Bu devirde evlilikte erkeklerin sorumluluk sınırı ne olmalı, ben mi abartıyorum?

Eşim her ayın 15'i geldiğinde minimum 20 bin TL para bekliyo. Hafta içi akşam yemeklerini ben yaparım. O canı isterse bazen toplar. Kıyafetleri ben yıkarım o canı isterse katlar. Evi ben temizlerim. O canı isterse bi el atar. Kaç gündür yalnızca onun kıyafetlerini yıkadım katlayamadım ona katlar mısın dedim. Ve kaç gündür katlamadı. Bugün de geçmiş kıyafetlerimi bile katlamıyorsun. Madem böyle gelinliği de ben giyseydim diyo. Ben de patladım ne nankörlük yapıyosun annen de kadınlıktan vuruyodu beni sen de öyle yapıyorsun ne yapsam yetemiyorum sana bir şeyin de sorumluluğunu sen mi alsan acaba dedim. Tabii yine suçlu ben oldum konuşmuyoruz o başka yerde ben başka yerde evde. Ailesi hakaretvari şeyler söylese bile her şeye problem çıkarma aranıza girmem ben o senle onlar arasında der ama her fırsatta da oraya gidelim diye tutturur

Bu devirde evlilikte erkeklerin sorumluluk sınırı ne olmalı, ben mi abartıyorum?