baskısından öyle düşünüyoruz.
Evet çoğu zaman öyle oluyor
Engel değil bence. Engelliler birbiri ile sevgili olup evlenebiliyor. Allah büyüktür vardır bir bildiği
Haklısın ama şöyle söyleyeyim yani küçük görmek gibi olmasın benim çevremde gördüğüm engelliler durumu benden daha kötü
Doğrudur
Sorun insanlar bu arada genel olarak. Engel, mesafe, aile, kültür, dil falan filan değil. Umarım her şey gönlümüzce olur.
Gerçekten öyle
Neden engel olsun öyle düşünme. Çok negatif enerji dolusun, birkaç kez sorularına denk geldim de. Kötüyü çağırırsan iyi sana gelmez ki
Şükür çok kötü bir hayatım yok benden daha ağır engelli olanlar var ama kötü şeylerde bir o kadar var
Geçmiş olsun kardeşim öncelikle hepimiz bir engelli adayıyız maalesef insanlar dünyaya hiç öyle bakmıyor
Kesinlikle
Maalesef engellilere hayat hep engel çıkarıyor.
Kesinlikle
Ama engelliler her konuda normal insanlardan daha güçlüdür.
Kesinlikle tabii ki
Eee biz engelli degiliz de ne oluyor
Biz de sapiz
Sen de haklısın
🤣🤣 alakasi yok yani
Tek sorun ortam yeni birisi ile tanismw ihtimalin az bizim gibi sürekli disarlqrda degilsindir
Evet
O foto fizikçi bilim adamı anlatmıyor mu ve ayrıca öyle deme üzülme
Evet güzeldi
Hakkında hayırlısı olsun ve ayrıca burada hiç kimsenin bilmedipi bir şey var o engel sayılır mı bilemem tabi
Neydi
Peltek ya
Gördüm evet
Bende nasıl gördün ki konuşmadık sesli 🤔
Yok ben fizik tedaviye gidiyorum orada gördüğüm insanlar olmuştu o açıdan dedim
Aklim özele kaydı pardon ya 😅
Evet orada görmüşündür fizik tedavide
Evet özel derken 😃
Engelli olan onların mükemmetliyetçi zihinleri kardeşim.
Yeterki kalbin engelli ♿️ olmasın
Böyle söylüyorsun teşekkür ederim ama gerçek hayat işte böyle olmuyor
Şimdiki aşklara bakış açıları engelli! maalesef.
Doğru
Kendin gibi bulacaksın
Oda zor ya özel eğitime gelenler benden kötü
Aşk engel tanımaz gerçekten sevip sevilirsen.
Öyle bir zaman yok işte
Gerçekçi olursak biraz daha zor oluyor
Kesinlikle
Seven her şekilde sever.
Olursa tabi
Belki bir gün yaşarsam çıkarım
annemde babamda engelli 43 yıllık evliler
Maşallah
Engelsiz olanlarda da şans yok
Oda doğru ama ihtimal var
yaaa bunlar çok tatlı
Evet
Teşekkürler nasip
Teşekkürler
nasıl engel?
Doğuştan yürüme
engelli olanların yaşadığı aşk çok daha zor ama 100% samimi oluyor bu şekilde düşünme düşündüğün gibi olur elbette karşına hayatının kadını çıkar
Evde iken zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?