Utanmakta haklı mıyım?

Sevgilimle 6 yıldır beraberiz ve bu yaz nişanlanmayı düşünüyoruz ailesiyle de baya yakınım haftada 4 gün falan annesi beni çağırıyo asıl problem bu değil babam 2025'in Mayıs ayında işten çıktı ve yazın çalışmadı eylül ayı gibi takside çalışmaya başladı ve çalıştığı kişi de sevgilimin amcasıydı yaklaşık 2 ay çalıştılar babam cidden iğrenç bi insan kullanıcı ve bugün yine sevgilimin ailesi beni çağırdı her şey normal ve güzeldi sonradan amcası ve yengesi geldi ben ve sevgilimin kardeşi farklı bi odada oturuyoduk onlarsa salonda sevgilimin amcasıyla da daha önce hiç konuşmadık amcası sevgilime babasını tanıyorum galiba demiş sevgilim de evet senle çalışıyodu demiş amcasıysa torbacıydı şimdi çökmüş gibi bişi demiş sevgilim de öyle bişi yok babası kötü biri olabilir fakat kızın kendisi öyle değil ve babası dışında ailesi iyi insanlar demş bunları ben kendim duymadım sevgilim anlattı ve anlattığı gibi eve dönmek istedim çünkü utandım kendi yaptığım bişi olmamasına rağmen çünkü babamla aram çok önceden beri kötü aynı evin içinde yaşayan yabancılar gibiyiz sevgilimin ailesi gerçekten çok iyi insanlar ama babam gibi gözükmekten utanıyorum ve napmam gerekiyor bilmiyorum
Utanmakta haklı mıyım?