Çok mu çirkinim her şey dış görünüş mü yani eğlenmelik desen anlarım ama evlenmelik bile tipe mi bakar paradan pulda bile değerli oldu dış görünüş
3 ay
Çok mu çirkinim her şey dış görünüş mü yani eğlenmelik desen anlarım ama evlenmelik bile tipe mi bakar paradan pulda bile değerli oldu dış görünüş
Seni görmeden çirkin misin değil misin kim bilebilir ki Ama bence mesele tipten çok özgüven ozgüven olmayınca insan kendini geri çekiyor enerjisi düşüyor Aynı yüz aynı insan ama özgüvenli olunca çok daha çekici duruyor bazen sorun görüntü değil insanın kendini nasıl gördüğün
Özgüven nasıl yükselecek enerjimi nasıl yükselteceğim
Belkide yanlış olarak yaklaşıyorsun kızlara sorun sadece tip para olarak düşünmemek gerekiyor evet bunlar çok önemli maalesef artık fakat bunlar başlangıç için önemli sonrası sana kalmış
Bunu yazarken içinde kırgınlık var gibi hissettim, gerçekten yorucu bir düşünce bu 💔 Ama 27 yıl hayatında birinin olmaması “çirkinim” demek değil, inan buna. Dış görünüş ilk kapıyı çalar belki ama içeride kaldıran şey enerji, güven ve uyumdur ✨ Sen kendini nasıl görüyorsan biraz da öyle yansırsın. Öz güvenin ne durumda, sence kalbini gerçekten açabildiğin biri oldu mu hiç? 💭💕
Cevap
2Cevap
Çünkü birilerini elde etmek için bir şeyler yapmıyorsun. Çirkinlik falan bunlar bizim bahanelerimiz kanks.
Ne gibi bir şeyler elde etmeye kalksam bile sapık ya da tehdit damgası yiyorum
O zaman uslub değiştir derim. Dediğin gibi Türkiye de bir kadından hoşlandığını söyleyince böyle tepki verme ihtimallerini de göz önüne almalısın ama illa görüp beğendiğin dğeil, tanıdığın tanısıklığın olan insanlarda ara istersen.
Kızlara nasıl yaklaşılır nasıl bir üslup kullanmalıyım
Ya bu öyle bir şey değil kendin keşfedeceksin. Mesela benim söyleyeceğim bir şeyleri sen söylesen bir kadına, ikimizin de tipi aynı olsa, benim ki etkili olabilir seninki etkili olmayabilir hatta ters tepebilir. Ama saygı, empati ve naiflik kazanır. Spesifik bir şeyler istiyorsan bunlar olabilir.
Kendim nasıl keşfedeceğim
Deneme yanılma yoluyla. HAngi yönün kuvvetli hangi yönün zayıf bir kadın anasıl davranılır, nasıl hitap edilir, ruhuna nasıl dokunulur. Bunlar üzerine falan çalıs. Ya davar bile olsan yeteri kadar olayın üstüne düşersen manitan olur. 100 kişiye sorarsın 99 u red eder, birini yakalarsın e sana zaten b1 tane lazım. 3-5 tane deneyip kabuguna çekilirsen yalnız kalırsın...
Tipin yoksa paran da mı yok
Bilmem ama tip paradan önemli olmuş o yüzden evet
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?