3 gündür dışarda arkadaşlarıyla ve sürekli bu böyle. Ona çok aşıkken evlendim. Aldatmıyor eminim ama sürekli arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. Ben o olmadığı için kardeşlerime gidiyorum. Niye yapıyor bunu çok rahatsız oluyorum çok kavga ediyoruz yeri geliyor ama düzelmiyor. Evliliğimizin ilk yılları böyle olmamalıydı…
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yeni evliliğin ilk döneminde insan daha çok birlikte vakit hayal eder, o yüzden bu durum can yakıyor. Aldatmıyor olması bir güven ama sürekli dışarıda olması yine de ihmal hissi yaratır. Belki o evliliğe alışma sürecinde, belki arkadaş düzenini bırakmakta zorlanıyor. Ama senin rahatsızlığın da gerçek. Sürekli kavga etmek yerine sakin bir anda, suçlamadan ne hissettiğini anlatman önemli. Evlilik iki kişinin de öncelik ayarlamasını gerektirir. İlgi eksikliği normalleşirse mesafe büyür, erken konuşmak daha sağlıklı olur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Başlık atmak gerekirse -Balık baştan kokar-
Üzüntünü ve eşinden beklentini çok iyi anlıyorum. Sen hayat arkadaslıgının ve evliliğin ne olduğunun farkındasın. Evliliğe uyum gösteren birisin. Lakin eşinin zihni henüz evlenmemiş. Bekarlıktan çıkıp, hayatını evliliğe uyumlu hale getirmemiş. Yani arkadaslarından ayrısamanıs. Aynı durumu yaşayan çok kadın var. Sakın eşini eve bağlamak için çocuk yapmayı planlama. Çünkü hayatına eşlik edemeyen yani eşsiz bir evlilik yasamana sebep olan kişi maaslesef baba özlemi çeken bir çocuğa sadece soyadını vererek bütün sorumluluğu anneye yüklüyor. Bu evliligin sadece senin itmenle, konusmanla, uyarılarınla ilerlemesini değil, biz olma bilinciyle birlikte yürütmek istiyorsan çok geç olmadan, düzelir, değişir diye kendini kandırmadan ya konuş davranıs değişikliğine gitsin ya da bu durum onun için bir sorun değilse, senin için sorun haline gelen bu durumun seni yıpratmasına izin verme. Sen evde koca beklemek için, onun arkasını toplayan anne olmak için evlenmedin, mutlu olmak için evlendin. Mutlu değilsen, en kısa zamanda kendin için en doğru kararı ver. Vaatlerine, bugün yarın geçiştirmek erine sakın kanma. Arkadaş bagımlılıgında kurtulup dengede bir hayat yasamayı kabul etmesi gerek.
11 Yorumla- 4 ay
Siz evli misiniz
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İşte yetişkin ama evliliği hazmedememiş, kendini hala bekar sanan erkek. Arada insan birey olmak ister dışarda takılır ama sürekli gidiyorsa aklı çocuk biraz. Karşına al güzelce konuş vaktin olmuyor çocuk yoksa bitir.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayEvet bu konuda haklısınız erkeğin burada dengeli bir zaman ayırma yapması gerekir tamam arkadaşlarını da ihmal etmemeli ama misal haftada 5 gün eşine 2 ya da 1 gün de arkadaşlarına ayırması gerekir büyük ihtimalle egomanyası yüksek yani kadını aşağıda görüyor kılıbık değil imajı veriyor arkadaşlarına işte bakın erkeğim diyor karı da kimmiş gibi izlenim yaratıyor kendi çapında diyor nasıl olsa beni seviyor evlendi dul kalmak istemez falan
Kısa lafın özeti her insan kendi seçimi ile sınanır eminim en az 1 seneden fazladır tanımışsındır o zamanlarda arkadaşları ile görüşüyordur buna göre değerlendirecektin bu bana vakit ayırmaz arkadaşlarından vazgeçmez vs vs
Olan olmuş karar senin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Yeni evlisin ve bu kadar yalnız hissetmen kalbi çok acıtan bir durum, seni çok iyi anlıyorum… 💔 Evliliğin başında insan daha çok ilgi, daha çok birlikte vakit bekliyor, bu çok doğal. Onun sürekli arkadaşlarıyla olması da sende değersizlik hissi yaratıyor gibi duruyor.
