Snapchat geçmişini sevgilime unutturup güvenini nasıl geri kazanabilirim?

Ya şimdi kızlar, ben Snapchat kullanıyordum. Böyle sohbet edip bazılarıyla flörtleşiyorduk falan ama hiçbir zaman ciddi olmadım kimseyle. Hani “Snap ortamından adam çıkmaz zaten” diyerek öylesine konuşuyordum, zaman geçsin gibisinden. Yine konuşuyorum, birini ekledim, onunla da öylesine konuştum. Dedim ki hani o da konuşuyordur başkalarıyla. Sonra biz bununla da flörtleşiyoruz falan, ben sevgili falan oldum bununla ama hani diyorum ya oradaki insanlar şu şekilde mesela konuşuyor, sevgili oluyor, 2 gün sonra engelliyor; geneli böyle olduğu için kimseyle ciddi konuşmadım. Bu çocukla da o şekilde konuştum, ne de olsa engellerim diye. Sonra 1 ay falan geçti, ben hâlâ birilerini ekleyip çıkarıyordum. Sonra ben anladım bu çocuğun ciddi olduğunu. Biliyorum 1 ay uzun bir süre ama o ortamda güvenemezdim. Sonra ben kapattım hesaplarımı falan, Snap’i falan her şeyimi kapattım. Tüm ilgimi verdim bu çocuğa, hayatımın merkezi yaptım. Ben asla birini falan eklemedim; diyorum ya, ciddi olduğum bir insana asla yapmam. Orada engellerim diye konuştuğum biriydi. Sonra biz çok güzel anlaşıyorduk falan, uzak mesafe bu arada. En son ben bunun gizli TikTok hesaplarını buldum. Ex’ine gönderme yaptığı “özledim” gibisinden şeyler vardı. Sonra kızdan intikam almak için yaptığını söyledi; kızla barışıp “sevgilim var” deyip ortada bırakacakmış, o kız da buna yaşatmış aynısını. Ben inandım, güvendim. Sonra bu benim Snap’i açmamı istedi, verileri indirecekmiş. Ben de “olmaz” falan dedim, anlattım her şeyi burada anlattığım gibi. Tabii çok ısrar etti. Ondan sonra anlattım, sonra dedi “ver indireceğim, yoksa ayrılırız.” Verdim, indirdi. Yalvardım “bakma, unutamazsın yazışmaları, hiç konuşmazsın benimle” diye. O da aynı şekilde düşündü, affetti beni ama hâlâ içinde “beni aldattın” diye bir şey var. Mesela çok samimiyiz, bir anda kesiliyor, konuşmuyor, saatlerce yazmıyor. Ben anlıyorum o yüzden olduğunu. “Biliyorsun bir daha olmayacağını” diyorum, “biliyorum olmayacağını ama yaptığın şeyi değiştirmiyor” diyor. Kızlar bakın, yaptığım şey çok kötü farkındayım. Hani Allah belamı verseydi yapmasaydım, köpek gibi pişmanım. Ne olursa olsun yapmam, yemin ederim, yeter ki gitmesin diye o kadar çok sınırımı aştım, hayatta yapmadığım şeyi yaptım. Benden ayrılsa, ileride evlensem eşime söyleyemeyeceğim şeyler yaptım onun için, yeter ki unutsun diye. Her dakika yazarım, ulaşamadığı an yoktur; aksine ben ulaşamam. Cidden o kadar çok şey yaptım ki istediği için sevsin diye burada anlatamam yani. O da biliyor ama sürekli bana “mantıklı bir açıklama yap” diyor, sürekli “neden yaptın” diyor. Hani unutmak çok istiyor, ayrılmaya geliyor konu. Ben “burada senin için kal, diye unutmaya çalışıyorum, gidecek misin?” diyor. Allah aşkına bir çare bulun bana, nasıl unutturacağım, eskiye döndüreceğim? Ben tüm ilgimi verdim, her şeyi yaptım, yine de unutturamadım. Çaresi yok mu bunun, yardım edin bana ya? Bir de yaptığım şey gerçekten öyle bir şey değil; şu an kimseyi gözüm görmez, başımı çevirip bakmam. Olması gereken bu. Ben hep derdim o platformdan adam çıkmaz. Bu çocuk benim ilkim, daha önce hiç sevgilim olmadı. Orayı da öyle sıkıntıdan yüklemiştim. Yardım edin bana ne olur. Bana diyoki yalvarırım beni gitmek zorunda bırakma unutmama yardım et başkasını istemiyorum diyo bende aynı şekilde yardım edin napcam akıl alıcak kimsem yok kafayı yicem

Snapchat geçmişini sevgilime unutturup güvenini nasıl geri kazanabilirim?