Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Şımartılmak hakkın ama önce şunu netleştireyim, bu birinin seni prenses gibi taşıması değil, değerini hissettirmesi demek. Bunun yolu da kendini değersiz hissettiren yerde kalmamaktan geçiyor. Küçük jestleri fark eden, emek gösteren erkekleri elemeden şans vermek lazım. Hep zor olanı seçiyorsan, duygusal olarak mesafeli tipleri çekici buluyorsan biraz durup desenini değiştir. Seni şımartacak biri genelde sakin, net ve istikrarlı olandır; kaoslu olan değil. Önce sen kendine iyi davran, çıtan otomatik yükselir.
25 Yorumla
Soran3 ayBen kendime aşığım zaten😍o konuda sorun yok. Kimseye de olamiyorum bu yüzden olsa gerek herkesi eliyorum bu yüzden de sordum işte bakma sen🤣
Soran3 ayYok be🤣 soru sadece.
En İyi Cevaplar
3 ayHak mı bilmem ama tamamen nasip. Hepimizin hayatını geçirmek istediği insana dair belli kriterleri var, ben de şahsen sorumluluk sahibi ve eril birini isterim lakin pek bulunur cinste değiller maalesef.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Önce neyi şımartılmak olarak gördüğünü netleştirmen gerekiyor. İlgi mi, küçük sürprizler mi, sözle değer hissettirmek mi. Sonra da bunu açıkça söyleyebileceğin biriyle tanışman önemli. Şımartacak insan genelde zaten veren, düşünceli ve detaycı biridir. Ama en önemlisi, sen kendini değerli gördüğünde o tip insanlar sana daha kolay yaklaşır. Çünkü şımartılmayı hak ettiğini hissettiren bir duruş çekici olur.
10 Yorumla
3 ayAhahah 😂😂 Yapmayın şöyle şeyler. Kendinizi o kadar küçük, aciz ve komik duruma düşürüyorsunuz ki, anlatamam. Siz bu kafayla bir bardak suyu bile talep ederek içmeye çalışırsınız. Şımartılmak hak değildir. İnsan önce kendi kendine yetebilmeyi öğrenir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Şımarılmak istemen çok normal, ilgi ve özen herkesin hakkı gibi geliyor insana 😔✨
Önce kendini biraz şımart ki çıta kafanda net olsun; neyi hak ettiğini bil. Sonra da ciddi düşünen, emek veren insanları seç. Davranışlarına bak: sözünden çok, yaptıklarıyla ilgilen. Sabırlı ol, doğru kişi geldiğinde seni şımartmak için bahane arar zaten 💐💕10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
Gizli Üye(25-29)3 ayTürk erkeklerini rus erkekleri neden sever bilir misin?
Çünkü türk erkekleri canım. Amsalaktır. 1900 lerin sonuna doğru bulunduğum yerde rus kadınlar thailandın hayat kadını sektörünü dövücek kadar gelişmişti... Rus kadınları sadıktır ama aynı zamanda milliyetçilerdir. Bizim canım amsalak erkeklerimizin unuttuğu şeyler... Neyse o zamanlar rus erkekleri karılarını kızlarını türkiyeye hayat kadını gönderip rusyayı iyi kalkındırdılar. 58 yaşında bir ustamla konuşurken adam ne para yemiş rus karılarıyla evlenmiş sonra karı bunu evliyken rusya da ki asıl kocasını ve çocuklarını büyütmüş para göndermiş devamlı en sonunda rus kocası erkek olmaya karar verdiğinde ayrılmış bizimkinden 🤭😄
Dünyanın emsalak merkezindesin hanfendi eğer türkiyede ilgi alamıyorsan. Şımartılamıyorsan şunları tekrarla "aynaya bak ve "senden bir bk olmaz. Dünyada ki en canım kadınsın sen " bunu tekrarla 3 kere 👌
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle bir hak yok tabii de yine de bulabilirsiniz belki neden olmasın
16 Yorumla
Soran3 ayNeden yokmuş, bal gibi de var
Soran3 ayKullanacağım da işte beni hak edecek biri ve gezer 😅
Soran3 ayEvet
3 ay"Hakkım bu" kafasından çıkmadığın sürece b. k bulursun demek istiyorum ama saygısızlık da yapmak istemiyorum. Şu psikolojiden çıkın artık, kimsenin hiçbir şey "hakkı" değildir. Her şey için belirli bir emek, çaba ve bedel gerekir..
