Sevgilimi çok seviyorum o da beni seviyor öyle söylüyor ama bunun için bir eylemi yok sözde yani.. İşten geliyor yemek falan yiyor, konuşmayı beklerken onun uykusu oluyor benimle konuşmuyor ne desem kıskanıyor tek laf etmeme izin vermiyor? Acaba beni sevmiyor mu 3 senedir sadece bir kere çiçek aldı işin maddiyatında değilim ama bir kadınım ve böyle şeyleri ister istemez içerliyorum hediyeleri de sadece özel günlerde alıyor o da aklına gelirse beni önemsemiyor kırılsam dönüp uyuyor aramıyor bile ne yapacağım bana fikir verin :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ay3 sene ne ablacım bir şey kalmamış ki siz evli olmuşsunuz adınız yok heyecan yenilik yok artık sıradanlaştı adı konulması beklenen çiftsiniz evli olmayıp aynı evde kalanlardan erkek de buna alışmış şimdi evlenelim desen binbir türlü neden sebep sayar 2 sene en fazla 3. Yıla nikah olmalı ki sağlıklı olsun iliski yeni bir dönem heyecan olsun sizde o kalmamış ruh yok onunla konuş sorununu dile getir ve tekrardan bir şeyler yapmak istediğini söyle vakit geçirmek istediğini söyle iş hayatı nasıl bilmiyorum ama seven insan sevdiğine elbet vakit ayırıyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aşk, sevgi, sevgililik paylaşmaktır. Ama her şeyi karşılıklı tatmin olacak şekilde eksiksiz paylaşarak birbirini tamamlamaktır. Sen eksik kalıyorsan, o sana yetmiyorsa işte o zaman ya siz sevgili değilsiniz henüz, ya da sevginizle birlikte sevgiliğiniz de bitmiş demektir. Üzgünüm. Daha fazla kendini kullandırma derim. Yaşın daha çok genç. Boşuna onunla zaman kaybetme lütfen. Keyifli günler.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Canım hemşirelerim. Size sevgisini göstermeyen her bireyi silin. Yok utanıyor, yok sevmiyor o şeyleri diye bir şey yok. Seven en ince hareketinde bile bunu eder. Sanki hepimiz mi anne karnında sevgi öğreniyoruz. Gösterecekler. Göstermeyen defolsun gitsin. Sevdiğine, evladına sevgini göstermeyeceksen kime göstereceksin bunu da ayrıca merak ediyorum...
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bir insan seviyorum diyebilir ama sevgi biraz da emek ister, sadece sözle değil davranışla hissedilir. İçerlemen çok doğal, bence önce sakin bir anında net ve yumuşak bir dille neye ihtiyacın olduğunu söyle ve onun tepkisine bak, çünkü sevgi konuşulunca büyür ama görmezden gelinince küçülür.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Yazdıklarından kalbinin baya kırık olduğunu hissediyorum 💔 Sen ilgi görmek, değer hissetmek istiyorsun ve bu çok normal. Sevgi sadece “seni seviyorum” demekle olmuyor, emekle oluyor. Üç yılda bir çiçek bile spontan gelmiyorsa ve üstelik konuşmana alan tanımıyorsa burada ciddi iletişim sorunu var. Sen onunla açık açık, sakin bir anda “ben böyle hissediyorum” diyerek konuştun mu hiç? Sence dinlemeye gerçekten hazır mı? 🌸
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
42Cevap
5 ayBu benim ilişkimi hatırlatıyor ciddiyim banada yorgunum diyor telefonda konusurken uyuyor beni geri plana atıyor neyse ayrilsdik uzunca yazı yazdı bana bide bana soğuk yapıyordu bizim 2.5 yıl oldu iş cidiyete binin bu erkekler evliliğe adım atmıyor aynı sorulari defelarca paylaştım dertleşmek isterseniz yazın ama benden sana tavsiye ayrıl ondan o senden ayrilmadan Sürekli kıskançlık yüzünden biten ilişkiye geri dönmeli miyim yoksa tamamen bırakmalı mıyım?
