Aşırı ilgili davranıyor ama çok ilgili davranması hoşuma gitmiyor böyle ara sıra kavga olunca daha iyi oluyor bir şey desem hemen kabul ediyor mesela tadı kalmıyor ya 😅
3 ay
Cevap
3Cevap
Bir aralar full kaosla besleniyordum kaos yoksa nefes alamıyordum sonra çok güzel ağzımın payını aldım Bu sefer korkudan cesaret edemiyorum tartışma çıkarmaya prenses oldu benimki
Şehvetli ihtiraslı ilişki isteyen klasik Türk kadını 😂😂
Tamam klasik Türk erkeği
Doğrusu bu kızım 😃
Evet klasik göbekli Türk erkeğisin neyse ki rus erkekleri var
Göbekli mi ahahah dikkatli bak o fotoya bakalım göbekli mi canım 😂 göremiyosan da gel özelden atayım foto bakalım kim göbekli 😂😂
Gobek👏🏼
Çok cesaretin varsa gel özele dedim boş yapma. Göbek mi görürsün ama sende o cesaret yok 😂
Cesaretle de alakasi yok senin gobegini gormek istemiyorum zorunda da degilim gobek degilse de gobek gibi duruyo sonuc olarak kötü🙏🏻🙏🏻
Ya he he hadi işine cesaretsiz tip o fotoyu göbekli sanan bi gereksiz sen varsın. Git iyi bak belki gözün görür
gobek degilse de gobek gibi duruyo sonuc olarak kötü🙏🏻🙏🏻
Kardeşim sen ahraz mısın? Göbek değilse de göbek gibi duruyor ne bu ne mankafaca bi cevaptır ya. Göbek falan yok sen öyle görmek istiyosan o senin sıkıntılı beynin işte
Hayir senin vucudun sıkıntılı btw
Hayır senin beynin sıkıntılı göbek olmayan yeri var görüyosun. Mesajdan da gt olacağını bildiğin için kıvırıyosun hadi bak işine 😃
Kanka gobek olmasa da var gibi duruyo sen bana mesajla gobek olmadigini kanitlasan da orada var gibi duruyo kötu iste ne yediremedin kendine aq
Çünkü andavalsın ilk başta göbekli dedin sonra var gibiye döndün ahaja ezik bi tipsin neyse ergenus seninle uğraşamıycam git bebeklerinle oyna
Yaşlisin diye yaşimdan vurmaya çalişman komikmiş fiziginin kotu gorunmesi sana cok koydu anlasilan...
Aynen ergen aynen 😂
Cevap bulamayinca yaşimdan vurmaya calisman acinasi fizigin kötü bu arada bi de tipinr uygub gozluk secmeni öneririm bocek gibi durmuşsun
Ben beyni çalışana mantıklı cvp veririm sende de o yok. Fazla bile mantıklı cvp verdim ergenus sen kendi kendine oynamaya devam et bebe 😃
Tamam canım fizigin kotu duruyo
Tamam ergencim sağol
Ricaaa
😂😂
Aynı benle sevgilimin ilişkisi 😂
kaosla beslenen biri olarak ben de ayniyim
Sizede hiç bir şey beğendirilmiyor
Ne güzel işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi sen kaos bağımlısı aşk kadını vibes alıyorum birazcık senden 😅❤️ Sürekli her dediğini kabul eden, hiç sürtüşme çıkarmayan biri bazen “heyecan”ı azaltabiliyor, doğru. Sen galiba biraz tutku, biraz atışma, biraz kıvılcım istiyorsun 🔥 Ama bak bu ilgisi kıymetli bir şey, sıkıcı değil aslında sadece fazla düz gelmiş olabilir. Ona minik minik alan açsan, her şeye hemen tamam dememesini istesen nasıl olur sence? 💭💕