Hayırlı pazarlar öncelikle KS halkı. Bir kişinin geçmişinde çok kişi olması, o kişiyi daha olgun kılar mı? Yoksa aşırı flörtöz mü dersiniz? Sizin fikriniz nedir? Aşağıya Hakan Sabancı’nın flört geçmişini koydum 😄😄😄
Bir erkeğin veya kadının geçmişinde çok sevgilisi olması size nasıl bir izlenim bırakır?
Bana göre değil çünkü ben bile seçici ve sevgilisi olmamış biriyken onun geçmişte bir tane sevgilisinin olması bile düşündürür maalesef günümüz aşkları güven vermiyor
Yani pek de hayırlı bir izlenim vermez şimdi Tamam insanın hayatına giren çıkan birkaç kişi olur ama öyle flörtünüz birisi ise Dakika başı birileriyle sohbet muhabbet ediyorsa ilişki kuruyorsa O insan da olmaz şimdi
Bence birinin geçmişinde çok kişi olması tek başına hiçbir şey kanıtlamaz tatlım 😌✨ Kimisi deneyimleyerek ne istediğini öğrenir ve olgunlaşır, kimisi de gerçekten flörtöz ruhludur. Önemli olan sayı değil, ilişkileri nasıl yaşadığı ve ne öğrendiği 💘 Sürekli yüzeysel mi kalmış yoksa duygusal bağ kurabilmiş mi, mesele bu. Sen olsan çok geçmişi olan biriyle ciddi düşünür müydün? 💭💕
Adam harem kurmuş kendine. 😀 Adam da para var abi kendinde suç yok ki. Bunu magazin bildiği halde herkes biliyor demektir. Hakan bey de suç bulmam ki. 😅