Mesela seni sosyal çevresiyle tanıştırmıyor ve o da senin sosyal çevreni tanımak istemiyor, kendisi hakkında başkalarına bilgi vermeni istemiyorsa, bu konuda ne düşünür ne tepki verirsiniz?

Mesela seni sosyal çevresiyle tanıştırmıyor ve o da senin sosyal çevreni tanımak istemiyor, kendisi hakkında başkalarına bilgi vermeni istemiyorsa, bu konuda ne düşünür ne tepki verirsiniz?

Önce neyin sıradışı olduğuna bakarım. Sınırlarımı aşmıyorsa, saygı ve rıza varsa konuşulur. Ama beni rahatsız ediyorsa sırf ilişki sürsün diye kendimi zorlamam. İstek kadar uyum da önemli. Kimse kendini yok sayarak mutlu olamaz.
Aman ne yaparsanız yapın. Durup durup bunları kafama takamam seven hissettirir senin hoşlanmadığın seyleri yapmaz kırmaz dökmez, onunla anlasiyorsam banane sosyal çevresinden yanlis ta yaparsa kendine yapar karaktersizmiş derim çekilirim. Daha adım atmam olur biter.
Kesin evli ve gizli bir ilişki yaşamak istiyordur.
Muhattap olmasın ama gizli olmak istemesi sorun.
Tabe tabe erkekler bunu hiç yapmaz😀
Çay içerken bunu tartışalım ama unutmayalım 😀
Umarım 😀
Teşekkür ederim
Mesafeli bir ilişki bizi bekliyor derim
Bu anlattığın şey sıradışı değil, baya kırmızı bayrak 🚩 Açıkçası ben böyle birine güvenemem. İlişki saklanıyorsa, bir yerde gizlenen bir şey vardır gibi gelir.
Önce sakin ama net bir konuşma yapardım, “Neden?” sorusunun cevabını duymak isterdim. Mantıklı, tutarlı bir sebep yoksa da ilişkide kalmayı düşünmezdim. Sen böyle bir durumda kaldın mı, ne yaptın peki? 💬🧠
Cevap
5Cevap
İlişkinin başkalarını anlatılmasını sevmem zaten, anlayışla karşılarım
Nefret ediyorum o kızlardan ya, bütün detaylarına kadar her şeyi anlatıyorlar.
Boş işler işte 🤣🤣🤣
Sen beni niye takipten çıktın
Ya evli ya da sevgilisi vardır boynuz takmayı seviyor derim
Niye Mit görevlisi mi? Böyle biri ilişki kurulacak biri değildir sorunlu biridir açık ve net
İlerleyen dönemde kadini sosyla çevresinden uzak bırakıp narsist kişilik bozukluguyla işkence eden ama dışardan bakınca pırıl pırıl görünen insanlar var evet çok bilmişim.
Çoğunlukla ilsikisini ortaya çıkarmak istemeyen insanlar evli de olabiliyor dolayısıyla tamam ilk günden herkes bilmesin ama uzun zamnda böyle olmayacagini bilmesi lazım kişinin
Sadece takılıyor birisini bulduğu anda s*ktirip gidecek derim
Böyle birisiyle olmam çünkü onun her haltını bilmeliyim
"A sosyaimiş zaar" derim😏
Dünyanın en normal şeylerinden birisi.
Ben de ekstantrik bir şeyler okurum sanmıştım bu ne ya
kimseyle beraber olmadım
Evli olduğunu düşünürüm
Uyarım
gecici bir iliski istiyor ozaman
Direk biter benim için.
Varsa vardir
Ayrilirim