- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
6 ayVar ama sizler beğenmezsiniz ki sizin şartlarınızı sağlamıyor nedir onlar sabıka kaydı yok mafya babası değil baba parası yemiyor züppe elit değil boy pos fizik kas yok playboy havalı değil çünkü yanınıza yakıştırmıyorsunuz paylaşmaya dahi utanıp ağlıyorsunuz ben buna mı kaldım diyorsunuz
Allah korkusu olan efendi temiz saygılı sadık kültürlü birinden mideniz bulanıyor aynı ortamda dahi oturmuyorsunuz oturursanızda yüzüne bakmıyorsunuz bakarsanız da "bak sen benim kankamsın tamam mı dostumsun abimsin dünya ahiret kardeşimsin ona göre yoksa senle konuşmam" bu ötesi yok konuşması çok sıkıcı saçları seyrek bakımsız vucudu yok boyu kısa vs vs vs mesela şunu idrak edemiyorsunuz "abi buna ben bile bakmıyorum başka kızda bakmaz doğal olarak beni istese de aldatamaz" bak ne kadar kolay demi bu ama nerede
Halen yazmış bütün erkekler aldatır aldatmayan erkek kalmadı ama benim bu yaşıma kadar kız eline değmedi elim sevgilim dahi olmadı zinaya yaklaşmıyorum Allah'tan korkuyorum
erkek dediklerinizi de biliyoruz kimlere şans tanıdığınızı çok iyi biliyoruz ondan dolayı haksızlık etme genel konuşma bu arada yukarıda ki konuşmalarımda tüm kızlar dahil değildir genelleme yapılmamıştır
İyi günler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayBence şöyle söyleyeyim; aldatmayan erkek kaldı mı sorusu biraz umutsuzluktan doğuyor. Evet, sadakatsiz olanlar var ama bu herkesin aynı olduğu anlamına gelmez. Karakter meselesi bu. Değer bilen, vicdanı olan, sevdiğini kaybetmekten korkan erkek de var. Sadakat biraz da insanın kendine saygısıdır. Doğru insanı bulmak zor olabilir ama imkânsız değil. Güven hâlâ var, sadece acele etmeden, kalbi gerçekten temiz olana denk gelmek gerekiyor.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
6 ayEvet kaldı ama o da 4999 sene boyunca aşık olmayacak
115 Yorumla- 6 ay
😅 senmisin o kişi
- 6 ay
Evet ☺️
- 6 ay
Ne güzel 😀
- 6 ay
Aman ben aşk adamı değilim 😂
- 6 ay
Tüh olmadi bu sjjf
- 6 ay
Niye 😂😂
- 6 ay
Senin gibi sadık kişilerin aşka küsmesi üzücü skjfx
- 6 ay
Şaka Maka bir tarafa cidden kimseyi sevemiyorum yani onu sevdiğim gibi sevemiyorum
- 6 ay
Bence kendine haksızlık ediyorsun hç kimse için kendini bu kadar yıpratmaya değmez🤷♀️
- 6 ay
Haklısın gerçekten ama olmuyor şaştım kaldım
- 6 ay
Şimdi zor gelebilir ama zaman en iyi ila yavaş yavaş geçecek alışacaksın
- 6 ay
Umarım teşekkür ederim
- 6 ay
Rica ederim😇
- 6 ay
☺️☺️☺️
- 6 ay
Eig için teşekkür ederim ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u 6 ayben aldatmadım ve aldatmam da.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kraliçem kalbin biraz kırık gibi hissettim bunu yazarken 💔 Eğer aldatıldıysan güveninin sarsılması çok normal, insan bir noktada “hepsi aynı” diyor… Ama gerçekten tüm erkekler aldatır demek haksızlık olur 💙 Sadık erkek var, hem de sandığından fazla. Mesele doğru insanı seçmek ve kırmızı bayrakları erken görmek 🔥 Senin başına özel bir şey mi geldi, anlatmak ister misin?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Hayır, bütün erkekler aldatır demek hem haksız hem de gerçeği basitleştirmek olur. Evet, aldatma çok duyuluyor çünkü can yakan şey daha çok konuşuluyor. Ama sadık kalan, değer verdiği insana sahip çıkan erkekler de var. Sadakat cinsiyete bağlı değil, karakterle ilgili. Kimisi fırsat bulunca gider, kimisi imkân olsa bile dönüp bakmaz. Genelleme yapmak insanı korur gibi hissettiriyor ama aslında umudu da azaltıyor. Doğru insan az olabilir ama yok değil, mesele sabır ve seçebilmek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
6 ayBunu asla almıyorum ve kabul etmiyorum. Karaktersiz değilim asla aldatmam işte bu yüzden de aldatıldım😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21,4b cevap paylaştı.
