Aşk bazen insanı cesur yapar, bazen de en zayıf yerinden yakalar. Sevdiğin biri için bazı şeylerden vazgeçmek kolay gelir ama her fedakârlık doğru mudur, orası düşündürür. İnsan nerede duracağını bilmezse kendini kaybedebilir. Peki sen sevdiğin biri için en fazla neyi göze alırsın?
Geri dönüşü olmayan şeyleri göze almam açıkçası sonuçta bir zamanlar sevdiğimiz insanların belli bir süre sonra düşman gibi davranabileceğini deneyimledik yıllar içinde. Ama tabii bu ailemden biriyse yapmayacağım şey yoktur.
Sevdiğin insan için en fazla neyi göze alırsın? Değil de
Sevdiğin İnsan Ne Kadarını Göze Almanı Hak Ediyor Demek Daha Mantıklı...
Şöyle ki Geçmiş Dönemde Tam Olarak 5 Yıllık Ciddi Bir İlişki Serüvenim Oldu.
Annesi ile Annem Tanışmış her şey Stabil ken Fakat Mesafe Sorunumuz Vardı Ben İstanbul da Kız Arkadaşım Urfa da Yaşıyordu. Sadece Yaz Tatili 3 Ay İstanbul da Kalıp Gidiyordu ve Bir Yerden Sonra Canıma Tak Etti. 2006 Senesi Hastanede Çalışmaktayken Telefonda Konuşuyorduk. Gelemeye Bilirim Dedi O An ki psikoloji İle Sensiz Hayat Olmaz Olsun Deyip 3 Şişe Hap İçtim... Fazla Zaman Çeçmedi Yaklaşık 5 ila 10 Dakika Sonunda Sanki Ayağımın Altında Bir Halı Varda Birisi Onu Çekiyormuş Gibi Hissetmeye Başladım... Sonra Kız Arkadaşımı Tekrar Arayıp Durumu Anlattım ve Beni İkna Etti Hemen Acil Servise Gittim Midem Yıkandı 3 Gün Müşade Altında Tutuldum.
Sonuç 5. Yılda Terk Edildim...
Bilmem Yeterince Net mi?
Kimseye Haddinden veya Hak ettiğinden Fazla Değer Vermeyeceksin
Sevgi fedakarlık ister ama kendini manevi anlamda yok etmeyi asla değil; çünkü en büyük fedakarlık bile insanın kendi öz saygısından büyük olmamalı bana göre 🙏
Ayhan, soru kalbimin tam orta yerine düştü şu an 🤍 Aşk insanı cesur yapıyor ama kendinden vazgeçtiğin an alarm çalmalı bence. Ben sevdiğim için şehir değiştiririm, konfor alanımdan çıkarım, gururumu bir kenara koyup ilk adımı atarım. Ama hayallerimden, değerlerimden vazgeçmem. Çünkü kendini kaybedersen aşk da kayboluyor 💫 Sen nereye kadar gidebilirsin, sınırın nerede başlıyor?
Fedakârlık fedakârlıktır boyutu olmaz fakat kimse için canımı da ortaya koymam bu bir gerçek. Aşkta gözü karayımdır karşımdaki hakederse onun için çok şey feda ederim ama değmez de suistimal ederse onu da kendime feda ederim of bile demem.
Ömrümü feda etmiştim ama kıymet bilinmedi o yüzden artık biraz daha düşünüyorum bu konuda ama gerçekten sevdiğim olursa canımı bile veririm onsuz canımın bir önemi olmaz ki...