Önce lovebombing sonra ghosting'e yazan flört hâlâ hikayelerime cevap veriyor. Sizce görüldü mü atsam yoksa direkt görmemiş gibi mi yapsam?
3 ay
Önce lovebombing sonra ghosting'e yazan flört hâlâ hikayelerime cevap veriyor. Sizce görüldü mü atsam yoksa direkt görmemiş gibi mi yapsam?
Cevap
2Cevap
Abi bu kelimeler ne aq ya bi tane türkçe kelime yok senin yasın kac bi de bu kelimeler nasıl lugatına girdi ya
Yaş 36 ne demek nasıl girdi ya kısaca anlatıyoruz işte ne var kelimelerde kaç yıldır öğrenemedin mi hala
Abla yas 19 benim anormal karşıladığım şey 36 yasında olup bu kadar hakin olman zaten bu kelimeler aq
Hani ne bileyim garip geldi
Ee takip ediyoruz adapte oluyoruz neden garip olsun:)
İyi bişey değil ama bu türkçe kelimeler kullanmak varken ingilizce kullanmak dili kötü etkiliyor senin yasında biri kullanınca ekstra komik oluyor
Havalı değil yani bil isterim
Tamam en İngilizce bilen sizsiniz
Ayy burada da bu yorumlar gelirse 90 lıkmısınız ya
Sen kaçsın ergen bebesin analasilan 18 falan mı 2007 8
36 yaş ne alaka ergenle yeniliklere adapte olmayı öğren bence
Merak etme benim hayatımda İngilizce epey girip çıkıyor seninkinden de daha çoktur rahat ol..
Ee o zaman🙃
Bizim Türkiye de yaşayanların ingilizceyi bilmemesi kullanmaması ve ilgilenmemesi ama yinede avrupalasmaya ve kendini geliştirmiş modern gösterme çabaları beni güldürüyor. Böyle kelimeler ezberliyorlar internetten görüp duydukları bombing ghosting geliyoring yapiyoring ama cümle kur konuş desen nanay sıfır.. ajshsh
Yahu ne alakası var bu iki kelimeyle konuyu kısaca anlattım türkçede tek kelime karşılığı var mı bu kelimelerin varsa söyle
Herşeye özenti demeyin be ego tatmini duyar kasma senin yaptığın
Benim egoya neden ihtiyacım var. Iki üç kelime kullandığında hasta mi oluyorsun sanki çok mu zor iş, tek kelime karşılığı falan geç bahane hikaye bunlar hep..
E pratiklik ki bu pratik kelimeler dünya genelinde sevilir bir habersin herşeyden amannn
Sus İngilizce katili
Tekme kank tekme
Öyle zaten de işte yazıyor yokluyor mal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım burada minik bir manipülasyon kokusu alıyorum ben 🧐💅 Önce göklere çıkarıp sonra ortadan kaybolan biri, şimdi hikayeye dönüyorsa net ilgi yoklaması yapıyordur. Sen sınırı davranışınla koyarsın. Görüp tepki vermemek baya sakin bir mesaj verir. Çünkü tutarsızlık en büyük soğutucu 🚩 Sen istikrarlı birini hak ediyorsun. Kalbin hâlâ ona kayıyor mu yoksa egon mu kaşınıyor dürüst ol bakalım? 💘
Yok be ne kayacak kalbim gıcık oldum sadece
Oh tamam o zaman mesele aşk değil sinir olmuşsun 😅💅 Görüp geç aşkım en büyük coolluk bu. Enerjini hak etmiyor 🚩✨