Annemden sadece ismimi içeren bir mesaj atmış, cevap vermeden engelledim çünkü çok kırıcı davrandı? Yaptığı ne kadar doğru hani madem konuşmak istiyorsun sadece isim yazmak ne bileyim bir yoklama mı bu acaba
3 ay
Annemden sadece ismimi içeren bir mesaj atmış, cevap vermeden engelledim çünkü çok kırıcı davrandı? Yaptığı ne kadar doğru hani madem konuşmak istiyorsun sadece isim yazmak ne bileyim bir yoklama mı bu acaba
Annene mesaj atması yanlış annen ne alaka ammık saçmalamış
Annemi tanıyor numarası var diye yazmış ama çok saçma yani diyelim mesajı ben değilim annem gördü. Anlam veremedim açıkçası çok slkça sosyal medya mı yok ysz birinden gitsin işte
O yüzden dedim kızım zaten. Hayırdır aranızda adı konmuş bir şey yok annene atmaması lazım sen de yanlış yapmıssın hemen anneyle tanıstırılır mı ammık erkek önce biraz gezip denesene onu
Bir yıllık iliskiydi
Evlilikle kandirdi oe
Oooo oe diyorsan harbi dötlük yaptı o zaman? Mevzu neydi
Ya çok ayrıl barisin oldugu bı iliskiydi soyledigi seyle yaptigi sey bir degildi evlilik falan diyodu ama uğraş baska seylere yonelikti son donemde kumar bağımlısı oldugunu ogrendim parasini oraya harciyomus falan uzakta iyiydi memlekete dönünce 365 derece degisti biraz gerildik sonra uzaklasti şimdi yine ulaşmaya çalışıyor sorumsuzun teki kaç kez kurtulmayi denedim isteksizdi tehditler falan ediyordu artık dayanamadim
boş ver iyi yaptın olmadı kesinlikle dönme çok sıkışsırsan babama polise söyledim e uzaklassın öyle insanlarlae bence gezme yazık etme genöliğine
Bende bu tarz insanlara merakli degilim ama nereden bilebilirdim ki böyle olcagini her şeyi yalan etti hiçbir şeyin anlamı kalmadı Allah'a havale ediyorum sadece
Test etmiyonmu kızım test edeceksiniz erkekleriiii
Ettiğim çok oldu ağzıma sicti her seferinde sonra da güller uzattı sonra yine ayni işte klasik döngu
Çok çabuk kanıooosunuz allahtan mübarek ramazan ayında gerçek yüzünü grmüssün bir daha bulasmaaa
Evet ya oruca bi beş gun falan kalmisti Allah kurtardı
Devamını merak et diye yazmamış engeli açsın yazsın diyor
Ama engelledim iyi yaptım dimi 😎 catlamis midir simdi
Gerçekten hakedip haketmediğini sen bilirsin yaşananlara göre ben burdan yargılamayım
Tabii ki yargılamak değil ama erkeksin ya hani bilirsin kafası karışmıştır illa ki çünkü ilk kez aşırı uzak duruyorum ve net tavırliyim
Sana karşı gerçekten iyi düşünceleri veya hisleri varsa kafası karışık hem de diken üstündedir ama bunlar yoksa sallar bi yerden sonra
Anladımmm
Canın yanmış belli, kırıcı davranmış olması insanın içinde bir şeyleri kilitliyor gerçekten 💔 İsmini yazıp nabız yoklamak istemiş gibi duruyor bu arada, resmen “hala açık kapı var mı” mesajı gibi. Konuşmak istese net olurdu, derdini yazardı. Sen cevap vermeyerek sınırını koymuşsun, bence güçlü bir hareket 💅✨ Şu an kalbin hâlâ kırgın mı yoksa daha çok sinirli misin?
Cevap
1Cevap
nedenki
Haketmiyor beni haketmedigi içinde engelledim ama slk ya annemden yazmasi ne bilim tuhaf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar