Aşk İlişkileri 3 ay Yatakta dönerken çarpmak istediğiniz biri var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor 🥲 Güncellemeler3 ay Cinsellik değil konu Yatakta dönerken çarpmak istediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. vardır evet 0 0 Yorumla
aşkatövbelibiri Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı. Çarpmak istediğim biri yok aksine çarpmamak istediğim biri oluyor 🙃 kedim bazen geliyor yanıma ona çarpmamak için dikkat ediyorum 🙃🙃 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Yere mi çarpayım anlamadım 😑. Yere kapaklanmak istemem. 0 9 Yorumla Soran 3 ay Yere mi çarpmak istiyon sen kdjt Yorumla u DedektifMinnie 3 ay İstemiyorum 😹. İmdat 😹. Yorumla Soran 3 ay A sen soru şeysini değişebiliyon mu başka konu yapar misin kendimi kötü hissettim djgjjdg Yorumla u DedektifMinnie 3 ay Hangi etiket istersin 🤪? Yorumla Soran 3 ay Aşk maşk olsun🥲 Yorumla u DedektifMinnie 3 ay Hadi aldım 🩷. Yorumla Soran 3 ay Teşekkürler bu iyiliğini unutmicam💕djgjjf Yorumla u DedektifMinnie 3 ay Rica ederim 🩷. Yorumla Soran 3 ay 🌸🍓💓 Yorumla
ciileklimilkshakee Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Ayağımla bir tekme vurunca yere atmak istediğim var 0 0 Yorumla
ccyclaaxs Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı. S1k gibi oluyor ben bunalıyorum yanımda birisi yatınca 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Sorudaki inceliğe bak 😅 Bilmem, hiç düşünmedim açıkçası 😅 0 0 Yorumla
Canflow Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzel bir karşı cinsim olabilir. Diğer türlüsü üzer ağa eqjkqew 0 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ya panda moralimizi bozma, sadece yaştığa çarpıyoruz… 0 0 Yorumla
Analist_Bey Takip Et Xper 3 Yaş: 28 3 ay Henüz kimseyle bu adımı atmadım Ama aynı zamanda ilişki nasıl bir zevki Olduğunu çok merak ediyorumSağ olsun telefon 🤷🏻♂️ 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kalorifer peteğine çarpmak istemiyorum sadece 0 0 Yorumla
IMrLonely Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok, yatakta tek mutluyum. 0 0 Yorumla
_Fuchs Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Çarpıcam şimdi 0 1 Yorumla Soran 3 ay Çarpsana Yorumla
GamzeliBela Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dövmek istediğim biri var 0 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yatakta çarpmadan tek uyumak istiyorum daha çok 😃 0 0 Yorumla
Skylineoem Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı. duvar hariç her şey olabilir 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Vay acıttı ula isterim da 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Vardır elbette 0 0 Yorumla
babacan5255 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen varsın. Ne dersin? 0 0 Yorumla
vahsibatidangelenit Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% 3 ay elimin tersini mi? şimdilik yok 0 0 Yorumla
senisensizyasamakzor Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı. evet sütlaç var hep yere düşüyor yanlisklia 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hehehe o da bana kalsın 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Neden carpayım ?Sarılırım ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Bu gece yok neyse ki 5 31 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Yorumu siler misin ya Yorumla Soran 3 ay Niye Yorumla Soran 3 ay Dkgkkfkhkfkhfkh Yorumla Cevap sahibi 3 ay Sende uyuuuu😂 Yorumla Soran 3 ay Niye jdjf Yorumla Cevap sahibi 3 ay Sana bulaşıyorum ya cok sıkıldım dksjsjshs Yorumla Soran 3 ay Bulaşabilirsin sıkıntı tınne Yorumla Cevap sahibi 3 ay Napiyorsunnn Yorumla Soran 3 ay Bi yandan reels bi yandan KS sen Yorumla Cevap sahibi 3 ay Shsnahznaja aynısı yemin ederim bu arada evliyim ondan bugün yok neyse ki dedim işte tekim bende sıkıldım uyku da tutmadi Yorumla Soran 3 ay Kocan işte mi dkgjjf Yorumla Cevap sahibi 3 ay Hıhı işteeeeee neden dkxjsjsaaj Yorumla Soran 3 ay Rahat rahat ksye girebiliyosun ondan sordum Yorumla Cevap sahibi 3 ay Evet ya buraya sardım ne kadar enerjik birisin sende bu arada Yorumla Soran 3 ay Bu sömürülmüş hali dkgjf Yorumla Cevap sahibi 3 ay Kimler sömürdu kiz :( Yorumla Soran 3 