Bu durumu suçlamadan, “Sen hep dışarıdasın!” yerine “Sen olmayınca çok yalnız hissediyorum, seninle zaman geçirmek istiyorum.” diye anlatmayı denedin mi? 🥺 Beraber belirli günleri sadece ikinize ayırmak gibi bir anlaşma yapmayı isteyebilirsin.
Sence o bu durumu evliliğin bir sorunu olarak görüyor mu, yoksa normal mi sanıyor? 🙃00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
102Cevap
Bir boşanma avukatının ilginç tespitleri:
• Erkek, her gece dışarıda olup içki kumarı varsa eşi ‘Eşim eve gelse yeter.’ diyor.
• Erkek, haftada 1-2 gün dışarı çıkıyorsa eşi ‘Eşim eve erken gelsin. Bir gece neyine yetmiyor.’ diyor.
• Erkek, her akşam evdeyse eşi ‘Neden çocuğa bakıp temizliği ve en azından salatayı ben yapayım.’ demiyor diyor.
• Erkek, her akşam evde ve ev işlerini yaparken eşi ‘Annemler ev alırken yardım etmedi.’ diyor.
• Kötü erkeklerin karısı daha azla yetinmeye meyilliler..
Erkekler iyi oldukça talepler artıyor.
Ne yazık ki00 Yorumla
4 aymaalesef ki erkeklerin evlenmeden önce önce annelerinden sonra da arkadaşlarından boşanmaları gerekiyor senin eşin maalesef arkadaşlarından boşanmamış bu durum tabii ki de normal değil asla normalleştir tirmek doğru bulmuyorum bence kısa zamanda konuşup bu durumu düzeltmeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yeni evli olacam
Karımla vakit geçirmek yerine arkadaşlarımla dışarıda olacam
Mümkün değil
Aşk sevgi karın doyurmuyor
Sevgililik nişanlılık iyi kötü taraflar kendini belli eder
Bir söz varya akılsız başın cezasını ayaklar çeker diye
( Buradaki ayak sensin )
Sana tavsiyem bu boşanma sebebi değil
Ama sakın çocuk yapayım deme cocuguda senin başına atıp gider
Evrimini tamamlayamamis biriyle evlenmek böyle bişey00 YorumlaBu normal bir durum değil. Ama çözülmeyecek bir durumda değil. Evlilik terapistine gitmeyi teklif edin. Ona evde mutlu hissedeceği süprizler hazırlayın. Onun vaktini siz doldurun arkadaşlarına sıra gelmesin. Mesela eşiniz maç mı izliyor. Tuttuğu takımın maçı olduğu gün o eve gelmeden mısır patlatın. Mesela
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ayEn buyuk hatayi çok aşıkken evlenmekle yapmissin zaten, gecmis olsun. Boyle devam edecek.. duzelmez.. Senin baski ve soyleminle duzelir gibi olur. Oda cok uzun sürmez. Yasayarak goreceksin zaten. Ya kendini bu duruma alistiracaksin, ya da bosanacakdin. Nacizane tavsiyem.. konuyla ilgili önünü görenekadar çocuk yapmaman yönünde olacak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayBazı kişilerde bu durum olabiliyor, tabiki olmamalıydı ve haklısın. Garip bir durum ama şaşırmıyorum. Henüz evliliği net olarak idrak edememiş olması insanın ve ilk zamanlarda kadının hayalleri beklentileri ile ters düşen bir durum oluyor. Umarım kısa sürede düzelir.
00 Yorumla
4 ayDemek ki neymiş, aşk her şeyi halletmezmiş.. Bir kişiye aşık olmak onunla yuva kurmaya yetmiyormuş.. Öncelikle o vakit geçirdiği arkadaşlarıyla konuş, birinin özellikle de sevdiği bir arkadaşının, böyle davranmasının yanlış olduğunu ona tokat atar gibi yüzüne vurması lazım... Sonra da evlilik psikolojisine bir şokla girmesi lazım..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayÇünkü hayatının kadını değilsin ablacım.
biliyorum bunu kabullenmen zor , ama bir erkek hayatının kadınıyla evlendiğinde artık bi git be adam dersin yine de gitmez başından. Hele hele ilk yıllarda.
sen doğru zamanda karşısına çıkan ilk kadınsın.