00 YorumlaBence ayrıl, her kadın çiçek almak ister, her kadın özel gününde böyle şeyler görmek ister, almıyorsa ayrıl, seni takmıyor, seninle ilgilenmiyor belli. Açıkcası ben böyle düşünürüm bana ilgi göstermiyorsa, ilgi gösterdigi ikinci birisi vardır. ya da o ikinci kişi benimdir başkası vardır. Çünkü ilgi gösterdikleri zamanlarıda biliyoruz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yahu bu anlattığın daha çok evlilik sevgililik değil gibi neyse evlenmeden aynı evi paylaşan çiftleri de duymuslugumuz varda konuyla alakası yok neyse rahatsızlık duyduğun konuları konuşmalısin işten yorgun gelmek ve uyuya kalmak normal bir durum bu ilgisiz davrandığına nişane sayılmaz illaki diyalog herşeyin çözümüdür
00 Yorumla
5 ayİlgi yoksa sevgi de zamanla zayıflar Çünkü seven insan bir şekilde belli eder arar sorar merak eder küçük de olsa emek verir
Sürekli sen çabalıyor sen yazıyor sen düşünüyorsan bu denge değildir Bir süre sonra insan kendini değersiz ve eksik hissetmeye başlar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
5 ayİlgi yoksa, arayıp sorma yoksa, sen yazınca yazıyorsa, sürekli küsüyor ve her şeyi senden bekliyorsa, onlarla iletişimi kesin. Adamlarla sevgili olun. Prenses sizsiniz onlar değil! 🤞Sizi değerli hissetirecek, sanki cidden bir bebek mişsiniz gibi davranıyorsa o zaman hayatınıza alın. Bu ne böyle ya. Seninle konuşurken dinlenmeli zatenn
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 aycanım her ilişkinin sonu böyle inan, sadece zamanı kişiden kişiye, ilişkiden ilişkiye değişiyor. Kimi çift 3 yılda alışır birbirine, kimisi 4 yıl. Sizin ilişkide rutine binmiş yani son düzlüktesin. Daha bunun evliliği var ve görüyorum ki duygu olarak evliliğe pek bişey bırakılmamış. Karar senin, ya bu deveyi güdersin, ya bu diyardan gidersin 😉
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayK-çına tekmeyi koy. Benim sevgilimde böyleydi ve buna rağmen evlendik. Hep daha öyle, bir iğne istesem bile gözüne batıyor. Hayatı bana zehir etti. Varsa yoksa kendisi ve ailesi. Erkek kardeşine dünyaları alıyor ama bana gelinde kuruş hesabı yapıyor.
Neyse ki boşanma aşamasındayım.. babasının prensesini aldı külkedisine çevirdi resmen 🥲 neyse ki babamın gözünde hala bir prensesim ve eski yerime gelecem.
Demem o ki koy tekmeyi. Anladığım kadarıyla sen çok seviyorsun, sevgin bu odunla yanmasın işler ilerleyince ayrılmak daha zor oluyor. Ayrılırsan 2 ay üzülürsün, devam edersen ettiğin kadar üzülürsün, ayrıyetten giden yıllarına da verdiğin emeklere de üzülürsün yol yakınken dön Allah kitap aşkına.
Kimse benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum 😔12 Yorumla
Soran5 ayAdınıza çok üzüldüm umarım biran önce tekrardan o huzurlu ve güzel günlere dönersiniz Allah yolarınıza çiçekler sersin.🌸
Bana gelicek olursak bizde evlenme yolundayız sözde beni sevdiğini söyler ama beni kırar ben bunu dile getirdiğimde benimle dalga geçer çok yorulsamda seviyorum ve vazgeçemiyorum dünya ondan ibaret gibi uzak mesafe ilişkisi acaba diyorum o yüzden mi böyle bana hep diyor ki "Yan yana olsa dünyanın en mutlu kadını olursun." ama yakından herkes sever uzaktan görmek dahada mutlu eder bazen ona üzülüyorum ama o bana üzülmüyor gibi geliyor her söylediğimi tiye alıp benimle dalga geçiyor üzüldüğüm vs hiçbir konuyu takmıyor.
Ne yapıcam hiç bilmiyorum...- 5 ay
Ay bu anlattığım benim erkek arkadaşım cidiryim tambir bencil egoist aslan burcumu oda beni kucumsemeye çalışıyor bide
Gizli Üye(18-24)5 ayHiç bir erkek karısı olmayan kadını sevmez seviyorsa bir an önce evlenir bu ikisi 3 yıl boyunca olmadıysa ve cinsellik varsa seninle kalması sadece ihtiyacını görüyor hiç bir erkek karısı olmayan nikah düşen kadını gerçek anlamda sevmez o anda yüksektir sever yüksekliği geçince sevgide biter duygusal boşluktadır o anda sever boşluğu bitince sevgiside biter
13 Yorumla- 5 ay
9 yil evlenmeden çıkıp sonra evlenenler
..
