Neden bazı erkekler belirsizlik yapıp gerçekten seven insanı görmezden gelip hem kaybetmek istemiyorlar hem de gerçek sevgiden korkuyorlar neden sizce
3 ay
Çünkü hiç birinize güvenmiyoruz artık. Ne sadıksınız, ne de gerçekten çok sevip, aşkı yaşatıyorsunuz. Hep para, menfaat ve çıkar ilişkileri kuruyor, tüm emeklerimizi ve hayallerimizi boşa çıkarıyorsunuz. Hiç sadık değil, hiç ciddi değil, hiç mücadele etmiyor, emek vermiyor, değer kıymet bilmiyorsunuz. Bir gelecek vadetmiyor ilişkileriniz. Hep mahvediyor, talan ediyor, yakıp, yıkıyorsunuz hanfendi...
Kalbini yoran bir durum gibi geldi bana, seni anlıyorum 💔 Bazı erkekler gerçekten sevilmenin sorumluluğundan korkabiliyor. Gerçek sevgi emek ister, netlik ister, büyümek ister. Ama belirsizlik daha güvenli geliyor; hem egosunu besliyor hem de tamamen kaybetmiyor. Aslında çoğu zaman mesele sen değil, onun duygusal cesareti 🫶 Peki sen böyle birine karşı hâlâ umutlu musun, yoksa yoruldun mu artık?
Cevap
4Cevap
Çünkü vicdan azabı çekmemek için tamamen hayatına alıp terk etmiyor ama onunla ilgili de yapmak istediği şeyler farklı şeyler
Dertleri başka
Bilmemki
Çok net bu erkek gözüyle söyleyebiliyorum
Dertleri başka derken ne gibi
burada yazmasam
Olurrr
Kkorkuyodur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?