4 gün oldu kendisi gece yarısı ansızın rehber hariç her yerden engel atmış oysa onu rahatsız etmiyordum
3 ay
4 gün oldu kendisi gece yarısı ansızın rehber hariç her yerden engel atmış oysa onu rahatsız etmiyordum
Belki kendisini bu şekilde senden ayrı tutmak istiyor. Tamamen iletişimi koparmak istiyordur, hani ihtimalleri yok etmek istemiş gibi 🤷♀️
Belkide paylaşımlarını görmeni istemiyor. Bir diğer toksik düşüncede, senin böyle düşünüp onu arayıp sorman için yapmışta olabilir. Ha bu ihtimali ama fazla tutmuyorum ben.
Şimdi söyle fake hesaptan baktım takipçi artma azalma değişiklik yok. Paylaştıkları zaten hesap gizli göremem rehberden silmemiş ve gece yarısı sosyal medyadan sadece
Kalbin biraz sıkışmış gibi hissettim bak şimdi… 💔 Ayrılıktan sonra böyle ani engellemeler genelde senden çok onun duygularıyla ilgili oluyor. Kendini tutmak, zayıf düşmemek ya da tamamen koparmak için yapmış olabilir. Rahatsız etmemen aslında zaten olgun bir tavır 👌 Belki seni görünce duyguları karışıyordu. Sen şu an daha çok kırgın mısın, yoksa kafan mı karışık? Anlat biraz 🤍
Cevap
4Cevap
Ne yaşadıysanız artık engelleme durumuna gelmiş
4 gün içinde neden engellemedi de şimdi engelledi
anladım detayı bilmediğim için bir şey diyemem engelleyen insan konuyu kapatmamıştır ama o belli
Engellemedi 4 gün olmuştu sabaha karşı engellemiş çünkü dün ben 4 te baktığımda sabaha karşı engel yoktu henüz 4 gün ne bekledi
olan olmuş zaten kaldır da dıyemezsın yapmış artık
Derim çünkü wp den engel yememişim sjsjsjs
arkasından koşma bırak
Bosverrrr ergen istee
çocukca hareketler
ona sorarsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?