Cevap sahibi5 ayYapma be dostum bizi benden iyi taniyamazsın bir arkadaşım vardı 3 4 yıl sevgili kaldılar arkadaşım başka kızlarla takıldı sonra kız zorlayınca gitti evlendi
- 5 ay
ama tamam da cidden hemen evlenmeyen okulu işi olan erteleyen yok mu hiç
5 ay3 senedir evcilik mi oynuyorsun knka ayrıl işte hiç evlilik lafı geçmediyse oyalıyordur seni gereksiz zaman kaybı ayrıl daha iyileri var bir de gelmişsin beni seviyor mu diye sorguluyorsun ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
5 ayTüm kadınların yarasına parmak basmıssın bacı kalfa😂🙈
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
5 aySevgi emek ister değer ister fedakarlık ister.. Sana soğuk davranıyorsa sıcak davrandığı başka biri vardır. Zaman öncelik meselesidir. Seni yedekde tutuyordur.
10 Yorumla
5 aySizi resmen insan yerine koymuyor. İlgi göstermiyor, uzak duruyor ve eminim ki bir çok şeye de vakit buluyor. Evet, sizi sevmiyor. Daha fazla kendinizi küçük düşürtmeyin.
00 Yorumla
5 ayBen çok garip biriyim... Ne olursa olsun özel bir günde hediye vermem. Alışkanlığımdır. Hayatım da hiç bir zaman bunu yapamadım. İçimden gelmiyo o günler hediye vermek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
5 ay3 senelik sevgililik ne ya! Birde bu çıktı. 1 sene de senle evlenmiyorsa at çöpe onu. Yaşında genç adam gibi birini bul.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 aySevgilinle aynı vede evlenmeden yaşıyorsan geçmiş olsun. Bedava si kiliyorsun
14 Yorumla- 5 ay
Ben cikartmadim. Söyleyen o şekilde soyledi
Soran5 ayAynı evde kaldığımı söylemedim?
5 ayŞu sitesede olup da, reel hayatında ilgi sorunu yaşamayan bi benim heralde 😎🧿
Ondan anlaşamıyoz sanırım sizle 👾
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayEğer birinin sana hak ettiğin değeri verdiğini düşünmüyorsan o ilişkiyi sonlandırmalısın. Ve durumuna gereken çözüm çok bariz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 aySevmek zaman ayırmaktır, emek vermektir. Sen kırgınlığını önemsemeyen birine zaman ayırma, senden gitmesin bi şeyler. Sevgi eylem gerektirir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
5 ayGeçmiş olsun valla, hadi mesleğini bilmiyoruz ama çok yoruluyor diyelim, insan bi seni seviyorum falan der.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Peki sen sevgilin için ne yaptın? Hep mi erkekler yapacak bir şeyler?
06 Yorumla
Soran5 ayUzak mesafe bir gece tartıştık sabahına bilet alıp gittim saçma bir yerde bişey görsem aklıma o geliyor ve ordan ona bişeyler alıp gönderiyorum daha nicesi konu bu değil ben ilgimi ve sevgimi veriyorum ama onda yok sevgisi sözde var yargılamadan okusaydın anlardın?
- 5 ay
Valla helal olsun. Bilet alıp gitmişsin o yeter fazlasıyla.
Soran5 ayKonu almak veya vermek falan değil bunların lafını yapmam asla.
