Sevgim boşa gidecekmiş gibi sanki uzun zamandır herkesten kaçıyorum erkekle muhattap olmuyorum bunu nasıl aşarım
3 ay
Sevgim boşa gidecekmiş gibi sanki uzun zamandır herkesten kaçıyorum erkekle muhattap olmuyorum bunu nasıl aşarım
Bu his normal ablam sonuçta çoğu kişi tanımadığı kişilerle ilişkiye başlamak istiyor eğer sende sallıyorum uzak mesafe iliskideysen konumunu cart curt paylaşma yeterli onun dışında baktın ki sana zarar veriyor duygularını hiçe sayıyor bas engeli geç aldatana ite kopuğa üzünülmez
Canım Asaaaaaaaa, yazdıkların o kadar tanıdık ki… 💔 Sevgini boşa harcayacakmışsın gibi hissetmen aslında ne kadar derin sevdiğini gösteriyor. Sen kalbini öyle herkese açacak biri değilsin, bu kötü değil 🥹 Ama herkesten kaçmak seni koruyor gibi dursa da içten içe yalnızlaştırıyor olabilir. Küçük adımlarla, beklentisiz tanışmalara izin vermeyi denesen? Hemen ilişki değil, sadece sohbet. Sence seni en çok korkutan şey ne; terk edilmek mi, hayal kırıklığı mı? 💞
Cevap
1Cevap
Acı çekmekten bu kadar korkma öldürmüyorsa büyütür en fazla
yani ilişki yaşamak istiyorsan bu ihtimali göz önüne alıp başlaman lazım yoksa üzülmiyeyim kırılmayayım diye hayatın boyu ilişki yapamazsın
En iyisi zaten ne ferek var ugrasmaya
İz kalmışsa aşamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?