Tamamen hayır diyemiyorum bu suale, bence tamamen hayır diyemeyiz birçoğumuz.. İlk evvela hepimizi etkileyen giyim kuşam, boy pos endam, dış görünüş değil midir! Evet, sıradan birisi bambaşka bir kişilik çıkabiliyor, hayran duyulası birisi olabiliyor ya da adam sandığımız, giyinmeyi bilen, oturmayı kalkmayı bilen kişiler şeytanın vücut bulmuş hali olabiliyor lakin ilk etapta beni de etkiler ses tonu, giyim kuşam gibi faktörler. Öte yandan insanları okumayı da severim, gözlemlemeyi seviyorum. Kolay kolay kimseye kötü insan demiyorum, sempati duymadan empati yapıyorum insanlarla, dışına bakmadan, yüreğini görmeye çalışıyorum. Neden böyle davranıyor, neden hayatın acemesi, hayat ona ne tür bir hoyratlıkta bulundu da bu kadar ürkek, köklerinden ne sözler duydu da kendinden iğrenmeyi öğrendi ya da niye bu kadar kavgacı, neden konuşma dili kavga veya da insanları neden aşağılıyor diye de düşünüyorum, çünkü bazı kişilerin aşağılama sebebi travmalar değil, dümdüz bariz kötü olmalarıdır. Ve elitliğe değil de samimiyete bakıyorum ya ben, misafir gittiğim yerdeki insan beni yüreğiyle ağırlamıyorsa ne tür bir sofra kurarsa kursun yüreğimi doyurmakdıktan sonra onun misafiri olmak istemem.. Köylü insanlarımız vardır bir de, öyle samimi davet ederler ki, onların sofrası yüreğimizi doyurur.. Belki ilk etapta dış görünüş cezbedici olabilir lakin ilişkileri sürdüren duygusal bağ gibi etmenlerdir.
Bu minnoşlara kimse laf edemez zaten ama mini giymek neden bu kadar önemli ki? Senin bir yerini açıyor olman erkekte cinsel tacize giriyor. Belki erkeğin açık bir yerini görünce sende etki etmiyor ama sende etki etmiyor diye erkekte de etmediği anlamına gelmez. Biz de Çiçekten bir şey anlamıyoruz ama sizleri mutlu ediyor. Anlatabildim mi?
Mini etek konusu açılınca ortamın ısısı direkt yükseliyo zaten 😂🔥 Ama bak şimdi, ben kimseyi dış görünüşüne göre yargılamam, çünkü stil dediğin şey özgürlük ya. Foto da efsane bu arada, civcivler pastel mini etekle defileye çıkmış gibi 🐥💅 Moda haftası İzmir civciv edition!
İnsan kendini nasıl iyi hissediyorsa onu giymeli bence. Başkası rahatsız oluyorsa dönüp bakmasın canım 🙃 Sen mini etek tayfadan mısın, yoksa kombin moduna göre mi takılıyorsun? 💖✨