- 5 ay
Valla güzel karakterin varmış. Niye yargıladın hemen dersen çünkü burada konu açanların çoğu biraz egoist bencil insanlar oldukları için seni de doğal olarak tanımadığım için bende biraz keyfî yorum yaptım açıkçası. 3 sene demişsin, 3 sene cidden ciddi bir rakam ciddi bir yıl. Acı bir gerçek söyleyim, alışma psikolojisi diye bir şey var. 4 senelik uzak mesafe ilişkisi bitirdim ben 3 yıl olmuştur biteli. Genelde alışma psikolojisinde artık çiftler birbirine alıştığı için ilk günkü arkadaşlık içgüdüselliğinin verdiği saygı ve sevgi çerçevesi kalmıyor zamanla. Yerini kavga gürültü hep ben haklıyım davaları çıkıyor. Çiftler birbirine söz geçirmeye çalışıyor bir şeyler anlatmaya çalışıyor falan. Haksız olan anlamamazlıktan geliyor, haklı olansa hep eziliyor üzülüyor. İlişkilerin çoğu böyle oldu. Alıştıktan sonra artık bir heyecan tat tuz hicbir şey kalmıyor. Bunun sebebi hem biraz özlem lazım özlemek gerek, hem de ilişkide beraber gezip dolaşma tatil gibi güzel anıların biriktiği ilişki olmalı. Yoksa çok zor sadece sosyal medyadan konuşarak ilişki yürütülmesi öyle çiçekler hediyeler sadece ilişkiyi ayakta bir süre tutar. Onlara da alışırsınız ve bir tadı tuzu kalmaz. Yapılması gerektiği için yapılıyor gibi algılarsın oda pek heyecan vermez. Farklı heyecanlar yaşamanız gerek oda evlilikte olur gezmek dolaşmak tatil falan.
Soran5 ay3 senenin özetini yaptınız Yasin bey ilişkimiz tam olarak böyle sizede çok geçmiş olsun ama bizi özetlediniz o üzülen taraf benim maleseff özlem var ama bu özlem bizi bitiren şey 3 senedir beraberiz sadece iki sefer buluşabildik onlarda doğru dürüst değil evlilik içinde çok erken ona kalsa bugün olur ama ben bir kadınım ve ayaklarımın üzerinde durmam gerekiyor o yüzden erteliyorum sizin bana bir tavsiyeniz var mı sizde uzak mesafe yaşamışsınız bilirsiniz
- 5 ay
Kafanızda ikinizinde hedefleri varsa ertelemeniz çok normal. Biriniz kariyer anlamda gelecek garantisi isterken diğeriniz maddi anlamda garanti isteyebilir. Bu aslında size özel değil Türkiye'deki çoğu gençlerin durumu bu şekilde aslında sistem bu şekilde işliyor malum ekonomik şartlar ve 1970-78 doğumlu ana babaların erkek evlatlarına fazla miras birikim bırakmamasından dolayı gençler zorluk yaşıyor o yüzden de 2 kez buluşabildiniz benim tahminimce. Ne yapmak lazım ilişkiniz pasif kalmış tamamen sosyal bir ilişki haline dönmüş. Sürekli sosyal medyadan konuşmakla artık alışmışsınız ve duygu hissetmeme noktasına gelmişsiniz ki o daha çok gelmiş. Sana tavsiyem hani bu tür durumda her gün konuşmak yerine 2 günde bir yazışsanız yine aranızdaki soğukluğu mesafe hissini bitirmez ama biraz özlem de oluşturur. Uzak mesafe ilişkisinde fazla ilgi beklenmez. Emin ol hediyelere de boğsa cidden bir süre sonra alışırsın. Evli olup aynı evde kalsaydınız da alışma psikolojisinin esiri olacaktınız. O yüzden kiminle ilişkin olursa olsun hep bu alışma psikolojisinin etkisi altında olacaksınız çünkü beyniniz resetlenmiyor sürekli aynı şeyleri yaşıyoruz aslında. Farklı kişi farklı heyecan olarak görülse de yine aynı şeyler sohbet muhabbet sevmek sevilmek falan. Aynı yani sürekli. Tavsiyem ilişkiye heyecandan ve arzudan daha çok ilerde olur evleniriz gibisinden sabırla beklediğin bir yatırım gibi düşün. Toprağa bir şey dikersin de büyümesi için zamanla beklersin ya, büyümesini mi beklersin yoksa meyve versin diye mi büyütürsün orası sana kalmış. İlgi odağını biraz başka şeylere çek yani kendi hobilerin olsun. Biraz arkadaş gibi takılın. Çünkü mecbursunuz. Sürekli birbirinizden ilgi beklerseniz sıkılırsınız. 8-10 sene bekleyip evlenen çiftler var mesela. Sizde öyle yapın ama fazla ilgi beklemeden. O ilgi işlerini yüz yüze yapsanız daha güzel olacak.
Seviyorum demekle sevilmez, eyleme geçmeyen hiçbir söz gerçek değildir. Umarım anlarsın
02 Yorumla
Soran5 ayBende ona bunu anlatıyorum ama tatava yapıyorsun diyip konuyu kapatıyor. Ben ağlayınca ağlamamdan hoşlanıyor tuaf birisi..