28 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@EnesBT ben böyle bir şey yaşamadım, yaşamıyorum.
Erkekler hakkında gerçek bu.
Cevap sahibi4 ayEvliyim, bende böyle bir sorun yok.
Ama bu tarz garipliklerle gelen evli diğer kadın arkadaşlarım anlattıkça, hatta ikisi boşandıktan sonra erkeği gözlemledikçe olayı çözüyorsun.
Dilediğin kadar reddedebilirsin, ama evlilik konusunda her erkek omurgalı değil, aksine ikiyüzlü. Çoğu, evlenmeyi düşündüğü zamanda onun karşısına çıkan, ona sorun yaratmayan kadınla evleniyor. Kadın evlendikten sonra sürekli bir gariplikler fark ediyor. İçine kapanıyor zamanla ya da hırçınlaşıyor. Bu bir kadın için ne kadar psikolojik bir baskı bilemezsin. Ağlayarak anlatan kaç arkadaşım oldu, bilemezsin.
Açık açık yazıyorum ki bu kadının da hüsranı olmasın. Evli de kalacaksa , ayrılacaksa da kendini hazırlasın. Birebir diğer kadınların anlattığı hikayelerin laciverdi bu çünkü.
Cevap sahibi4 aySaygı vurgusu yapmış bir de.
S. lak herif , kadına kadından daha çok saygı duyan, onu kollayan birisi yoktur.
Siz “kadın kadının kurdudur” diyip medet ummaya devam edin. Yanlışa yanlış diyip, diğer kadınların arkasında durmaya devam biz.- 4 ay
Evliliklerini bilmediğin, kadını erkeği tanımadığın halde bunları demen saygısızlık. Soruya baksana kadın belli ki üzgün, sen ona bu durumda "kocan aslında seni sevmiyor" diyorsun. Bu mu onun arkasında durmak?
Çoğu kişi eski aşkını unutamadan evleniyor, erkeklere özgü bir şey değil. Hem olayı buna bağlaman saçma. Evliliğin ilk yılları böyle geçer sen daha iyi bilirsin.
Cevap sahibi4 ay@EnesBT evliliğin ilk yılları , falsolu bir karar verilmediğinde asla böyle geçmez aslan parçası. Asla bak.
Ben adamı resmen artık işe git diye kovuyordum , yanımdan ayrılmak istemediği için işi boşluyordu. Git arkadaşlarınla buluş diyordum , flört döneminde sosyal kelebek olan adam arkadaşlarını ekip evde benimle pinekleyip çay içiyordu. Gerek yok diyordum durumu yettiğince evde kalıp evdeki sorunları tamir ediyordu.
Anneme aşık olup evlenen babam da aynıydı inanır mısın? 40 yıllık evliler şu an, hala aynılar. Annem hala çık bi hava al der, babam beraber plan yapar. Çok da sosyal bir adamdır, sosyalliğini annemin müsait olmadığı zamanlara sıkıştırır.
Birbirini seven insanlar annen baban olmayınca, ya da sana aşık bir adamla evlenmeyince anlayamazsın. Anlatabiliyor muyum? Bunları gözlemleyerek büyüyünce , üstüne sana aşık olan bir adamla evlenince bunu işaret edebilmen için insanların şeceresini çıkarmana evlerine girmene gerek bile yok. Tıpkı şiddet uygulayan babaya , “babayı tanımıyoruz ama bir de evine girelim “ demek gibi bir şey bu. Gereksiz, üstünkörü , saçma.
O yüzden açık açık yazıyorum ki, tıpkı 22sinde evlenen , hayatının en güzel zamanlarını böyle bir adama heba eden yakın dostum, bir diğeri 23 yaşında evlenen ve heba eden görümcem gibi olmasın. Hayatı kıymetli, bu yazdıklarımın farkına varsın , sonra ister evli kalsın, ister hayatını yeniden inşa etsin, kendi bilir. Hayat yine onun hayatı, ama erkenden yaşayacağı farkındalık çok fark yaratır.
