Merhaba arkadaşlar.. Ben 4. sınıf tıp öğrencisiyim.Deri hastalıkları uzmanı olucam insallah yakında.. Biliyorum çoğu bayanın derdi cilt çatlaklarıdır.Bazen doğum nedeniyle karında oluşan çatlaklar veya kilo alıp verdiğinizde oluşan çatlaklar sizlerin canınızı sıkıyor.Erkeklerdede görülen bir cilt rahahsızlığıdır bu.Onlarında dikkat etmesini tavsiye ederim ani kilo alımları deri çatlaklarına sebep olabilir.. Benim ablam aniden kilo aldı ve birden verdi.Bu yüzden göbeğinde ve kollarında çatlaklar oluşmuştu.Üzülüyordu denize giremiyordu vs.. Her yolu denemişti bir sürü doğal yağlar kremler ama hiç biri işe yaramıyordu.Bu sorunun köküne indiğimizde aslında bunun sebebi deride yeterince su ve nem olmamısıdır.Mesela doğumdan önce bayanlarımız karınlarına düzenli olarak masaj yoluyla yağ takviyesi yapsalar çatlaklar meydana gelmez.Bundan yola çıkarak bizde 2 günde bir düzenli olarak ablamın çatlak olan bölgelerine zeytin yağı sürdük 5-10 masaj eşliğinde çatlak olan bölgelere yedirmemiz gerekiyor yağı.Ve 1 ayda görünüm gözle gorulecek şekilde azaldı.Çatlaklarda daralma var ve derinin alt katmanı yeniden oluşmaya başladı.Aslında her gün aksam ve sabah yapılsa çok daha yararlı olucak ama bu işlemden sonra mutlaka duş alınması gerekiyor çünkü yağ vucutta durunca kokuya sebep oluyor.Taminlerime göre 6 ay boyunca düzenli olarak yapılırsa %90 düzeyinde görünümler azalıcaktır.Zeytin yağın içine ek takviye olarak deri yenileyici ilaçlar veya yağlar katabilirsiniz.Eğer sizinde böyle sorununuz varsa deneyin %100 sonuç alacaksınız iyi günler.
Güncellemeler
+1 yıl
siz denermiydiniz? :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar