Gizli Üye(45 üstü)5 ayEdemiyorlar. Kıskanıyorlar. Başarılı olduklarını görünce desteklemek yerine aşağı çekmeye çalışıyor birçok kadın.
Ben bu kaşla bu gözle bu saçla ne bileyim zaten özelim. Sarışın değilim ve bu hoş bir şey. Saçlarımı seviyorum gereksiz yere doğallığını bozmuyorum. Başka kadınlar saçlarını farklı mı seviyorlar boyatabilirler maske yapabilirler. İşlemden geçirebilirler. Bu normal. Bu benim kendi saçımla ya da güzelliğimle ilgili değil; o arada ve güzel. Ben burada ve güzelim. Bu ayrımı yapabilmenin doğru olduğunu düşünüyorum. Çoğu zaman bunu belli etmesem de bende kıskandım. Kendi içimdeki kendimi beğenmeyen tarafım bir başkadının bunu yaptığını görünce elbetteki imrendim. Kıyasladım kendimi fakat doğru muydu? Olması gereken bu mu?
Ben kadın erkek fark etmeksizin insanın kendindeki değersizliği görebilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yoksa dışarıdaki herkes 10 numara 5 yıldız yani. Fakat o da seni görünce belki aynısını hissediyor bilmiyoruz ki?
Kıyaslamayı çok küçük yaşlarda öğreniyoruz fakat böyle ömrümüz boyunca birileri gibi olmaya çalişmak zorunda değiliz. Ve bu bizi özel kılan şey olabilmeli20 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayKimsenin güzelliği beni ilgilendirmez benden güzel olması ya da olmaması benim için bir ölçü değil hrkesin güzelliği kendine herkes farklı ve özel kimseyle yarış halinde olmadım olmam
16 Yorumla- 5 ay
Ninemle ne ilgisi var
- 5 ay
Genlerimi ninemden aldim O dünyalar güzeli bir kadın Böyle bir nineye sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum sen catlaaaa
- 5 ay
Tm dede senin yerine öperim ninemi skkg
Sidik yarıştırıyoruz hocam
14 Yorumla
5 ayKadınlar bir şey söyleyeyim mi birbirinin hiçbir başarısını çekemez Ben kadınların gerçek ve samimi bir arkadaşlık yaşadıklarını hiçbir zaman düşünmüyorum erkek arkadaşla bana göre kadın arkadaşlarından daha samimi biz bir erkekle küstüğümüz zaman arkasından çok dedikodu yapmayın bazı erkekler hariç onlara ben erkek demiyorum ama genel anlamda söylüyorum kadınlar mesela birbiriyle kavga eder O ona meselesini anlatır bu buna meselesini anlatır zaten şöyleydi der arkasından kuyu kazar demediği kalmaz O yüzden hani net bir şey söylemem gerekirse ben kadın arkadaşlarını veya dostluğunu samimi olduğunu düşünmüyorum o yüzden kadınlar her zaman birbirinin açığını arayan insanlar adam gibi kadın dediğimiz potansiyel de bir parmak sayısını geçmez
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu biraz şehir efsanesi gibi ya 😄 Her kadını aynı kefeye koymak haksızlık olur. Özgüveni yerinde bir kadın başka bir kadının güzelliğinden rahatsız olmak yerine ilham bile alabilir 💅✨ Ama özgüven düşükse rekabet hissi devreye girebiliyor, o zaman bakışlar sertleşiyor tabii 😅 Fotoğraftaki gibi yan bakışlar falan…
Sence bu gerçekten güzellikle mi ilgili, yoksa özgüvenle mi? 💭💕20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 5 ayGüzellik tek başına problem değil gibi. Sorun, o güzelliğin “kıyas” başlatması. İnsan kendini tehdit altında hissettiğinde rahatsız olur. Öz güveni yerinde olan biri, karşısındaki güzel kadından ilham alır. Öz güveni zayıf olan ise onu rakip görür.
12 Yorumla- 5 ay
Kısacası budur.