Senin gibi ona hayal satma, kol kırılır yen içinde kalır deme gibi bir alışkanlığım olmadığı için , seni üzdüğümüz için üzgünüm
4 aySizin gibi kafaları evlilik müessesesine uygun olmayan yaratıkların evlenmesi kanunen yasaklanmalı. Okurken tiksindim. Yavrum evlenmeden önceki hayatınızı devam ettirmeye çok hevesliydiniz madem, ne xikime evlediniz canımsın..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 4 ayKadınların genel sorunu bu sanırım ya bence hiç normal değil. 1.5 yıllık evliyiz eşim ilk kez 1 hafta önce arkadaşlarıyla dışarı çıktı... ama çevremdekilere bakıyorum geneli eşin gibi
23 Yorumla- 4 ay
Bizde de aynı durum var
O kendini nişan zamanında belli etmiştir ama sen yinede evlenmişşin yani bile bile lades demişşin senin gibi bir çok insan var böyle sonrada pişman oluyorlar her şey aşk değil huyu kareteri bozuksa istediğiniz kadar aşık olun ayrılacaksın zamanında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayBunları evlenmeden önce hiç mi konu etmediniz... Tamam erkek gezmeyi falan sever de. Evlenmişsin artık evde bir eşin var.. Onunla da gexmelisim. Onu da gezdirmelisin. Hele bir de kadın çalışmıyor ev hanımı falansa.. Evde iyice bunalır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu tabi ki normal değil. Sırf evli olmak için evlenmiş. Buradan tanıştığım bir kız var. O da seninle aynı sıkıntıları yaşıyordu. Şimdi boşandılar. Bir insan evlendikten sonra zamanının neredeyse tamamını eşiyle geçirmeli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 964 cevap paylaştı.
4 aySen de kendini arkadaş ortamını oluşturacaksın ve onun gibi gezeceksin. Senin sosyal hayatın yoksa bu eşinin suçu değil zaten.
11 Yorumla
Soran4 ayAma ben eşimle vakit geçirmek istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Çünkü artık elinin altındasın. Onun gönül kafesine hapsolmuş bir kuşsun. Boşanmaya giden yolda en büyük sorunlardan biri de bu ama bizim erkekşerimiz anlayamıyorlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Efendim bir insanla evlenince onun hayatına el koymayın onun hayatı devam ediyor senin de akşam evine geliyor mu kötü alışkanlıkları var mı yokmu önemli olan odur
03 Yorumla- 4 ay
Normal değil
- 4 ay
Bekar hayatına devam etmek istiyorsa evlenmeyecek. Bu hayatına el koymak değil evde annesi beklemiyor, hele yeni evliyse hiç normal değil.
4 ayEvliliğin ilk aylarını atlatabilmek sabır ister bazı şeyleri yerine oturtmak kolay değil evli biri ve basindan geçmiş birisi olarak yorumluyorum zamanla oturur yerine merak etme
00 Yorumla
4 ayboş ver çıksın o bi çıkıyorsa sen iki çık hatta üç çık o seni merak etsin nerde bu die. Sen niye canını sıkıyorsun ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayHicde normal değil. Şimdiden böyle ise yarinlarda eve ugramayacak ya da başka evlere firip çıkacak. Demedi deme
10 Yorumla Kolay kazanılan hersey kolay harcanır senin evlilikte böyle zor olan aşk her zaman degerli ve deger görür bitti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Emin ol o hiç değişmeyecek hep böyle olacak. Aşık olduğun eşin maalesef Evliliğin anlamını bilmiyor ve seni cepte görüyor
00 YorumlaSen onu seviyorsun, onun seni sevdigini nerden biliyorsun? Sen kendi duygundan eminsin. Bence boşan uzatma böyle insanla evlilik yürümez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı.
4 ayAşıksın ama o çok aşık değil anlaşılan bu bir sorun ve ilerde sorunda olacak ayağını kesmelisin dışardan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı. Bence de olmamalıydı. Umarım düzelir. Onu eve sen çekeceksin evde hazırlan süslen ve bi resim at seni bekliyorum diyr
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. düzelmiyor derken? neyin düzgün olduğuna sen mi karar veriyorsun? bi insanı düzeltmek senin haddin mi?
