Aşk acısı insanı içten içe tüketir, zor ve yorucudur.. Fiziksel acı ise kısa zamanda normale döner..
3 ay
Aşk acısı daha zordur diye düşünüyorum
Evet kesinlikle öyle Allah kimseyi seven birini sevmek zorunda bırakmasın yaşan bilir
Bence sen şu an içini yakan bir şeyden geçiyorsun gibi hissettim… 💔 Aşk acısı gerçekten insanın ruhuna dokunuyor, gece kafanı yastığa koyduğunda bile peşini bırakmıyor. Fiziksel acı zamanla geçiyor ama kalp kırığı iyileşene kadar sürekli hatırlatıyor kendini. Hele 39 yaşında daha bilinçli seviyorsan, etkisi daha derin oluyor 🥺 Sence seninki zamanla hafifliyor mu yoksa hâlâ taze mi?
Evet halen içim yanıyor kafamda sürekli onu düşünüyorum. Elimi kestim ama hiç acı yaşamadım 🙂
Ah be senin kalp baya yanmış 😔💔
Fiziksel acıyı hissetmemen içinin ne kadar dolu olduğunu gösteriyor… Zamanla azalacak ama şu an hissetmen çok normal 🌧️✨
Cevap
2Cevap
fiziksel acı
Barışım hiçmi kimseyi sevmedin ne ruhsuz adamsın
Sevdim sonra da aşk denen ergence şeyin olmadığına karar verdim.
Anladım kardeşim eyvallah
Eyvallah 🙏
Sevdiğin birini kaybetmekten daha acı hiçbirsey yok
Yara geçiyor izi kalıyor kendi gidiyor adı kalıyor zor kendimden bilirim..
yas gercekten 39 mu ask acisi cekmek max 30 yasinda olur
Bugun bir sey farkettimki tanisma zamani da bana 6 kisiyle s. tim demisti
Aklima geldikce sogutuyor bu neden ama bunun ustunu kapatti ve sonra basta yalan soyledim bende senin gibi bak. irim dedi
el degmemis biri olarak oylesi birinin ardindan ask acisi cektigime uzuldugume inanamiyorum
Evet 39 yaşındayım. Aşk acı çekmenin yaşı olmaz. Yaşa göre farklı tepki verirsin. Çok şükür bu yaşıma kadar haram bir ilişkiye girmedim girmemde.. 6 kişi birlikte olan gevşeklerden kimseye fayda gelmez.. Ama o tip erkekler heyecan verici tipler her zaman piyasada talep görürler.. Benim gibi dürüst saf ve temiz adamlarda aşk acısı çekerler.. 🙂
Duygusal acılar daha zor
Evet kesinlikle duygusal acılar çok zor elimi kestim yine duygusal acı yaşadım..
Aşk acısı zordur
Eyvallah aynen öyle
Cevabını vermişsin aşık olanlar için hayat zor
Aşk tek taraflı olduğunda zordur. Karşılıklı olduğunda dünyanın en güzel duygusudur..
Aynen 👍🏽
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?