Ayrılık sonrası ne zamana kadar sürer bu duygu?
Ayrıldıktan sonra özlemi azaltmak için yapılabilcek bişeyler var mıdır?
Ayrıldıktan sonra özlemi azaltmak için yapılabilcek bişeyler var mıdır?
Bi kere özlem duygusu ona karşı değil, bu senin hepimizde olduğu gibi alışılagelen bi boşluk duygusunun, duygusal açıdan bi tatmin yoksunluğunun sonucu. hepimiz anlıyoruz, ama dediğim gibi bazen sokaktan geçen insan bile bizamanlar en yakınım dediğin insandan daha samimi geliyorsa o kişiyi özlemenin sana bir faydası yok. Zamanla unutmak değil dediğim, zamanla anlamak, ''gereksiz insanların yarattığı boşlukta nefes almanın rahatlığını''.
alışkanlıklarından dolayı üzülüyorsun. bu yüzden kendine yeni arkadaşlıklar, yeni alışkanlıklar edin. yapmam, etmem dediklerini yap ve et. kısacası özgürce, kafana göre takıl. ama bunları yaparken sana destek olacak, güvendiğin ve durumunu bilen, yardım eden biri olsun. bu kişi hem cins de olabilir, karşı cins de.
bu normal bir durum, kendini birine adarsın, değer verirsin. bu yüzden o süreç içerisinde pek çok şeyini kaybetmiş olabilirsin. fakat arkadaş çevreni kurmaya niyetlenecek olursan, eskileri tamir etme yoluna girişme pek. belki aralarında değerli bulduğun insanlar olabilir. fakat yeni insanlarla tanışman, soluklanmana yardımcı olur. yapmam, etmem dediğin veya denemeye korktuğun şeyleri deneyebilirsin. adrenalin patlaması tarzı şeyler ve bir şeyleri yeni yeni yapmaya başlamanın verdiği heyecan,
merak seni başka düşüncelere sevk eder. ama dediğim gibi bunları yaparken, yeni bir şeylere adım atarken yanında güvenebileceğin birisinin olması önemli. aklına düşebilecek en ufacık bir yanılgı da o seni hemen doğru rotaya sokar, doğru yolu gösterir. tabii böyle bir insanı bulmak da ayrı bir şey.
Hmm..bende bir aydır aynı durumdayım...gitdim yeni kitaplar aldım...Hareketli şarkılar indirdim ve akşam üsdü bolbol yürüyüş yapıyorum...Bir ay oldu ilk günküne göre oldukca iyiyim...Alışkanlıklar yavas yavas geçer merk edme :)
Evet,bazen mantıgmızı unutup gecici duygulara kapılıyoruz..Oysa alışkanlıkdan ibaret.Herşeyden önce şunu unutmamalısın kimse senden degerli değil ve kimse vazgeçilmez değil tüm olay bu.
Özleyceksin tabii ortada yaşanmışlıklar var ama zamanla geçiyor...Gerçekden tecrübeyle sabitdir :) yani benimde 6 yıllık bir ilişkim war bir aydır görüşmüyoruz günde 2 msj bitme arifesinde ama kendimi hazırladım ve gerçekden zaman ilaç gibi.Kendi değerini hiçbirzaman unutma :)
Her işde bir hayır wardır.İsdedigimiz birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacagından yada olmaması gerekdigi icin olmuyordur..Yani benmkide bitmedi ama bitecekdir ilk zaamanlar yemeden kesildim sürekli uyuyordum ama şimdi o hallerime gülüyorum :) kimse icin hayatımızı mahwetmeye değmez...kendini koyverme we kendi degerini bil..onları anlamlı yapan bizdik onlar üzülsün :)
Özenme...Dışardan bakılınca güzel görünebilir ama onlarında kendi dünyalarında neler yaşadıgnı bilemeyiz :) zamanla geçecek güzelim hiç merk edme gün gelecek sen o gördüklerinden de mutlu olacann..dogru zaman ve dogru insanı bekle :)
ağlamak yok gülmek var :D ne bu duygusallık :D
bugün çok çok güldüm biraz duygusal gireyim dedim :)
N e demek canım arada silkelenmek isdediginde msj at yeter :D bazen birilernin bize sertce gerçekleri söylemesi gerekiyor :D
Tabı kı degısıklıkler ve kendıne bakım.
Sureklı burada takılırsan emın ol ıyılesıyorsun.
Cunku sunu farkedıyorsun, asla tek degılsın...
Cevap
5Cevap
bunu dinleme ile başlaya bilirsin kardeşş
:))) daha ne o zaman
bak senden daha kötüleri var kardeş haline şükret özel olmasa sebep neydi
sebep onun gerizekalılığı :))
aslında her şey iyiydi.tamamen birbrmze adamıştık kndimizi.
hic karsı cinsle konusmuyoduk.
cok eğleniyoduk.
ama onun ailesi kapalıydı bunu biliyodum ama cemaettenlermis bde bunu gec öğrendm
ama dünya görüşümüz de çok farklıydı.o a diosa ben b diyodum.
anlaşammya basladık.o da zaten ailem cemaetten acık olman bile sorun olur diyince ipleri kopardm , ayrıldm.ben cok serbest büyüdüm onlarn yasm tarzna uyum sağlamam mumkn değil.kapanmam da mmkn değil..
onlar için kapanma zaten ama sen memursun eniştenin işi var mıydı
kimi insan dört yıl öncekini bile özler kimi insan bir ayda unutur sana bağlıı . . .
hiçbirşey yapmana gerek yok. unutmak istiyorsan unutursun..
bencede sevmemişsin ben ayrılsam kafayı yerim kız ayyy Allah vermesin tü tü tü :D
inşallah ayrılmazsınız hiç.ben kafayı yemek üzereyim çünkü.keşke kavga etseydik birbirimizden nefret etseydik.2 gün sonra salaga değmez diyip unuturdum.değmez diyemiyorum çünkü tek aşık olduğum adamdı.kendimden çok onu düşündüğüm,3 yılın her dakkası ayaklarımı yerden kesen,mükemmel erkek diildi belki ama ben onu eksileriyle artılarıyla sevdim.bütün benliğim ona ait olmuştu.ona rağmen çekip gitmek bu kadar kolaymış.3 gün oldu.en azından arasın sesini duyayım istiyorum buna çok ihtiyacım var:((((
sen ara canım seviosan git peşinden ne olcak bişey kaybetmezsin ama çok şey kazanırsın ,ben her zaman şu laflara kızmısşımdır ,arama bekle o arasın,seviyosa gitmezdi,boşver üstüne düşme falan filan ama öyle değil işte bi tarafın adım atması gerek ve erkekler bizden daha fazla gurur yaptıkları için senin adım atman işey kaybettirmez bence...
Eve kapanma, gez toz, yeni birini bulunca geçer özlem de :)
onu özlemiyosan alışkanlık yüzünden özlüyosundur sadece bir kaç güne unutursun
sence neler yapılabilir ?
fikirlerin olduğuna eminim..bana bikaç şey söyle ...
ahahahhahahahhahahahaaahahahah :D
neden bunu sorduğumu anladın mı şimdi :))
hatta bak yukardaki yorumlara şimdiden dediklerini yazmaya başlamışlar
peki söylesene
bildiğin halde neden sordun
dediklerini yapacak mısın ve yaptığında unutacağına inanıyor musun ?
anladım güzel kardeşim :) o zaman devam et bakalım...boş olduğumuz bi ara mesajlaşırız
kolay gelsin üzme kendini...
yeni birini bulana kadar ara ara uğrar sana :)
başka biriysiyle tanışmam lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar