BULUŞTUKTAN SONRA İLGİSİNİ KESTİ?

Sosyal medyada iş hesabımdan birisi bana mesaj attı. Çok hanımefendi kibar biri, benimle çok güzel ilgilendi, direkt evlilik falan düşünüp düşünmediğimi sordu hatta ilk günden. Buluşmak istedi biraz tanıdım kendisini kafama yatınca dün akşam buluştuk. Buluşma kötü geçmedi aslında bence hâlâ heyecanlıyım falan dedi hatta ne blm düşüncelerimi çok beğendiğini söyledi vs. Akşam iyi geceler msjı attım o da cevap verdi. Sabah oldu baktım tele mesaj yok, eminim erken kalktı yani hep öyle olur ama bana yazmamıştı. Ben yazdım o da güzel bir şekilde günaydın nasılsın falan yazmış. Orada bitti konu. Akşamın bu saati oldu yazmadı. Anlamadım. Biraz şişmanım, onun da yakışıklılık takıntısı var bende beğenmedi herhalde bir şeyimi dedim. Bilmiyorum. Gücüme gitti açıkçası. Yani insanlar daha ilgili olur, bu yazmadı bile. Sizce ne yapmalıyım, kalbim çok kırıldı bu kadar mükemmeli mi aramalıyız. Ona bakarsan ben doktorum ayda 150 bin kazanıyorum onun maaşı 40-50 bin takılmadım buna. Ben 24 yaşındayım o 38 takılmadım buna. Ama demek ki insanlar öyle değil, kusura odaklanıyor zaten öyle birisi nasıl mutlu etsin beni

BULUŞTUKTAN SONRA İLGİSİNİ KESTİ?