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
5 ayİcraat yoksa sadece lafta kalıyorsa bal olsa unut
10 Yorumla Bazı kadınları hiç anlamıyorum gerçekten biz eskiden sevdiğimiz kadın için neler yapardık neler ama iş işten geçince değeri kalmıyor… ayrıca aynı evde kalman çok yanlış ileride sorun yaşayacaksın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayKafada bir gram beyin olmayanların peşinden koşun durun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
5 ayİnsan sevdiğine ilgi gösterir bu işte Bi yanlışlık var
00 Yorumla En iyisi ayrılık ilklerde üzülürsün sonra geçer bunla ömür gecmez
00 Yorumla
5 ayErkekler ilgi vermekten bıksa bile kızlar ilgiye doyamıyor nedense?
00 Yorumlaİlgi değişkendir. İnsan bazen mağarasına çekilip kapısını kapatmak ister
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayKarşılığı olmayan işlere girişmemen gerektiğini düşe kalka sen de öğreneceksin minik kuş
00 Yorumla Annesinin minik bebeğiyle baş etmen çok zor Allah kolaylık versin hayatım
00 Yorumla
5 ayİlgi bitmişse bir şey kalmamış yolları ayırma vakti
00 YorumlaUmarım aldatılmamışsındır zira ben bunu seziyorum soğuma oluşmuş iş tamamen bahane örnek gosterecek birsuru şey yazarım buraya, senin sevgilin adam olamamış sen kendine saygı duy ve bırak emin ol 2 3 üzülür kendi değerini bilirsin:)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayÇiçek alsa seviyor mu olucak hediye alsa yani
02 Yorumla
Soran5 ayKonu çiçek ve hediye değil yazıyı baştan okurmusun
Cevap sahibi5 ayOkumam
Gizli Üye(18-24)5 aySadece pompaliyo seni uyan sevdiği falan yok. Ve sen onun için ortalık malı gibi bsysin
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayİşiniz zor görünüyor çünkü böylesi evlenince de aynı olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. İlgi yoksa sevgi de yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aySariliyormu ya da ne biliyim sana bakip kaliyormu oyle. Bakakaliyormu.
00 Yorumla
5 ayYa evlilik yoluna girmeniz lazım ya da ayrılmanız yeterince kendi ayaklarının üzerinde durduysan biraz da ona yasla kafanı o evliliğe hazırsa neyi bekliyorsun bacım
00 Yorumla
5 ayÖnemli olan davranışlardır her zaman mutlu değilsen ki öylesin ayril bence
19 Yorumla
Soran5 ayMutlu değilim tabi ki ama onu düzeltmenin bir yolu yok mu
- 5 ay
İlgisiz olan hep öyle oluyo maalesef sen nasılsın peki ona karşı mesafeli misin
Soran5 ayEvet mesafeliyim bu tavırlarından dolayı ama farkında bile değil herşeyi normal görüyor 3 senedir dilimde tüy bitti anlamıyor ya da anlamak istiyor bir ihtimal daha var canım olabilir bilmiyorum ooff
- 5 ay
Zaman ayirmiyorsa ilgi göstermiyorsa sizin iliski uzatmalarda bence
- 5 ay
Belki senin ayrilman için öyle davraniyordur bazıları öyle yapiyo çünkü topu karşı tarafa atıyor
Soran5 ayOna söylüyorum eğer benim ayrılmam için yapıyorsan bunu bana söyle kuklan değilim diyorum ama diyorki hayır ayrılsam ayrılırım neden böyle bişey yapiyim senden bir çekincem yok diyor
- 5 ay
Yani dedigim gibi ilişki sana iyi gelmiyorsa zorlamanin manası yok kocan değil sonuçta
Soran5 ayDoğru ama onsuz ne yaparım bilmiyorum onsuz bir hayatım yokmuş yolum yokmuş gibi geliyor yaşadıysan anlarsın
- 5 ay
3 yıldır sevgilisiniz çünkü öyle hissetmen çok normal bağlanmışsin ama seni kötü yapıyorsa ayrilmak daha mantıklı sonraki yıllarını kurtarmis olacaksın
5 ayBoyle hoduklere omrunuzu verip g0tlerini kaldiriyorsunuz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 680 cevap paylaştı.
