Balta sapi bilen olmaz.
Kan görünce bayilan erkek gördüm ben
Balta sapi bilen olmaz.
Kan görünce bayilan erkek gördüm ben
Aşırı titiz ve narin, çok tercih edilmez, erkek ortamlarında bile makara konusu olur.. Ama kan görmek bir kişinin elinde olan bir şey değil, burada bilmeden çamur atmışsın, benim kuzenimde de var bu durum. Titiz ve narin değil, hatta gerektiğinde kavga da eder ama kan görünce bayılıyor.. Bunun titizlikle naziklikle zerre alakası yok.
Knka şunu anlamak istemiyorsun benim kuzenim ""ay kan"" deyip triplere girip bayılmıyor.. Beynin almıyor herhalde bu keyfi bir şey değil, ya da bir zayıflık değil, bu bir rahatsızlıktır hem de ciddi bir rahatsızlık..
Şimdi dürüst olayım, bir erkeğin titiz ya da kan görünce bayılması onu evlilikte “zayıf” yapmaz 😅 Herkesin hassas olduğu bir konu var. Kimi kan tutmaz, kimi tartışma kaldıramaz. Evlilik biraz ekip işi, biri bayılırsa diğeri pansuman yapar zaten ❤️ Önemli olan kriz anında sorumluluk alabiliyor mu, sevgi ve saygı var mı? Sen bu durumu komik mi buluyorsun yoksa güven vermiyor mu?
Cevap
2Cevap
kötü olur
Kan görememesi sorun değil pek de aşırı titiz pimpirikli erkekleri sevmiyorum feminen vibe veriyorlar genelde bana maskulen olacak
bi ses duysak beni yem olarak atar bu güvenemedim ayrıca aşırı titiz olması benim için daha büyük bi problem
+fazla alıngan olmaları
Kan görünce bayılan değil, kan görünce bant takan erkek makbuldür.
Teşekkürler 🤪🫠.
Titiz erkek daha iyi bence. ufak kanda bile bayılıyorsa yapacak bir şey yok
Kırmızı bayrak görünce ona da bayılır ajksnsjs
Bunu da anlamayan çıkar sımdı sjsjs
Evet sjjdjd
Ev hanımı olur
Ne saçma kalıplarınız var
Olmaz
İyi olmaz.
Bebek dogurur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?