07 Yorumla- 4 ay
Yeni evliler ve eşi üç gündür arkadaşlarıyla zaman geçiriyor sence bu normal bir şey mi? arkadaşlarından eşinden dostundan ailesinden kopamıyorsun bir aile kurmaya çalışmayacak kendisine evleniyorsa sorumluluk sahibi olacak biraz kendine çekidüzen verecek, kimsenin kimsenin zamanından çalmaya hakkı yok. Dışarıda zaman geçirmesin demiyorum kimseyi hayatının merkezine koymak zorunda değilsin okey ama, evde 3 gün 5 gün her gün ihmal edemezsin, Kız olsun erkek olsun fark etmez sonra aldatıldık diye ağlıyorlar
- 4 ay
@Gulgxr 1. si o sonda söylediğin şeyi duymamış olayım, aldatmayı haklı çıkaramazsın sen bu konu tartışmaya kapalı.
2. si ben yaptığı normal veya değili tartışmıyorum bir insanı düzeltmek gibi kibir yumağı bi cümle kurmasından bahsediyorum, biz kim köpeğiz bir insanı düzeltiyoruz? düzeltmek ne zaten? herkes kendine göre düzgündür, sadece uyumlu değilsinizdir burada da kimse kimseyi düzeltemez uyum yoksa boşanırsın olur biter, düzeltmek gibi kibirli cümleler kurmak kimsenin haddi değil. - 4 ay
Duymamanızı gerektirecek bir şey yok Ben aldatmayı savunmuyorum! en başta onu söyleyeyim sadece çevremde zaman ayırmıyor eşim, veya sevgilim meselesine çok aldatan veya aldatılan gördüğüm için o şekilde yorum yaptım. bu savunma cümlesi değil fikir belirtme. insanların birbirine yaptığı en büyük kötülüklerden birisi zaten, keza bende bu sebepten ayrıldım son sevgilimden zaman ayırmıyor değişti günaydın/ iyi akşamlar konuşabildik günlerce aldatmayı bırakın aklımın ucundan bile geçmedi Ama şu bir gerçek ki bunu yaşayan çok insan var. Onun haricinde evet Söylediğinize katılıyorum fakat tek taraflı düşünüyorsunuz gibi geldi bana Evet biz kim köpeğiz birilerini değiştirme gereksiminde bulunuyoruz değil mi? mantıklı ben 22 yaşındayım 22 yaşımdan sonra beni ne kadar değiştirebilirsiniz Fakat şöyle bir durum var evlilik tek taraflı olmaz çift taraflı olur iki tarafında sorumlulukları ile olur neden kadın ya da erkek eşim bana zaman ayırmıyor diye direkt boşanmaya başvursun ki? karşı taraf biraz kendine çekidüzen versin mesela sonuçta evlenmeyi her İki tarafta istedi bence sorumluluk iki tarafa da ait, emekle çabayla olur bazı şeyler öyle kestirilip atılmaz Zaten insanlar sizin düşündüğünüz gibi düşündükleri için bir şeyleri bu kadar basite indirgediler herkesin seçeneği arttı kimse kimse için bir çaba bir emek harcamıyor herkesin elinin altında başka birisi var maalesef insan seviyorsa değer veriyorsa biraz bunu hissettirmeli iki gün arkadaşlarıyla çıktı, üçüncü gün eşine hayatım hadi biz bugün de seninle biraz zaman geçirelim diyebilmeli bence. ertesi gün yine ne yapıyorsa yapsın ben her gün her gün evde kalıp eşine zaman ayırsın demiyorum kişisel Hayat diye bir şey de var Ama, Evde seni bkleyen bir eşin de var.
