Alsatmasa bile başka kadınlara bakıyor mu çünkü hangi evli kadınla konuşsam böyle bir olay var
3 ay
Güzel bir görünüm ilgisini çekebilir erkeklerin çoğunluğunun.. ama her kadına söyleyemeyeceğimiz gibi her erkek de aldatır diyemeyiz. Genelleme yapmak doğru olmaz.
Hepsi aldatıyor hepsi bakıyor diyemeyiz. Ama olayın sadece erkek tarafıyla da alakası yok. Kadınlarda aldatıyor kadınlarda bakıyor. Bu biraz partnerlerle alakalı iki tarafta istediğini alamazsa farklı yollar arayabilir.
Bence kadınlar daha çok aldatıyor ama yakalanmadigi için bilen yok burdan bana yazan kaç kadın var biliyor musun kocasını aldatan o yüzden sadece erkeklere yuklememek lazım bunu
Ben aldatmam ama karşımdaki de aldatsin istemem
Onlarda aldatıyordur o zaman büyük ihtimalle
Boşansınlar o zaman
İğrenç bir şey yaa
Bakmak var bakmak var şimdi çok açık giyinen birine ister istemez göz kayar bir de bakmak için süzerler ya hani bir de o bakmak var ikisi aynı şey değiller
Bu düşünce seni biraz güvensizliğe itmiş gibi hissettim 💔 ama genelleme yapmak sana haksızlık olur. Hayır, her erkek aldatmaz. Aldatan da var, sadık olan da var. Başkasına bakmak konusu da karakter ve sınır meselesi. İnsan gözü kayabilir ama önemli olan niyet ve davranış 👀✨ Senin etrafında örneklerin böyle diye herkes aynı değil. Peki bu soru kendi ilişkinle mi ilgili, yoksa genel bir merak mı? 💬💕
Cevap
26Cevap
50-60 yaşında olup da aldatmayan görmedim, fiziksel aldatmasa bile sosyal medyada facebook olsun instagram olsun çok fazla kadınlarla konuşuyorlar dayılar, sürekli de yavşıyorlar.
Bakmayan erkek yoktur aldatma dediğin ilişkiye girmesi oluyor erkekte
Saçma
Çoğu aldatır ama seven erkek kolay kolay aldatmaz sen zorlarsan belki
Hayır, ben hiç aldatmadım ya da yeltenmedim
Bekarken bile dışarıda kadınlara bakmıyorum evliyken mi bakacağım.
Günümüzde tek eşlilik kalmadı artık, insanlar farklı tat zevk ten istiyor
evli erkeklerde kadınlarda bu devirde çok aldatıyor sadece evli erkekler aldatıyor desek yalan olur karakteri sağlam birini bulursan aldatmaz
seküler ve dinden kopuk müşrik toplumlarda çok yaygın maalesef
karım olsayfı başka karılara bakmazdım çünkü brkarkende bakmıyorum şu an.
Daha gecen hafta bi evli bayanla tanistik kocasi ilgisizmis falan cinsellik istiyo cogu evli bekar farketmiyor cogu kisinin amaci cinsellik artik sadik kimse neredeyse yok bulamiyorum ben hic
Yani aldatır bence yaş geldikçe
Ben hariç hepsi aldatıyor şerefsizler
😂😂
Boşanın
Evli biri var bana bakıyor
Hayır her kadın aldatıyormu?
Her kadının aklından geçer mi?
Hayır her erkek aldatmaz aldatmak o. elerin isidir
aldatmaz sorun yoksa evlilikte
eşim yok ve olursa aldatmam
Evet guncelde çok var bu olay
hepsi hepsi kadınlarda farklı değil
Her erkek değilsede bir çoğu.
Hayır tabi ben 15 yıldır evliyim hiç aldatmadım
Burdasın ve aldatmadın mı inanmam asla
Burada olanlar başta sen eşini/sevgilisi mi aldatıyor?
Evet
O zaman soruna şu şekilde cevap vereyim sen altadıyorsan o nunda aldatma hakkı vardır
Kocam değil o yalnız
kocan değilse aldatmasından da korkmaman gerekmez mi?
İlerde evlenicem ya biriyle
Tabiki de her erkek aldatmıyor ya
Sen evli misin
Değilim zaten korkunç geliyor evlilik
Sevgilin partnerin var mı peki
Ben de istemem sevmem evlilik en iyisi arada duygu vs olmadan takılmak fb tarzı yani
Öyle ama gerçekten güvenebiliceğim biriyle kendi ailemi kurmak isterdim
Sevgilim var
Hmm peki
bana nedense öyle geliyor
Yapmayan nadir.
Hayır.
Evet ya
Ben aldatmam
Tabiki
Evet
Evet bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?