u 6 ayVardır illaki, onlar da ayrılıp başka dala zıplıyor aldatma sayılmasın diye djd
10 Yorumla
6 ayAldatmayan erkek te kadın da kaldı ama bize denk gelir mi bilemiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayVardır illaki. Aldatmayı da ne olarak algılayışımızda önemli tabiki
11 Yorumla- 6 ay
@Betul9213 çocuk yoksa ve sizi şüphede bırakan algılar varsa ayrılmayı deneyebilirsiniz. Çok zor değil. Gün gelir belki yine evlenirsiniz fakat eşiniz öyle bir şey yapıyorsa, hatasını kapınızda köle olarak affettirebilir. Ben dahil, biraz burun sürtülmesi iyidir.
Kalmıştır tıpkı aldatmayan kadınlar gibi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayVar illaki oluyor. Hatta evlenip birlikte olmayan insanlar bile biliyorum. Erkekten dolayı. Adamın biraz hastalığı vardı o başka. O kadar cimriydi ki suyumuz gidecek diye abdest alacağım diye uzak duruyordu eşinden. Böyle bir insan nasıl aldatabilir yani.
12 Yorumla- 6 ay
Tabii ki mümkün değil demek ki bahsettiğin kişi normal biri değilmiş
- 6 ay
Evet şizofreni hastası. Kadına yazık olmuştu. Çok da iyi bir abla idi. Tabii bu dediğim 35 yıl önce
6 ay"Bütün erkekler aldatir aldatmayan erkek yoktur"
Hmm, demek öyle? Peki bunu hangi bilimsel araştırmaya ya da akademik çalışmaya dayandırıyorsunuz merak ettim doğrusu. Kaynağınız varsa paylaşmanızı isterim. Sonuçta bir tespit yapıyorsanız sağlam kaynağınız olmalı. Ha ama yok, "ex'imden darbe yedim ve bu tesipiti yaptım" diyorsanız... o zaman lütfen şu saçma sapan genellemeyi bir kenara bırakın ve gerçeklere bakın. Travmatik bir deneyimden yola çıkıp bütün bir cinsiyeti suçlamak, tam anlamıyla cinsiyetçi bir saçmalık ve temelsiz bir önyargı. Bu, "Bütün kadınlar aldatır, aldatmayan kadın yoktur" demekle aynıdır. Eğer her kötü deneyimimizi genelleyecek olsak, dünya yaşanmaz hale gelir. Belki de kendi ilişkilerinizi gözden geçirin, çünkü bu tür zehirli düşünceler sizi daha fazla yalnızlaştırır. Aldatmayan erkekler var, hem de bolca. Sadece doğru yerlere bakmayı öğrenin ve sırf havalı diye yanlış tercihler yapmaktan vazgeçin.
01 Yorumla- 6 ay
Tahmin ettiğim gibi 😊 Kaynak bir organmış. Böylece bu tez de çürütüldü. Seviyorum böyle durumları. Genellemeyi/iddiayı ortaya atıp kaçınca zeka seviyesi düşük insanlar kanıyor, kanıt isteyen insanlar da, bu iddianın kendi kendini çürütmesini zevkle izliyor. Tıpkı şu an benim yaptığım gibi.
Teşekkürler.
6 ayYorumlarda okudum aldatılmışsın direkt ayrıl onda kalarak her yaptığından işkilleneceksin şu an kiminle ne yapıyor diye için içini yiyecek. Sen affedince bundan güç alır daha dikkatli bir şekilde başkalarıyla aynı şeyi yapmaya devam eder. O adam evlilik insanı değil... Asla devam etme... Yoluna bak ileride kafana uyan biri olursa tekrar evlenirsin... Yazalım da sadece sevgili yaparsın... Çağ evli kalabilmenin kolay olmadığı bir çağ... Kadınlar çoluk çocuk toplum vs diyerek kendine hakim oluyor ama erkeğe böyle bir kilit ne geçmişte ne de şimdi vurulamadı... Geçmişte gidecek yeri ekonomik durumu olmadığı için annesine hiçbir yere gidemiyorlardı... Şimdi de aynı şekilde katlanan çok kadın var...
00 Yorumla
6 ay- 6 ay
Desteğin için teşekkür ederim 😇
- 6 ay
Rica ederimmmm
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
6 ayNe kadar saçma bir genelleme 👍
Birincisi ahlak ve insani anlayışım sebebiyle aldatmam. İkincisi dinim gereği zina yapmam Sonra hastalık riski yüzünden aldatmam daha aklıma gelmeyen bir çok sebep var. Son olarak aldatmak aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir.
Allah karakter eksikliği vermesin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayAldatmayan insanlar var. Sadece insanlara belli hedefler dayatıldı. O hedeflerle insanları avlıyorlar, bunlarla mutlu olacaksın diyorlar. Ama o hedefler de insanı insan olmaktan uzaklaştırıyor daha mutsuz ediyor.
Mesela alışveriş yapmanin ve lüks bir evde oturmanin tüm sorunları silip goturecegi yanlış inancı gibi
00 Yorumla
6 ayBütün erkekler aldatır diye bir şey yok genelleme yapılacak bir durum değil gerçekten seven çok erkek var aldatmak zaten karakter meselesi o yüzden her erkeğin aldatacağını düşünmüyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayEski sevgililerimi hiç aldatmadım, aldatma gibi bir düşüncem de olmadı. Başka bir kadına gönlüm temayül, gözüm temas eylemedi. Peki bir faydasını gördüm mü? HAYIR :D :D :D
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu konuda kadınları anlatmaya kalksam kitap olur o yüzden genelleme yapmayacağım soruda olduğu gibi kişiliği karakteri olan insanlar aldatmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Asla aldatmadım, asla aldatmam.
Kendi yanlış erkek seçimlerinizin, kendi aptllığınız suçunu bize atmayın10 Yorumla
6 ayEn unmadığın bile Allah şaşırtmasın ben yapmam der ama arkasına ekler haram dadlı der
20 Yorumla
6 ayAldatma değil de cinsel münasebeti olmayan erkek yok
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
6 ayBunu istemeyen kadın varsa, aldatmayacak adamı da bulur.
İnsan kendini konuşarak değil , fiile geçirdikleri ile tanıtmalı.
Bir insan yapacaklarını önceden belli eder.
Gözünüzü kapatıp hayatı yaşamaya kalkarsanız zaten göremezsiniz.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aldatmaya erkeğin sevgilisi yok ya da hiç olamadı asıl soru aldatmayan kadın kaldı mı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayHarama uçkur çözmem diyen karakteri boyundan yüksek insanlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayKaldıysa inşallah beni bulur aldatan gebersin
11 Yorumla
6 ayben erkek kadin aldatir aldatmaz diye yargilamam ben erkegim esimi de aldatmam ya hic o adimi atmam atarsamda mezara kadar birlikte olurum cinsiyet değil karakter meselesi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
6 ay00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. kadınlar yaptıkları makyajla erkekleri aldatıyor.. söyledikleri yalan yahut gizledikleri geçmişleri ile aldatıyor.. sonra dürüst erkekler karşılarına çıkmayınca burada böyle başlıklar açıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı.
6 ay00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
6 ayhic oyle sadik eli yuzu duzgun erkeklere denk gelmedim bunu tum ictenligimle soyluyorum yasayan bilir zaten anlatmaya gerek yok
10 Yorumla Aldatmayan erkekler var canım, ❤️
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayBunu çevrenizden görüp başkalarını aynı seviyeye koymayın. Ne yani şimdi annenizi babanız aldatıyorsa bizden o zaman.
00 Yorumla
6 ayEvet var, hayatımda biri varken tüm sosyal medya hesaplarımı bile dondurmuştum yıllarca. Hiçbir kadına da yaklaşmamıştım.
01 Yorumla- 6 ay
Ama aldatıldım bunun sonucunda.
Aldatmayan kadın kalmadığı gibi erkek de kalmadı. Yanlış beklentiler, yanlış tercihler genele yayılmamalı.
00 Yorumla
6 ayBurada ben bu güne kadar birlikteliğimin olduğu kadınlar benden o akılsızlığı hiç yaşamadılar çünkü aldatmak akılsızların işi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
6 ayYine genelleme yine genelleme.
Kalmadı her erkek aldattı. Erkeklerle iletişime geçmesin sakın00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayGençliğimde yapmıştım ve son zamanlarda da çok bunaldığım için yapmıştım ama ciddi şekilde pişmanım ve bir daha yapacağımı hiç zannetmiyorum. Normalleştirecek değilim ama gerçekten yanlış olduğunu beynime kazıdım bunun.