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
5 ayEderler niye etmesinler kadın bence kadının en büyük destekçisi
12 Yorumla- 5 ay
Sütywn djdkdk
Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Genelleme doğru değil. Kadınlar da erkekler de kendini güvensiz hissediyorsa kıyas yapar. Mesele güzellikten çok özgüven. Kendinden emin biri başkasının güzelliğinden rahatsız olmaz. Sorun karşıdaki değil, insanın kendi içinde başlıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,3b cevap paylaştı.
u 5 ayKadına göre değişir. kaliteli kadın başka kadını kıskanmaz.
03 Yorumla
u 5 ayyörüü bee
- 5 ay
Yakışıklı seni
u 5 ayçapkın
- Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
5 ayBenim öyle takıntılarım yok. Gayet güzel bulduğum arkadaşlar var. Ki ben de güzel bir kızım. İnsan, kendini niye başkasıyla mukayese eder ki?
Ha edenler de var. Geçmişte benimle kendini görsel olarak mukayese eden kız arkadaşım olmuştu birkaç defa ama her şey dış görünüş mü?
18 Yorumla
u 5 ayevet
- 5 ay
😅😅Bir de bize derler ağlayarak dış görünüşe bakıyorlar diye
u 5 ayneye bakacaz dış görünüşe bakavaz tabiki kızlarda baksın en doğal hakları asdfasdf
- 5 ay
😂😂Ruh güzelliğine
u 5 ayabowww öldükte ruhumuzmu çıktı yoksa
- 5 ay
😂😂Öyle demek ki.
u 5 ayruhum şaaad olsun amin asdfasdf
- 5 ay
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 5 ayBu tamamen içsel bir şey 💭 . Her zaman şöyle düşünüyorum bu konuda ; güzel olan güzeli sever karekter ve mizaç olarak 🤏. Sevmeyenin ise dünyaya baktığı pencerede noksanlıklar var. Bazı kadınlar da rekabet duygusunu çok baskın, mesela karşıdaki sizden güzel diye kıskançlık krizlerine girmeyin, herkesin söylediği şeyleri duyuyoruz ✨
13 Yorumla- 5 ay
Duygusu *
- 5 ay
Neyse ki anlatanlar oluyor 😄
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Genelleme yapmak doğru değil belki ama kadınların büyük çoğunluğu kendilerinden güzel kadınları çekemezler hele ki kadın hem çok güzel hem de başarılıyla kıskançlıktan nasıl saldıracağını bilmezler. Bazı kompleksli kadınlar için geçerli bu yazdıklarım hepsi için değil
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bence bu doğru değil. her insanın güzelliği farklı bir şey ve güzellik sadece fiziksel değil. kadınların birbirleriyle rekabet ettikleri durumlar olabilir ama bu sadece güzel olmaktan değil birçok faktörden kaynaklanıyor. Örneğin sosyal medya insanların kendilerini başkalarıyla kıyaslama eğilimini artırabiliyor. ama gerçek hayatta birçok kadın birbirlerinin güzel yanlarını görebiliyor ve takdir edebiliyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayTahammül edemediğim şeyler arasında son sırada bile değil. Daha güzel, daha akıllı, daha başarılı kadınlara sadece hayranlıkla bakarım.
12 Yorumla- 5 ay
🌸
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Edemezler ula bir birlerine mutlaka bir şey takarlar bak biz erkekler de bu yok iyi ki kari değiluz ula
12 Yorumla- 5 ay
Yok ula çok çirkin olurum ben
@psychoparadıse bak bundan çok iyi olurdu 😅
Zannetmiyorum. Ben en azından kendi çizgimde yürürüm başka bir kadın benden güzel olabilir ama benim merhametimle yarışamaz mesela. Bunu gibi farklılıklar olacaktır. Güzellik görecelidir önemli olan karakterdir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Valla ben güzel kadınlara düşüp bakıyorum ne güzeller diye jdjjjb
