Erkek arkadaşıma sordum, kaçamak yanıtlar verdi kendisi 28 yaşında. Ona da pek güvenmedim tabii. Siz dürüst olursanız sevinirim benim için önemli bir konu.
3 ay
Erkek arkadaşıma sordum, kaçamak yanıtlar verdi kendisi 28 yaşında. Ona da pek güvenmedim tabii. Siz dürüst olursanız sevinirim benim için önemli bir konu.
Genelleme yapmamak lazım çünkü bu işler karakter kişilik meselesi. Karakteri bozuk çiğ süt emmiş her insan kadın erkek farketmeksizin aldatıyor. Ben 29 yaşında 2 kız çocuğu sahibi olan kadının otelde başkasıyla yattığını biliyorum şahitim bu göz neler neler gördü daha sonra işten kovuldu bide Instagram'da kocam çocuklarım diye paylaşıyordu rezil insanlar ya. Hiçbir şey göründüğü gibi değil cidden. Instagram da yalan hayat arka planda saman altından su yürüten çok insan var. O yüzden kimseye güven olmuyor hani zamanla kendisini kanıtlaması lazım bir insanın iyi olup olmadığını ama bir insanı tanımaya ömrümüz kalmadı.
Çok doğru katılıyorum. Güvenilir insanı nasıl bulup emin olacağız
Doğru insanı bulmak zamana bağlı ama o zaman bizde yok maalesef. Hayatımıza rastgele birini alıyoruz onun da ne olduğunu bilmeden emin olmadan ilerlemeye çalışınca ya çelme atıyor ya da sırtın yere geliyor bir şekilde. Güvenemiyorsun bu devirde. Zor cidden çok kötü devire geldik.
Hayatına alırken bile bin türlü sınavdan geçirip test etmek lazum
Gözlemleyici olmak gerek.
Bu konu seni bayağı kurcalamış gibi hissettim 💔 Güven meselesi insanın içini kemiriyor, biliyorum… Ama dürüst olayım: “30 üstü erkekler çoğu aldatır” diye bir genelleme gerçekçi değil. Yaş değil, karakter belirleyici oluyor. 28 de 38 de olsa değerleri sağlam olan aldatmaz. Erkek arkadaşının kaçamak cevap vermesi seni şüpheye düşürmüş anlıyorum… Peki sana güven veren davranışları var mı yoksa bu ilk kırmızı bayrak mı? 💭💕
Cevap
7Cevap
Küçük bir kısım aldatmak için can atıyor.
Küçük bir kısım hayatta aldatmaz
Kalan çoğunluk aldatmak için çaba göstermez ama fırsat ayağına gelirsede affetmez.
karakter meselesi cinsiyet meselesi ve yasla ilgisi yok
30 yaş üstü denmesi şu sebepten hani genelde 30 yaş üstünün düzenli ilişkisi oluyor ya
dediğim gibi karakter meselesi kategorize etmemek gerek ön yargılıda olmamak gerek
Herkes tuttuğunu yiyor devir seks ve para devri devlet lerde bu işin içinde Z kuşağı kafede cukcukk
Şöyle söyleyeyim size 6 yıllık bir ilişki mi oldu inanın aldatmayı geçin başkasına yan gözle bakmamışımdır. Bunun yaşla alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum Bu kişilikle alakalı birsey.
kişiye göre değişir ama aldatma olayı evet biraz yüksek oluyor
30u 20si yok bunun hepsi aldatıyo
Bu dürüstlük bünyeme fazla
E nasıl anlayacaz ayakta mı uyuyalım
Pimpirikliyim ya
Evett ah onu da bir anlayabilsek aslında birini denemek istiyorum birine denetsem jdjdj
Hayır aldatmadım hiç.
Yaşla bir alakası yok bu konunun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?