- 4 ay
@Gulgxr aslında taraflı değilim, ki her ne kadar evlilik düşmanı olsam da ben de zaten mümkün mertebe karımla da zaman geçirmek isterdim babasının hayrına evlenmedim ya? ben zaten zaman harcama olayında değilim, adamın düzeltilmesi gerektiği gibi cümlelere katlanamıyorum ben, düzeltme veya düzeltilme diye bir şey yok, kimsenin haddi değil kimse kimse için değişmek zorunda da değil.
senle ayrıştığımız nokta ben beyhude emeğe saygı duymuyorum, ve daha evliliğinin başında böyle olan bir adama gösterilecek ve o adamın gisterir gibi yapacağı her çabayı da beyhude olarak görüyorum.
insanlar ancak kendi işlerine geldiğinde değişir, kimse başkası için değişmez. daha başta böyle olan bir adamdan gelecek herhnagi bir emekte bu adam için gösterilecek emekte boştur. - 4 ay
Aslında çok zit düşüncelerde değiliz gibi hissettim anlık, lakin hala bir orta yolu bulamadık gibi çok anlamadım bu nasıl oldu. Zaman ayırma konusunda hemfikiriz aldatma konusunda da ne demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum, ikimizde çok net cümleler kurduk fakat hâlâ nasıl uzlaşamadık onu anlamadım😅 şöyle; düzeltilme gerektiği cümlelerine katlanamıyorum demişsiniz de, şimdi hanımefendi de bi konuda rahatsız olmuş ( zaman ayırma ) ve mantıken soru sorma platformu buraya soru sormuş yani bu konu hakkında yani inciğini cıncınığını ayırmadan öyle dümdüz sormuş, O kadar tartışıyoruz düzelmiyor demiş neye istinaden dediği bile belli değil belki aralarındaki problem düzelmiyor dedi, belki tartışmaların sonu gelmediği için dedi belki eşinden bahsettiği bilmiyorum, her şey olabilir siz bu noktaya biraz kurulmuşsunuz elbette vardır geçerli bir sebebiniz herkes hayata aynı pencereden bakmıyor benim en başta size ters düşme sebebim, herkesin bir hayatı var size zaman ayırmak zorunda değil ne var ya arkadaşlarıyla buluşuyorsa gibi algıladım o yüzden, E bu konuda da aslında benim de farklı düşünmüyorsunuz o yüzden benim tartışacak başka bir mesele kalmadı açıkçası teşekkür ederim güzel bir sohbetti ben memnun oldum açıkçası.
- 4 ay
@Gulgxr bende, ben adamın tavrının bozuk olduğu gibi konuşulmasından memnun değilim, size doğru gelmeyebilir ama bize doğru gelmeyen yanlıştır diye bir şey yok. o da o adamın doğrusu. 1. şikayetim bunaydı, kendi doğrumuzu evrensel doğru gibi kabul etmekten hoşlanmıyorum.
2. si ise doğrularının uyuşmadığı uyumlu olmadığın biriyle sürdürmek için emek sarf etmek ki zaten burada seninle uyuşamadık.
sen ne olursa olsun çözmeye çalışmak lazım diyorsun, ben uyum başta yoksa sonra da olmaz boşuna uğraşmak gereksizdir diyorum.
tek farkımız da bu aslında, bütün benzer düşünsek de ortak fikre varamayışımızın TEK SEBEBİ
sen çaba veya emekle olur diye umuyorsun
ben başta bibirine uymayan parçalar sonra da uymaz diyorum 7 sinde neyse 70 in de de o misali.
4 ayÇok sosyal dışarıda çok yakışan birisiyse evlilik öncesi, sonrası da aynı devam ettiriyor demek ki kolay kolay Vazgeçemiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlenmişin iş bitmiş. Köprüyü geçene karardı. Geceleri eve geldikten sonra arada Bir sana vuruyursa iyisin
00 Yorumla
4 aySende bul birtane durman hata evde erkek yoktu bende getirdim dersin. Eğlen hayatı yaşa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Uzatmadan boşan gitsin gençliğini hıyarın biri için harcama
10 Yorumla
4 aySosyal hayatı vardır ne olacak korkma eve geliyor ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Demek ki evlilik insanı değilmiş, hala bekar hayatı yaşıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı.
