Hafta sonu buluşacağız, hediye almam garip olmaz değil mi? İlk date olacak ama doğum günü için hediye almak istemiyorum
3 ay
Hafta sonu buluşacağız, hediye almam garip olmaz değil mi? İlk date olacak ama doğum günü için hediye almak istemiyorum
Aylardır konuşuyoruz demişsin neden garip olsun ki ayrıca doğum günü, hem ilgi duyduğunu biraz daha belli etmiş olursun ben bir problem göremedim. Sadece abartma hediye o kadar
Fanatik galatasarayli o yuzden aklima forma falan geldiydi cunku cok seviyor
Neden kotu olur? Ne alabilirim?
first date'de vermek için uygun değil. Tamamen şahsi düşüncem. First dateye uygun daha zarif bir şey olabilir. Galatasaray'la ilgili odasına uygun dekor da olabilir, plak gibi bir şey mesela. hem odasına koyar hem sende aa gördüm çok beğendim dogum günündeee aklımaydı aldım dersin, forma biraz düşünülmüşe kaçar. Buradaki niyetimiz hem mutlu etmek elinin boş kalmaması doğum günüymüş sonuçta hemde ya bak yeni ya aşırı düşünmedim öyle zaten gördüm aklıma geldi aldım gibi. İlla plak olmak zorunda değil ama taktik bu şekilde olursa daha iyi olur bence.
Aslinda dogum gunu yarin ama biz cumartesi gunu bulusacagiz, garip olmaz degil mi?
Bu arada 8 aydir konusuyoruz
Hayır canım neden garip olsun daha iyi hatta hahahahahah şöyle yaparsın alırsın bir şey, datede 1 saat falan sohbet muhabbet, ardından aaa dur sana şunu almıştım görünce çok beğendim, senin doğum gününde yakın zamandaydı ya ona istinaden hoş olur diye düşündüm bak bakalım beğenecek misin. dersi:) yani güzel tatlı olur sadece dediğim gibi gördüm beğendim aldım gibi düşündüren bir şey all günlerdir dogum günün için plan yapıyorum gibi bir izlenim verme sekiz ay olmuş hala bir adım bile atamamışsınız bu illa ondan kaynaklı değildir senden de kaynaklı olabilir bu önemli değil örnek verdim ben.
Peki hediye fikri verebilir misin
Bileklik takip takmadigini ben de Bilmiyorum ama futbolu cok seviyor
Tatlım bak şimdi, aylardır konuşuyorsanız o kişi artık “yoldan geçen” değil, minik bir emek var ortada 🥰 İlk date diye hediye almamak zorunda değilsin ama küçük, anlamlı bir şey aşırı zarif durur bence 🎁✨ Abartı değil, düşünülmüş bir şey olsun yeter. Hem “seni önemsiyorum” mesajı verir hem ortamı yumuşatır. Sence o böyle ince bir jestten hoşlanacak biri mi? 💕
Ne alabilirim mesela
Minik ama anlamlı olsun aşko 🥹 Onun sevdiği kahve kupası ya da esprili bir kitap tatlı durur 🎁✨ Çok abartma kalp kazan 💘
Fanatik galatsarayli, forma alsam abarti mi olur?
Cevap
1Cevap
O kadar mı açsın abla
Ne alaka
Dogum gunu icin
İlk date için gerek yok belki beğenmeyeceksin
Ben begeniyorum cok hoslandim
Yarin Dogum gunu haftasonu bulusacagiz ondan dolayi almak istiyorum
Al o halde
Ne alabilirim
Sen tanıyorsun
Fanatik galatasarayli