Çok şaşırıyorum bazen de duyduklarıma üzülüp şok oluyorum yok anam yok herkesin derdi başka üzücü...
3 ay
Çok şaşırıyorum bazen de duyduklarıma üzülüp şok oluyorum yok anam yok herkesin derdi başka üzücü...
Benim zaten olmadı bu yaşıma kadar hayatım boyunca 3 tane kızı tek taraflı sevdim karşılık görmedim onların gözünde basit önemsiz sıradan gülünç aciz sıradan gereksiz ve çöpten farkım yoktu bu olaya aşk ve sevgi denmez çünkü tek taraflı bir şey acısını da üzüntüsünü de sen çekiyorsun karşıya hiçbir şey olmuyor
Kimileri bana diyor çok asosyalsin ağzın iş yapmıyor çalışmıyorsun çalışınca ne oluyor ki Instagram dan birilerini eklemeye konuşmaya çalışıyorsun tip olmadığı için ya beklemede kalıyor ya da engel atıyor arkadaş ortamında birileri aracılık yapıyor tanışmaya gidiyorsun nasılsın diye soruyorum tip olmayınca iyiyim diyor sonra sohbet bile etmiyor yüzü gözü hep dışarıda farklı masalara bakıyor kendi arkadaşı ile konuşuyor arkadaşım ile konuşuyor
Tipin varsa seni beğenen kızda çıkıyor sana aşık olan kızda çıkıyor hoşlanan ve sevende çıkıyor tipin yoksa annen seviyor seni
Birde kızlar artık çoğu paraya popülerliğe mafyatik sabıkalılara bakıyor
Sadece hayallerde yaşıyorsun hayalinde sevgilin oluyor hayalinde eşin oluyor onlar ile vakit geçiriyorsun kendini mutlu etmeye çalışıyorsun
Sevgi ve aşk sadece fizik ve maddiyata oluyor bunlar olmayanın kapısının önünde bile geçmiyor sadece annen seviyor
Aşk konusunda kadınları anlamıyorum. Lafa gelince, adam gibi sadık olan, evlilik isteyen, ciddi erkek yok diyorlar. ama gerçekten seven sadık olup evlilik isteyen biri çıkınca da, o insanı red ediyorlar çünkü sıkıcı buluyorlar. Nerde it kopuk var onların ağzına sıçan biri var gidip ona aşık oluyorlar. Sonrada adam gibi erkek yok diyip zırlıyorlar.
Hayır aşk a inancım kalmadı. çünkü insanların derdi sevmek falan değil. tipi iyi olana gitmek tipi iyi olanı afedersiniz ama ebemde sever zaten. ya da parası olanı da herkes sever. asıl zor olan karakterini sevmektir onu da beceren çıkmadı daha
Aşka her zaman inancım var tabii ki qma aşkı gerçekten yaşatacak değer veren insanlara artık güvenim yok herkesin sevme ve sevilmeye ihtiyacı var ama günümüzde saf duygularıyla seven içten davranan insanlar neredeyse kalmadı gerçek aşkı bulmak artık çok zor
İnsan duydukça gerçekten kalbi burkuluyor değil mi… 💔 Senin yaşında bu kadar şey görüp hâlâ sorguluyor olman aslında kalbinin canlı olduğunu gösteriyor. Ben aşka inanıyorum ama herkesin derdi gerçekten başka; kimi yalnız kalmaktan korkuyor, kimi çıkar peşinde, kimi de ne istediğini bilmiyor. Gerçek sevgi var ama seçici olmak gerekiyor 💫 Sen en son ne zaman biri için “işte bu” dedin?
Yıllar diyorsun ya içim cız etti… 💔
Demek kalbin çok yorulmuş senin.
Ama inan aşk küsmeyi sevmez, bir gün yine yoklar seni 🌸✨
Cevap
35Cevap
Ben gerçek sevgiye inanıyorum. Sonsuz sadakat , tutku ve heyecana inanıyoeum. Aşk benc egelip geçici bie yükselme, ben kalıvılık severim.
İnancım var da insanlar güven vermiyor
Aşka inancım var, çünkü tattım.
Evet var 🙄
Ya nasip.
Karşımızdaki insanlar bizim aşk'a inancımızı getirecek insanlar ise aşk da olur inanç da. Önemli olan karşımızdakinin tüm cesaretini toplayıp aşkı verip vermemesinde karar vermesinde yatıyor bence. 🤏
🎈✨
Sıkıntı şu, bende düzgün biri olarak hep kurunun yanında yanıyorum, snaıyorsunuz ki kadınlsr şikayetçi ama erkekler değil. 16-18 yaşlarımızda herkes birbirine telefon numarası verir konuşurduk, şimdi panelci mi acaba diye herkes korkuyor millet kızları kandırıyor, aldatıyor, panelle tehdit ediyor ee olan neden bize oluyor? Başkalarının hatasını şüphe duyularak ben ödemek zorunda mıyım? Potansiyel suçlu muamelesi görmek gerçekten küçük düşürücü olabiliyor. 😒
Aşka, sevgiye inanıyorum sadece insanların aşkı ve sevgiyi yaşayabilecek potansiyelleri olduğuna inanmıyorum
Evet kaldı zor evet ama imkansız değil ben bir yerlerde olduğuna inanıyorum 🤗🥰bizi bulur mu bilmiyorum ama inanıyorum...
Aminnnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Herkesin derdine ayri ayri uzulelim derken inan kendi derdimizi unutur olduk 😔
İnancımı hiçbir zaman yitirmedim.
İnsan davranışlarının buna sekte vurmasına izin vermiyorum çünkü; sevmeye değer insanların varlığından eminim.
Katılıyorum arkadaşım şu kötü ekonomi yönetimleri insanlardaki dertleri katladı, insanlar 25 yıldır hep geriye giderken bu gidişata dur demek yerine nenenmisleri neye denemeye devam ediyor
Kaldı evet.. aşk ve gerçek sevgi insanlardan bağımsız şeyler.. insanlar içinde çoğunluk kötü de olsa bencil de olsa hala az bir kesim olduğuna inaniyorum :))
Valla kalmadı. Etrafımdakileri gördükten sonra buz gibi soğudum
En güzeli kafam rahat :)
Aktif olunca dmdeki gereksizlerle uğraşıyorum böylesi daha iyi 😅😂
Neyi
Bir garip yolcuyum hayat yolunda 😅😂
Öyle valla
evet anlıyorum ama insanlar da monoton ve tek düze hayattan kurtulma derdinde, anlıyorum o sebeple
Zaten aşk da esasında menfaattir, sevmek bile insanın bir ihtiyacı çünkü.
Dediğin gibi herkesin derdi başka. Artık gerçek seven yok
Tarihin her döneminde de aşk vardı hep de var olacak. Ama hep sayıca azdı hep de az olacak.
Aşk meşk kalmadı bitti o işler tamamen duygusal
Bizim bilmediğimiz , görmediğimiz yerlerde derdi seninle aynı olan kişi seni arıyor olabilir , umarım karşılaşırsın !!
İllaki vardır ya aşkta gerçek sevgi de @Gri3480
Kalmadı başkasının derdi beni pek bağlamaz benim derdim de onları bağlamaz
Gerçek sevgiye inancım var evet ama aşka pek inanmıyorum
Aşka inancım bitmedi, ama kendimden ödün vererek sevmeye inancım kalmadı.
Bu yaşıma kadar hiç aşk yaşamadım sevmedim sevilmedim ama bu yaştan sonra hâlâ inancım var
İnancım var tabikide
Yaş 25 sevda konuları beni çok yordu yıllarım sahte kişilerle vakit öldürmekle geçti sürekli
Tabiki kalmadı yoktu zaten aşk diye bir şey. umut mu oda neydi.
Kaldı hala var bence djdj
Yok sanıyordum varmış 😊
💖
İnşallah gelir ablam sabretmek önemli
Bu devirde mi herkes sahtekar neredeyse
evet aşk gerçek ama allah hak etmeyen oelere aski yasatmaz cunku dunyada yaşanabilecek sksten de daha ustun en iyi duygu asktir
Aşka inancım var kadınlara inancım yok.
Herkes avcı olmuş
İkisien de inancım var
Aşka inanmıyorum, sevgi gerçektirr
Vardır mesele ehline denk gelene
Kaldı diyeyim.
İnancım az da olsa var
Evet hala var, insanlara yok.
Benim hala umudum var ya 😚
Evet inanıyorum hâlâ bir gün bulurum elbet
Aşk günümüze ayak uyduruyor ve şekil değiştiriyor.
Hiçbir şeye ne inancım ne de güvenim kaldı
İnancım var , umut olmadan yaşanmaz arkadaşım ☺️🌸
Haklısın , seçmek biraz zor tabii
Var elbet
Dertsiz başım miss
Kaldı
hayır yeni fobim aşk
Yapacak bir şey yok
Herkesin derdinin başka olduğunu düşünüyorum
Kimseye güvenim kalmadı
inancım yok
Her şey sahte olmuş