4 aybosuna evlenmissin boyle tipleri gercekten cokmu ariyorsunuz ya
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
4 ayEvlilik bu değil. esin daha olayın ciddiyetini anlamamış belli ki
10 Yorumla
4 ayAh ah bunu demek istemezdim ama yanlış karar vermişsin..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayTürk kızları ve seçimleri 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ahahhahaha hayatınızı bu şekilde ishalleştirmeye devam edin tamam mı djfkfhf
23 Yorumla- 4 ay
Sen daha zeki ol olur mu tatlım 🍀
Cevap sahibi4 ayOlacağım hayatımı sadece kendim için yaşıyorum 😃 dünyaya bir kere geliyorum beni sevmeyen bana değer vermeyen beni el üstünde tutmayan bir erkekle işim olmaz
- 4 ay
Mükemmelsin, yolundan asla şaşma 🍀
Gizli Üye(30-35)4 ayNormal tabi evine alışmasında ona yardımcı ol akşam aklını başından alacak şeyler yap cilve yap çay içelim gitme falan de ben öyle yapıyordum senede iki falan çıkıyor şu an 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 ayBir tavsiye sakın göz yumma. Gün geçtikçe saatleri abartacak hemen tepkini belirt
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayKendisiyle konuş bence bu şekilde evlilik birlşği olmaz. üzüldüm senin adına
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Abartmış evde fıstık gibi karısı varken haydi bir saat git ama günlerce olması abarti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aslında tam da evliliğin ilk yıllarında olacak bir şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
4 ayEvli biri olarak bu duruma çok üzüldüm. Böyle bir durama eşimi düşürmedim düşürmem de
00 Yorumla
4 ayKavga etmeden açıkla ona rahatsız olduğunu felan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sende kızlarla sürekli dışarı çık. Etkiye tepki yasası. O zaman azaltır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 aySen de boşan arkadaşı ol belki ara sıra sana da uğrar 😃
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
4 ayYol yakınken boşa, 3 kerre boş ol, boş ol, boş ol de 3 talakta boşa gitsin 🙄🙄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
4 ayAdam farkında değil olayın bence umarım farkına varır geç olmadan
00 Yorumla E sen kadınlığını yaşayamıyorsun ki ne anladım ben o evlilikten
00 YorumlaBu durum normalden ziyade sağlıklı değil. Mutlaka tecrübeli bir klinik psikoloktan destek almalısınız. Enerjinizi kavgalara harcamak yerine desteğe harcarsınız daha verimli geçer diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
4 ayEvde karınla şey yapmak varken dışarıya gidiyorsa gay filandır
00 Yorumla
4 ayHımm bir sıkıntısı olabilir mi yakınlaşma ile alakalı. Ne bileyim seven insan hep yakın olmak ister birde gençken. Yani herkesin kendi tercihi tabi. Ama bir sorunu olmalı. Zira ben eşinizin arkadaşı olsam. Kardeşim sen ne yapıyorsun derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayHaklısın yavrum sıkıntılı durum yani ben de evliyim eşimin yanında olmak isterim sürekli ama sıkıntı eşinin yaptığı
00 YorumlaMadem seninle vakit geçirmiyor niye evlendi o zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKadını seversen yanında olursan yine olmaz. Böyle olunca kafanız karışıyor, daha çok bağlanıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBelki arkadaşlarıyla toplu aldatıyor?
Düzelmez.
10 YorumlaSen onu çok seevdiğin için onu kendinden soğutmuşsun erkekler böyle bişey kendi adimada konuşuyorum kizlar dan fazla değer gördümmü soğurum sözde bırakmam ama özde sevgiyle alakalı bişey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayNormal değil. Önceliği sen olmalısın yani evliliğiniz. Biraz hanım köylü olmalı ama sadece hanımına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySenin yine iyimiş, bende yeni evliyim, kızı ülkesine yolladım, görüşemiyoruz bile
00 Yorumla
4 ayKendi kaybeder. Ben de dahil bir çok erkek arkadaş yardım ve teselli için buradayız. Fırsattan istifade sen bile anlamazsın değisimi. F1 pıt stop ekibi bjjjj bujjj
00 Yorumla
4 ayNormal değil tabiki erkek işten döndükten sonra kadınıyla ilgilenmeli her anlamda herhangi bir bahane üretmeden. Diğer türlü evlilik ilişkisine girmemek lazım zaten.
00 Yorumla
4 ayEvet evliliğin ilk yıllarında eşiyle daha çok vakit geçirmesi lazım işten eve gelip eşiyle vakit geçirmek dururken dışarıda arkadaşlarıyla takılmasıda biraz anlamsız
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yeni evliyim ama eşim hep arkadaşlarıyla dışarıda, evlilikte bu ilgi eksikliği normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler