Şu ana kadar çok güzel kızlarla kısa dönemler içinde sevgili oldum ama onların beklentilerini karşılayacak hediyeler alamadım güzel yerlere götüremedim bu yüzden hiçbir zaman ileriye gidemedim çok üzülüyorum artık bu duruma
3 ay
Şu ana kadar çok güzel kızlarla kısa dönemler içinde sevgili oldum ama onların beklentilerini karşılayacak hediyeler alamadım güzel yerlere götüremedim bu yüzden hiçbir zaman ileriye gidemedim çok üzülüyorum artık bu duruma
Kadınların beklentilerini karşılamaya kalkarsan bunun altından kalkamazsın. Bazıları açgözlü olabilir; sürekli pahalı hediyeler isteyen insanlarla uğraşmak zordur. Her şeyi parayla ölçen birinin gözünü doyurmak mümkün değildir. Para bir ihtiyaçtır, birilerinin gözünü doyurmak için kullanılan bir araç olmamalıdır.
Senin gibiler de toplumda çok az işte
O zaman sen de azınlığa bakacaksın. Davul bile dengi dengine, lüks hayat isteyenlere bakarsan onlara hayat zaten güzel. Bugün sen olursun, yarın bir başkası olur. Güzel dediğin kadınlara sosyal medyadan yazan çok elini sallasa ellisi. Hepsi paragöz olmuş, rol modelleri malum kişi zaten ona özeniyorlar.
Kalbini kıran taraf aslında parasızlık değil, değerli hissetmemek olmuş gibi geldi bana… 💔 Seni anlıyorum, insan elinden daha fazlası gelsin istiyor ama aşk sadece hediyeyle, pahalı mekânla ölçülmüyor ki. Doğru kişi senin emeğini, çabanı, kalbini görür. 💛 İlişkide denge para değil, karşılıklı emek ve vizyonla olur. Sen kendini geliştirirken yanında yürüyen birine denk gelmedin mi hiç? 😊
Cevap
2Cevap
kimse sevmez
bence hiç üzülme gerçekten seven biri parana takılmaz böyle istekler hiç aklıma bile gelmemişti mesela
Ben eşime güvenirim parası önemli değil
Sevgiliyken diyorum ablacım
Sevgiliyken de farketmez kaldırımda da otururum
az buçuk sermeye olması lazım
Şu devirde ilişki bile parayla be usta
valla kral en güzeli ilişki yapmamak takıl bak keyfine aşkım canım cicim balım falan filan hep aynı şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?