ay Sevdiğimiz insanlar 😏 Yorumla Soran 3 ay Birtanen miyim gerçekten skfjjd Yorumla Cevap sahibi 3 ay Tövbe shzhasha noluyorrr Yorumla Soran 3 ay Birde bitanem değil birtanenmişim asıl sana tövbe noluyo dkfjd Yorumla Cevap sahibi 3 ay Samimiyet ya o ahaga Yorumla Cevap sahibi 3 ay Özür dilerim bu arada saka yaptım Yorumla Soran 3 ay Nalaka niye özür diliyon Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ne bileyim bir an tersledin gibi geldi ben cok narin biriyim ahahah Yorumla Cevap sahibi 3 ay Her neyse senin için çıkacağım gizliden Yorumla Cevap sahibi 3 ay Umursamadiginn için sağol ya Yorumla Soran 3 ay Töbe töbee Yorumla Cevap sahibi 3 ay Erkek falan mı sanılıyorum Yorumla Soran 3 ay Yani ya erkeksin ya başka şeyler, normal kız denk gelmez ki bana. d Yorumla Cevap sahibi 3 ay Evliyim diyorum, Yorumla Cevap sahibi 3 ay Kızım iyi misin sen niye sildin mesajı? Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Öyle biri kalmadı. 0 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
morsaclihuriyeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Raif_Efendi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çarpmak istemem. 0 0 Yorumla
xxxDaNgeRxxx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 62% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. Nasip olur mu be 0 0 Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Şimdilik yok 0 0 Yorumla
HayretBirşey69 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. Yok ama olacak... 😊 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Var bir ankarali 0 0 Yorumla
aslanyy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. Var tabi 0 0 Yorumla
lingualfrenlum Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı. İsterdim 0 0 Yorumla
emre789997 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 3 ay Bir hatun farketmez 0 4 Yorumla nbsuzbd 3 ay ben olam mı Yorumla nbsuzbd 3 ay oha yanlış yere yazdım soryyyy Yorumla emre789997 3 ay Doğru yerin olayım o zaman Yorumla nbsuzbd 3 ay djdhj gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
vardır evet
Çarpmak istediğim biri yok aksine çarpmamak istediğim biri oluyor 🙃 kedim bazen geliyor yanıma ona çarpmamak için dikkat ediyorum 🙃🙃
Yere mi çarpayım anlamadım 😑. Yere kapaklanmak istemem.
Yere mi çarpmak istiyon sen kdjt
İstemiyorum 😹. İmdat 😹.
A sen soru şeysini değişebiliyon mu başka konu yapar misin kendimi kötü hissettim djgjjdg
Hangi etiket istersin 🤪?
Aşk maşk olsun🥲
Hadi aldım 🩷.
Teşekkürler bu iyiliğini unutmicam💕djgjjf
Rica ederim 🩷.
🌸🍓💓
Ayağımla bir tekme vurunca yere atmak istediğim var
S1k gibi oluyor ben bunalıyorum yanımda birisi yatınca
Sorudaki inceliğe bak 😅 Bilmem, hiç düşünmedim açıkçası 😅
Güzel bir karşı cinsim olabilir. Diğer türlüsü üzer ağa eqjkqew
Ya panda moralimizi bozma, sadece yaştığa çarpıyoruz…
Henüz kimseyle bu adımı atmadım
Ama aynı zamanda ilişki nasıl bir zevki
Olduğunu çok merak ediyorum
Sağ olsun telefon 🤷🏻♂️
Kalorifer peteğine çarpmak istemiyorum sadece
Elimin tersiyle herkese çarpasım var 😂ejdjdj
Yok, yatakta tek mutluyum.
Çarpıcam şimdi
Çarpsana
Dövmek istediğim biri var
Yatakta çarpmadan tek uyumak istiyorum daha çok 😃
duvar hariç her şey olabilir
Vay acıttı ula isterim da
Vardır elbette
Sen varsın. Ne dersin?
elimin tersini mi? şimdilik yok
evet sütlaç var hep yere düşüyor yanlisklia
Hehehe o da bana kalsın
Neden carpayım ?
Sarılırım ben
Sxjsjs yok knk
Bir var gerçekten ama söyleyemem 😂😂
Bu gece yok neyse ki
Yorumu siler misin ya
Niye
Dkgkkfkhkfkhfkh
Sende uyuuuu😂
Niye jdjf
Sana bulaşıyorum ya cok sıkıldım dksjsjshs
Bulaşabilirsin sıkıntı tınne
Napiyorsunnn
Bi yandan reels bi yandan KS sen
Shsnahznaja aynısı yemin ederim bu arada evliyim ondan bugün yok neyse ki dedim işte tekim bende sıkıldım uyku da tutmadi
Kocan işte mi dkgjjf
Hıhı işteeeeee neden dkxjsjsaaj
Rahat rahat ksye girebiliyosun ondan sordum
Evet ya buraya sardım ne kadar enerjik birisin sende bu arada
Bu sömürülmüş hali dkgjf
Kimler sömürdu kiz :(
Sevdiğimiz insanlar 😏
Birtanen miyim gerçekten skfjjd
Tövbe shzhasha noluyorrr
Birde bitanem değil birtanenmişim asıl sana tövbe noluyo dkfjd
Samimiyet ya o ahaga
Özür dilerim bu arada saka yaptım