00 YorumlaAldatmayan erkekler mevcut
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayAldatmayan erkek de var kadın da irade, sadakat değer meselesi bu sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBen rakı içmeyen manitayı rakı içen manitayla aldatırım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayAslında ona tek taraflı aldatma değil de çift taraflı anlaşmalı bir aldatma diyebiliriz yani açık ilişkiden bahsediyorum bence her şey deli dolu sınırsızca yaşamak gerekir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Allah yardimciniz olsun hepsi ayni gerçi artik kadinlarda aldatiyor
00 Yorumla
6 aySoru yanlış
Aldatmayan erkeği tercih eden kız kaldı mı olacaktı.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı.
6 ayKalmadı kadınların hepsi masum sadık sadece erkekler aldatıyor..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ben hiç bir ilişkimde kimseyi aldatmadım ama aldatıldım
00 YorumlaAldatmadim!!!
Her insan bir değil genelleme yapmak doğru bir şey değil00 Yorumla
6 ayAldatmaya erkek var ama bulduğunuzda kriterleriniz tutmuyor istekleriniz bitmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 938 cevap paylaştı. hee, aldatırız siz bence ufaktan kızlara doğru ilerleyin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
6 ayÖmrüm boyunca hiç bir kız arkadaşımı aldatmadım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Genç yaşta eline kız eli değmeden ölen varsa onlardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
6 ayKaldı onlarda yalnızlığa mahkum edildi sanırım değeri bilinmediği için.
00 Yorumla kadın erkek birbirini doyursun, hala kıtlık çeken varsa tekmeyi yesin. bu kadar basit.
00 Yorumla
6 ayVar aldatmayanda tabi layık olup kıymet bilene
00 Yorumla
6 aySevecek birini bulamadık henüz aldatacağımı düşünmüyorum
00 YorumlaVardır ama yalnızlıktan toplumdan soyutlamiştır kendini
00 Yorumla
6 ayKadınlar ne peki sütten çıkmış ak kaşık mı yoksa sütyenden çıkmış memeler mi 😃
00 YorumlaNe iş hayatında ne özel hayatımda nede arkadaş çevremde kimseyi aldatmadim ihanet etmedim çok şükür
00 YorumlaSadık erkeklerde var ama onlarında kıymetini bilen kadın yok
02 Yorumla- 6 ay
Öncelikle Allah yardımcın olsun senin için çok zor onca emek beklenti güzel ve mutlu bir yuva hayali ve sonında hayal kırıklığı 🙁 ama üzülme Allah karşına senin kıymetini bilen birini çıkarır ve şimdiki eşin senin kıymetini bilmeden ölmez merak etme bazı insanlar böyle malasef senin için ayrılık iyi olacaksa ayrıl bir daha yapan hep yapar ne güzel maaşın var biraz gez dolaş kendini bul sen şuanda kendinde değilsin
5. Açmasında nasıl övecek diye değil beklenti içinde
- Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı.
6 ayValla ben aldatmarım aldatmamda çünkü ben birkere aldatıldım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tanımıyorum öyle bi cins
12 Yorumla- 6 ay
😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı. Kaldı tabi leylo bari sen yapma 🙄☹️
112 Yorumla- 6 ay
😃Sen hariç semo
- 6 ay
Hee vardır kesin gaydir🙄
- 6 ay
Erkeklerin doğasında bu var semo Gözüyle bile olsa bir kadına bakmak zihninden geçirmesi bile bence aldatmak sayılır bazıları bunu övünç kaynağı yapıyor ama aslında aldatmak karakterle alakalı bir mesele aldatmayan erkek neredeyse yok haksizmiyim 😃
- 6 ay
Haklisin abiciğim aldatma cinsiyet meselesi değil tamamen şahsiyet meselesi Şahsiyetsiz biri için cinsiyet hiçbir fark yaratmaz
- 6 ay
O ayrı bir iğrençlik sapkınlık böyle insanların yeryüzünden tamamen yok olması lazım
- 6 ay
😇🌸
6 ayYaz beni demirbaş olarak
16 Yorumla- 6 ay
Aldatanlar listesinde mi demirbassin skjfx
- 6 ay
Aldatmayanlar 👊🏼👊🏼
- 6 ay
😅😅
- 6 ay
Red flag mı ilan edildik 😒
- 6 ay
Estağfurullah 😅
- 6 ay
Ayippp ayipp
6 ayBakmakta dahilde evet, ama sadece birileriyle ilişkiyi kastediyosan, her erkek aldatmaz.
10 Yorumla- Devamını Gör (119)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar