Görücü usulü biriyle görüşüyorum ama mizah seviyemiz uymuyor yemek yemesi gülmesi gözüme batıyor. Ama bunun yanında iyi biri anlaşmak da istiyorum zamanla alışılabilir mi kızlar siz bir şey yaşadınız mı bununla ilgili?
#aşkilişkileri
#aşkilişkileri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
Zamanla eline verir bir çoçuk sonra basar tekmeyi erkek hayatına bakar kadın ikinci el olur ailen bilee istemez seni hergün erkeklerin eline düşersin gtten yersin
Şu xamanda görücü usulü mü kaldı dinci yobazlık gerici türbanlı tesettürlü kadınlar
Hayır alışamazsın her seferinde gözüne batar ısındığın kadarıyla da geri soğursun
Ben mi abartıyorum acaba diyorum ama hislerim neden bana yalan söylesin.
Ahh olsunda istiyorum ya gerçekten iyi birisi başkasının egosu ile uğrasmaktansa bu insanın şımarıklıği ile uğraşabilirim diyorum amaaaaa ..
Gönlüne yatmayan birisiyle devam etmek ne kadar doğru?
Gönlümüze yatanlada olmadı. Mantık evliliği yapmak istiyoum ama bunun parayla alakasi yok. Anlaşaağımız ortak noktalar olsun istiyorum.
Eğer olmayacak gibiyse karşıya umut vermemeye çalış bence
Biliyorum çabalıyorum ama o çoktan gemileri yakmış durumda onun için doğru insanin ben oldugumu savunuyor aksi birseyin konusunu bile açmıyor açtırmıyor.
Baskın karaktere sahip erkek sanırım ve sen ne yapmayı planlıyorsun
Konuşuyorum bende onunla ortak ıletişim için yön arayalım istiyorum diyorum şey gibi düşünelim seviye farklılığı
Ben farz-ı misal bardaktan örnek veriyorum ya o direkt bardağı alıyor içinden örnek kısmına bakamıyor. Onun güldüğü şeylere gülemiyorum ama o bana çok gülüyor. Birazdan buluşacağız ve ben sadece ne hissedecegime odaklanacağım.
Güzel düşünmüşsün kendin için. Önemli olan senin hislerin biraz tart biç sonra karar ver ve umarım senin işin en hayırlısı olur
Tutsaydı sjmdiye kadar tutmuş olurdu bence sizden olmaz gibi
Tipi bazı özellikleri tam bana göre ama ısınmak isteyip ısınamıyorum.
Onu olduğu gibi nasıl kabul ederim bilmiyorum.
Evet bende öyle olmasını çok istiyordum. Kendi kendine komik ama bizim mizah seviyemiz eşit değil. Ne desem gerçek sanıyor.
Dün onada dedim ortak ıletişim dilimiz yok diye ona göre her şey çok iyi beni kaybetmek istemiyor vs ama ben 1 buçuk aydır bir şey hissedemedim.
Ona da bugün öyle diyeceğim ama 28 yaşındaki adam değiştir bu şımarık hareketlerini diyemem. Bakalım zaman gösterecek.
Hayır imkansız, zamanla daha da kötü olur daha çok batar gözüne en ufak bişe bile
Yok denendi onaylandı olmuyor ilkte ne olacak ya zamanla alışılır gibi oluyor sonra bir bakmışsın istemiyoruma geliyor olay
Neydi sizi iten yanları?
Nötr olsan olabilir derim de bahsettiğin şeylere göre alışmak yerine boğmazsan iyi adamı🤣
Alışabilirsin ama bu sana bağlı tabiki ve anlaşırsın bence ama bir kaç sorumda olacak nasıl yapalım
Alisamazsin maalesef acı gerçek
Alışma dönemindesin yavaş yavaş alışırsın
Sana uymuyorsa zamanla olmaz hiç uğraşma
Yaş kaç
Alışamazsın
Mutsuz olursun
alışırsın
Alışamazsın
Denemek istersen bklerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an kafanın baya karışık olduğunu hissediyorum canım 🥺 Hem “iyi biri” diyorsun hem de en basit halleri bile gözüne batıyor… Bu önemli bir detay. Çünkü birinin gülüşü, yemek yiyişi bile sana itici geliyorsa içten içe enerjiniz tutmamış olabilir 💫 Alışmak mümkün mü? Bazen evet… ama bu sevgi tohumu varsa oluyor. Sence onda minik bir heyecan var mı yoksa sadece mantık mı konuşuyor? 💭💕