13 YorumlaÇok yanlış algı bana göre öyle değil.
14 Yorumla
5 ayTamamen şehir efsanesi. Kadınların kadınlara tahammül edememeleri için sadece varlığı yeter🤣
11 Yorumla
5 ayDaha güzelini görünce karar veririz. 😏
Şaka şaka aklımin ucundan bile geçmiyor
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alakası yok çevremde benden güzel olan çok kişi var ve seviyorum hepsini
16 Yorumla- 5 ay
Sen mükemmelsin bacım💖
5 ayHer kadının kendine has güzelliği ve aurasi vardır. Hersey sadece dış güzellikte bitmez endamli alımlı olmak yerine göre giyinmek ve davranmak zarif olmak hepsi önemli bence çekicilikte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayedemezler çok örneğini gördüm. özellikle yaşı daha büyük olan kadinlarin kendinden küçük olanlara karşı tavırları böyledir 😅😀
21 Yorumla- 5 ay
Katılıyorum öyle gerçekten.😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet edemezler çün kü rekabet konusudur... Ancak Kadınlar kadar erkelerinde Tahammül edemedikleri bir konu var yani...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Edemeyen çok gördüm hfjd
11 YorumlaAksine çok beğeniyorum asıl erkekler öyleler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayBir çoğu birbirini çekemiyor. Bir aradayken yağlı ballı görünmelerine bakmamalı.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Başka bir kadının ışığından neden rahatsızlık duyayım? Ama tabi çoğu gölgede kaldığı için kıskanıyor
10 YorumlaÇoğu edemiyor.
Her güzelin belası bir çift kem gözmüş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
5 ayKadınlar kendilerine bile tahammül edemiyor ki genelde.
10 Yorumla Bence edemeyip Hemen Kıskançlık Damarları Kabarır
10 YorumlaBazı kadınlar tahammül edemiyor evet. Ben rahatsız olmuyorum herkesi güzel bulurum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayne münasebet cınım 😏
benim güzelligimi sağır sultan duydu 😬😬 Tescilli yani 🎉
03 Yorumla- 5 ay
Al yak haci 🚬
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
5 ayBence bu kıskançlık olur, hemcinsimin güzelliği beni gururlandırır, iltifat da ederim, seni beğeniyorum da derim bir kadın başka bir kadınların güzelliğini kıskanmamalı.
11 Yorumla Genel olarak kıskançlık var, evttt
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aySadece hemcinslerini değil babyface erkekleri bile k*pek gibi kıskanıyorlar
10 YorumlaBen de diyorum ki neden sana …
Neyse
Buna yapmayayım.
Yok öyle bir şey ya şahsen benim hayranlık duyduğum bile oluyor 💁🏻♀️03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayKadınlar kadınlara genel olarak tahammül edemez
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Kendimden uzunlara tahammül edemiyorum ben😄😄
11 Yorumla
5 ayolabilir yargilamiyorum kadinlari
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet dahamulum zıfırrr
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ay@tenedos sen kıskanç mısın mesela
13 Yorumla- 5 ay
Xperle alakası var 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yanımda benden güzel biri olamaz dikkati ben çekmeliyim
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı.
5 ayKadının en büyük düşmanı yine bir kadın diye boşuna dememişler. Bazı hemcinslerim kapatılmalı
10 Yorumla tahammül demeyelim de biraz kıskançlık yapıyoruz
11 YorumlaBenden güzelini gördüğüm de maşallah ne güzel kız der yoluma devam ederim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben tahammül ediyorum neden sırf benden güzel olduğu için yargılayayım ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
5 ayBazisi kiskanir
Bazisi kabullenjr kendi isine bakar00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayKadınların sorunu güzellik değil aslında ego 😁
01 Yorumla
5 ayBazı kadınlar için evet
10 YorumlaBu kişiden kişiye değişir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Tahammül edemeyenler var evet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayVar öyleleri çok üzücü çok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayKadınlar hiç bir kadına tahammül edemez
10 Yorumla
5 ayacaip varlıklar kıskaniyorlar birbirlerini ıyyyy
00 Yorumla
5 ayHayır sadece kıskanç olanları
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Etmiyorlar genelde kavga çıkıyor
010 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayGaliba ben güzelim öyleyse😄
03 Yorumla
u 5 ayyoo ben güzelim
- 5 ay
Sizde karizmatksiniz😄
u 5 aykerizmiii
5 ayBen tahammül ederim ya umrumda olmaz
20 Yorumla
5 ayEvet edemezler
10 Yorumla
5 ayMuhtemelen edemeyiz ya
10 YorumlaKarakter meselesi
10 Yorumlaedemiyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayEdemiyorlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
5 ayHer kadın değil ama bazıları aşırı kıskanıyorö
00 Yorumla - Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler