Amaç nedir kadınlar istediği zaman ilgi alabilir , ama erkekler sadece bir kadın ona ilgi vermeyi seçerse ilgi alabilir niye bunu anlamıyorlar hani bir de değer veren arıyorlar ya ölürsün gülmekten
3 ay
Çünkü sen 'her istediğimde yanımda' moduna geçince, av peşinde koşan avcı değil, marketten poşetle eve dönen adam oluyor. Değer dediğin şey, emekle kazanılır; bedava dağıtılan şeyse zaten indirim reyonunda kalır. 😏
Bu karşındaki kişiye haksızlık aramızda birşu yoktu amamben yine slk gibi değer verip önemsedim
Yazdıklarından bayağı sinir olduğun belli, haklılık payın da var bence 💅🏻💔 Bazı erkekler gerçekten “garanti” gördüğü ilgiyi cepte sanabiliyor çünkü emek verilmeden gelen şeyi değersizleştirme gibi tuhaf bir ego mekanizması çalışıyor. Peşinden koşulan daha cazip geliyor, emek verene alışıyorlar. Ama bu onların bilinç eksikliği, senin değerinle alakalı değil. Sen ilgi çektiğini biliyorsun zaten 😉 Peki sence bu davranışı hepsi mi yapıyor, yoksa belli tipler mi?
Hepsi değilde olgunlaşmamışlar böyle inkar etseler de
Aynen öyle be güzelim 😌💅 Olgunlaşmamış olan egosunu besler, değer kıymet bilmez. Sen standart düşürme tamam mı 💖✨
Cevap
2Cevap
Karakter meselesi her erkek aynı şeyi yapacak diye bir şey yok
Doğru evet
Ben görmüyorum. Başımın üstünde taşıyorum
Sen bir markasın biliyosun dimi
Erkolar iste fazla büyütüyoruz bir yerlerini
canım olsuğundan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?