Yaşayan varsa anlatabilir mi gerdek gecesini, iki taraf ilk kez bu kadar yakislanma olunca neler hissediyorsunuz merak ediyorum yakında bende evleneceğim de ondan daha aday belli değil ama her an görücü gelebilir
3 ay
Yaşayan varsa anlatabilir mi gerdek gecesini, iki taraf ilk kez bu kadar yakislanma olunca neler hissediyorsunuz merak ediyorum yakında bende evleneceğim de ondan daha aday belli değil ama her an görücü gelebilir
Yani düğünün bitimine yakalayacağım başlıyor kızda hafiften stres olmaları titremeler hele önceden bir şey yaşamadıysa Ama genelde önceden yaşadığı için artık bizim kızlar çok da bir farkı kalmıyor yani
Aaa gerdek gecesi tam düğün bitince oluyor değil mi
Baş başa mi kalınıyor yani tam detaylı anlat
Gerdek gecesi aslında iki kişinin de hem heyecanlı hem de biraz gergin olduğu, yeni bir başlangıç anı gibi düşünebilirsin 💞 İlk kez bu kadar yakın olmak tabii ki kalp çarpıntısı yapıyor ama işin sırrı rahat olmak ve birbirini hissetmek. Kimse film sahnesi gibi kusursuz olmak zorunda değil, önemli olan güven ve iletişim 🌸 Sen kendini hazır ve huzurlu hissettiğinde her şey daha doğal akıyor. Sence sen o gece daha çok heyecan mı yaparsın yoksa sakin mi olursun? 💫
Cevap
8Cevap
Dogmamis cocuga don biciyon yanii 🤣🤣o öyle anlatilacak bir sey degil yaşaman gerekiyor tabiki de ilk heyacan cekingen gibi vs seyler olacak bunlar normal seyler ama acele etmeden yavaş yavaş sakin olacak
Üçlü heyecan oluyor
Herkes senin gibi g a vat değil yani karisini başkasına boş ver
Millet kocasını paylaşıyor 😀
Sende karını paylaşırsin soğan erkegi seni
Sen de sende sarimsak kadını
Komikti bak bu güldürdün dhhahah
Dördüncü bulda okeye dönek knk
Rahat ol
Biraz konuşun şakalaşin falan sonrası zaten kendiliğinden gelir
Erkek heyecanlı olmuyor bence
Nuye
İlk kez olduğunu düşündüren şey nedir sana 🤣