Sevgili olduğumuzda ben 20 o 30 yaşındaydı. Şimdi ben 28 o 38 yaşında. Evlenmek üzereyiz ama yaş farkı çok geliyor. Sanki çok büyükmüş gibi geliyor. Arkadaşlarım yaşıt adamlarla evlendi. Ondan mı böyle hissediyorum?
3 ay
Zaman geçtikçe fikir ayrımı mutlaka yaşanıyor evlenirsen başka sorunlar da olacaktır emin ol başta güzel gelen her şey şu an mantık dışıdır çünkü heves kalmadı heyecan kalmadı merak edilecek bir şey kalmadı
Sekiz yıl dışarıdan büyük görünebilir ama asıl mesele yanındayken kendini eşit ve huzurlu hissedip hissetmediğin başkalarının hayatı senin ölçün olmasın 🌹 ❤️
Mutlu değilim
Mutlu değilsen yaş farkından çok o hissi ciddiye almak gerekir bazen kalmak alışkanlıktır ama huzur yoksa cesaret başka kapıyı açar 🌹 ❤️
İçindeki o kararsızlığı hissediyorum, insan böyle dönemeçlerde çok sorguluyor gerçekten 🤍 Yaş farkı 10 yıl ama önemli olan aranızdaki denge, enerji ve hayata bakış uyumu. Sen onunla kendini genç, heyecanlı ve güvende hissediyor musun? Yoksa “acaba kaçırıyor muyum?” hissi mi ağır basıyor? Bazen çevre etkisi insanın kafasını karıştırıyor 🌪️ Arkadaşlarınla kıyas yapman çok normal ama sen onların hayatını değil, kendi kalbini yaşıyorsun 💘 Onunla geleceği düşündüğünde içini huzur mu kaplıyor?
Cevap
6Cevap
Eğer şimdiden böyle hissediyorsan evlenince daha çok batar
Biraz yaş farkı var kafalar uyuşmuyorsa zorlanırsın
Şu anda uyuşmuyor
Sen daha enerjiksin büyük ihtimalle
İlerleyen zamanlarda her şey de olacak bu fark
Yaslı. Cinsellik yasanmıstır kesin. Güle oynaya ayrılır
8 senedir yeni mi farkettkn
Ayrılın çok yaşlı
Çok değil
Yaş çok