5 ayNerden bulursunuz böyle çapsız vasıfsız herifleri
00 Yorumla
5 ayBende seninle aynıyım artık ilişkimiz rutin olmuş
00 YorumlaÜç sene evlenmeden yaşamışsınız neyin ilgisini bekliyorsun acaba.
01 Yorumla- 5 ay
@ben_damla yani her şey olmuş bitmiş
5 ayGörüldüğü üzere sevmiyor davranışlar yalan soylemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySeni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor bence. Cinsellik yaşadınız mı? Belki de sadece bunun için beraber seninle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Rutine binmiş, yalan olur.
011 Yorumla
Soran5 ayEvet rutin konuşmalar hergün aynı şeyler"yemek yedin mi, yorgun musun, günün nasıl geçti vb." şeyler
Soran5 ayBirde uzak mesafe bundan kaynaklı olabilir mi
Soran5 ayGerçekten mi
Soran5 ayZaman dediğin 2 senelik bir zaman mı çünkü 2 senedir böyleyiz
Soran5 ayBiz kadınlar böyleyiz maleseff olana kadar zorlarız sonra küçücük bişey bile bitirir herşeyin farkındayım ama bitirmeye gücüm yok aşkı güzelliyorlar ama aşk içten içe bitiren bişey dayanamıyorum ama dayanıyorumda garip bir iklem
Soran5 ayTeşekkürler umarım sizde mutlu olursunuz dinlediğiniz ve yön gösterdiğiniz için sağolun.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
5 aySenden sıkılmış gibi
023 Yorumla
Soran5 ayNeden sıkılsın benden?
- 5 ay
Verdiği değer?
Soran5 ayDeğer vermiyor ama sıkıldıysa ayrılabilir onada söylüyorum sevmiyorsan ayrıl ozaman korkakmısın diyorum erkek olan bi kadın ona korkakmısın dese eğer sevmiyorsa veya sıkıldıysa ayrılır neyi zorluyor?
- 5 ay
Yedekte tutuyor
Soran5 ayYedekte tutabilceği biri değilim ki yapamaz sonuçları ağır olur bunu biliyor ayrılıcak kadar cesareti olmayan birinin aldatacak kadar cesareti olmaz
- 5 ay
Erkekleri yeterince tanıyomusun!!
Soran5 ayErkekleri değil sevgilimi tanıyorum?
- 5 ay
Yetmiyor ama bundan eminim
Soran5 ayDerken
- 5 ay
Sen sevgiline odaklandın haliyle ancak gözün biraz kapalı
Soran5 ayHayatımda tek o olmadı gözüm aksine daha açık anlıyabilirim ki yakaladığımda oldu bana böyle bir şey yapamıycağından eminim
- 5 ay
Neyi yakaladın ki
Soran5 ayBeni aldatığını vs
- 5 ay
Aslında sorunlarının cevabı çıkıyo farkındamısn
Soran5 ayAma ilişkinin başında flört döneminde olmuş bir olay ben tabii bunu aylar sonra öğrendim o yüzden bişey yapmadım
- 5 ay
Senin yakaladığın o sadece !!
Soran5 ayHiçbir hesabı yok olsada hepsi benim üstüme dışarı çıkmaz asla ilgisi olmasada atığı adımı aldığı nefesi haber verir öyle birisi bu konuda ondan çok eminim
- 5 ay
Zaten hata da burada başlıyor
Soran5 ayNerefe başlıyor aydınlatırmısınız
- 5 ay
Ne diyeyim ki sana fazla gücenip kendine kendinden ödün vermeler mi detaylıda bilmiyorum pek
Soran5 aySence bu ilişkide kim kendinden ödün veriyor kadınlık nedir unuttum be!!
- 5 ay
Sorudan çksna bişey sorcm
Soran5 ayBurdan sorun özele gitmiyorum maleseff
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
5 ayBöyle birini neden seviyorsun ki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ayİlgi göstermiyorsa sevmiyodur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Nasıl sevmiyor insan sevgilisini sever
00 YorumlaSevgi sözle değil, eylemle gösterilir.
00 Yorumla
5 ayAyrıl ilgi göstermiyorsa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
00 Yorumla
5 ayAnnelik yapmayın sevgili sevgililiğini bilsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayDemekkı sevmıyor. Sevmeyınce öyle oluyo
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.
5 ayKendini hiç yorma üzme değmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Bende ilgi arsiziyim hep boyle hissediyorum 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek da ne bekliyon
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayAranız daha önce nasıldı
00 Yorumlasevmiyor seven ilgilenirdi ya
30 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!