Erkek ayrıldıktan sonra neden dikkat çekmeye çalışır?

1 ay önce erkek arkadaşım düğünümüze iki ay varken yüzük attı ve nişanı bozdu. Ailesinin ve benim ısrarlarıma rağmende net bir şekilde istemediğini söyledi. Her neyse bende bir süre uğraştıkdan sonra bıraktım benide her yerden engelledi. Ancak babamın numarasını silmemiş. İnstagram zaten kullanmıyor. Wp de normalde sadece işle ilgili durumlar ve çok nadir kendi fotoğrafını paylaşan adam şu an habire fotoğraf atıyor üstüne (inan tan ay ışığında) şarkısını eklemiş. Araba videosu çekiyor hüzünlü şarkılar ekliyor (mero sana yenildim/ uygar doğanay sen yaralı ben yaralı). Normalde de hüzünlü şarkılar paylaşırdı ama bu kadar sık araba videosu çekmezdi. Mekan fotoğrafı atmış mesela ki daha önce hiç görmedim böyle bir şey yaptığını. Kendi fotoğrafına ve videolarınada konum ekliyor. Bizim tartışma sebeplerimizin en büyüğü onunla vakit geçiremiyor oluşumdu. Ve şimdi nasıl olda da işten fırsat buldu geziyor ya da bunu gözüme niye sokuyor. Babamın wp sinden bakacağımı biliyor ya da tahmin ediyor. He birde ona doğum gününde aldığım gömleği giyip fotoğraf çekilmiş. Amaç ne sizce?
Erkek ayrıldıktan sonra neden dikkat çekmeye çalışır?