Eş seçerken heyecan ve tutku mu daha önemli yoksa güven, dinginlik ve olgun karakter mi?

Birisi zaten benim flörtüm ve ara sıra bana karşı hatası oldu ve ben ciddi ilişki istiyorum. Bu hataları affedilebilir mi bilmiyorum. Öbür kişi aslında arkadaşım ancak o kadar düzgün biri ki çocuklarımın babası olsa gözüm arkada kalmaz. Evet, flörtüme romantik hislerim, heyecanım çok yoğun ancak ben gelecekte kendime eş seçiyorum ve beni heyecanlandıranı mı, daha dingin hissettiğim kişiyi mi hayatıma almalıyım? Arkadaşça yaklaştığım kişi gerçekten beni çok dingin hissettiriyor ve karşısında rahatım. Flörtüm ise beni çok heyecanlandırıyor, tutku da hissediyorum ve aynı zamanda beni gelişmeye teşvik ediyor ancak bazı hareketlerinin törpülenmesi gerekiyor.

Not: Aynı anda iki kişiyle flört etmiyorum! İkisiyle farklı zamanlarda tanıştım hatta flörtümle önce tanıştım bi süre düşünmek için kendi hayatıma döndüm ve o sırada arkadaşımla tanıştım bana ilgili olduğunu hissediyorum da ancak ben nasıl gidersem öyle şekil alacak biri bu yüzden onu flörtüm yapıp kafama göre hareket etmiyorum!!

Flörtüm benden 2 yaş küçük ve zamanla daha olgun biri olabilir. Arkadaşım benden 4 yaş büyük ve zaten hâli hazırda olgun! Tekrar diyorum gelecekte eşim olacak biri varsa ben düşünürüm ama asla iki kişiyi idare edeyim kafası yok bastırarak söylüyorum gönül eğlendirme durumu yoktur!!!

Birkaç detay daha: Flörtüm daha çocuksu ve eğleniyoruz şakalaşıyoruz. Bazen değişik konuşup sinirimi bozuyor ama hisler var. Arkadaşımla daha ciddi ve deriniz yani romantik hâlini bilmiyorum ama daha derin olmaya müsait araştırmacı biri. Ona karşı arkadaşça hislerim var ama bu kadar düzgün bir erkeği bulmuşken önemli olan romantik hislerim mi, erkeğin düzgünlüğü müdür? İleri seviye bozuk hareketleri zaten kabul etmem ikisi de zaten öyle ama arkadaşımın karakteri ve davranışları daha oturmuş. Lütfen heyecan mı dinginlik mi? Ya da uzun vadede mantıklı olan? Arkadaşım biraz yalnız bu yüzden belki bağlanmaya daha açık olduğu için kafam karışmıştır yani benle olan muhteşem uyum değildir belki mevzu ancak flörtümün beni beğendiğinden tabii ki eminim.

Eş seçerken heyecan ve tutku mu daha önemli yoksa güven, dinginlik ve olgun karakter mi?