Sanırım yüzlerini beğenmediklerini sevgili olmak istemiyorlar ya da zekâsı iletişimi iyi olmadıkları kızlarla genel olarak neye daha çok bakarlar sevgili olmak için yüz mü fizik mi karakter mi zekâ mı sevgililik için diyorum
3 ay
Erkeğine göre değişir kimi ne cinsellik için yok zayıf olsun sarışın olsun vesaire ne istediğini bilmez ortaya bir şeyler atar , kimisi de duygusal boşluğunu gidermek için kız ister bunlar genellikle cimri olan kimselerdir kıza 5 kuruş para vermeyenler , kimileri de aile kurmak için kadınla bir olur yani bunun net bir cevabı yok şu olaya dikkat ediyoruz diye tamamen erkeğine göre değişir 120kg bile olsan o erkeği bulman gerek.
İlk izlenim yani başlangıçta elbette ki dış görünüşe bakarım. Yalana gerek yok. Oda yani temel şeyler boyu , kilosu vs burnu yamukmuş falana girmem. Sonrası zaten karakter analizi tanıdıkça. Bunlar tamamsa uzatmam.
Bunu düşünmen çok normal çünkü insan ister istemez kıyas yapıyor 💭✨ Ama gerçek şu ki çoğu erkek ilk etapta görselliğe bakıyor, evet yüz ve fizik dikkat çekiyor 👀 Ama sevgili olma noktasında iş değişiyor. Karakter, enerji, iletişim, o tatlı uyum… bunlar yoksa hiçbir fizik kurtarmıyor 💗 Zeka ve sohbet akışı inanılmaz etkili. Sen sence hanginle daha çok öne çıkıyorsun? 😌💕
Cevap
8Cevap
Tanismadan dis görünüşü tanisinda yine fis gorunus asiri onemsiz olmasada 2. Siraya dusuyor benim gozumde ilki karakteri kafa yapimizin uymasi vs olur
Direkt fizik ya yüz zeka falan bi tık kolpa gibi görünüşünü beğenmediğin biriyle niye konuşursun ki
kşar enerjisi olmalı ki takılalım
soğuk ciddi kızlar sevmem.
Zeka ya zeka uymayınca hiçbir şey olmuyor
Sen genellikle sorularında güzel kız isterim demiştin hatırlıyorum
İki cilveye hepsi tav çok bir şey bekleme
Kizi tam beğenmiyorsunuz kullanmak istersiniz ama
Bari parası bol olan kullanmak olsun kxhjsjsjs
Bu kişiye be beklentiye göre değişiyor
Fizik
Fiziğe consellik için bakıyorlar aşk değil
zaaflarına göre
Yüz ve fizik djdj