""Hiç kimse tarafından şımartılmadim, hakkım bu"" bu sana özellikle verilmesi gereken bir hak değildir. Armut piş ağzıma düş.
00 Yorumla
3 ayBulamazsın bence. Erkekler şımartmak değil şımartılmak istiyorlar. Kendilerine bakacak kadın arıyorlar. Evlenirsen ev işi yaptırırlar. Evlenmenden ilişkiyi sürdürürsen de seks için kullanırlar. En iyisi kendini şımartmak.
06 Yorumla- 3 ay
Ağzın bal yesin. Böyle bilinçli gerçekçi biri bulsam offf.
- 3 ay
@mremrepolice Bilinçli ve gerçekçi kadınlar erkeklerden uzak duruyorlar. Bile-bile kabul edenler ya canım ya da psikolojik sorunu vardır
- 3 ay
Al benden de o kadar.
- 3 ay
@mremrepolice bu arada ge**zekalı yazmıştım. Söz otomatik canıma dönüştü
- 3 ay
Ya da ile psikoljik sorunlu sıfatına benzer bir şey olduğunu tahmin ettim. Merak etme. O kadar zekam. var 😁
Soran3 ayKendimi şımartmak en iyi yaptığım şey zaten o konuda sorun yok. Söylediklerini çok iyi bildiğim için hepsinden uzak duruyorum ya. Bile bile kendimi kullandiramam
Gizli Üye(25-29)3 ayNeden biri tarafından şımartılmak istiyorsun? Kendini şımartabilirsin
14 Yorumla
Soran3 ayBunu çok iyi yaparım da
Cevap sahibi3 ayDa yok. Yapıcam de. Seni en iyi sen şımartırsın, elbette başka biri tarafından şımartılmak güzel bir şey ama bunun için yeterince kendini şımartman lazım. Ki her şımartmak isteyenin asıl niyetini algılayabil. Kuş avcıları gibi..
Senden önemli hiç kimse yok, sana senden daha fazla değer verecek kimse de yok. Zaten bu çağda az çok şımartacak kafalara bakınca zannımca gerekte yok
Soran3 ayBiniyorum bunları ve fazlasıyla uygulayan biriyim
Cevap sahibi3 ayO halde problem yok. Esenlikler
Gizli Üye(36-45)3 aySen kaptırmış gitmişsin bi stop yapamadın galiba
128 Yorumla
Soran3 ayNasıl yani
Cevap sahibi3 ayHayatın güzelliklerini yaşayamadan yaş gitmiş
Soran3 aySenin yaş da gitmiş ama
Cevap sahibi3 ayEveet aynı durumdayız :) müneccinmi zannettin beni
Soran3 ayBenim giden bir yaşım yok ama bunu hak ettim seni bilemem
Cevap sahibi3 ayNeyi hakettin? Yaş kaç?
Soran3 ayAralık işte. Herşeyi
Cevap sahibi3 ay:) gizemli olmayımı seviyorsun
Soran3 ayDoğrusu bu. Senin de farkın yok profilin görünür olsa da sen yoksun orada
Cevap sahibi3 ayBi dene ozaman
Cevap sahibi3 ayMeslek nedir
Soran3 ayNeden oraya geldik🙄😅
Cevap sahibi3 ayKaçtın napim :)
Soran3 ayAhaha😅 amaç uzatmak yani
Cevap sahibi3 ayAmaç sen daha iy bilirsin:)
Soran3 ayBenim sandığın gibi bir amacım olamaz, böyle biri değilim
Cevap sahibi3 ayBenim amacım ne? Yargı dagıttın gene
Soran3 ayBen senin amacından bahsetmedim. Bu arada sende eski üyesin. Burada seni hiç gören oldu mu
Cevap sahibi3 ayGören görsün bi kötülük yokki.
Soran3 ayYok da işte bu kadar gizliliğin için dedim
Cevap sahibi3 ayGizli değilim gayet netim
Soran3 ayProfilinde resim yok diye öyle dedim
Cevap sahibi3 ayYargılıyorsun işte tanırsan sorun olmaz
Soran3 ayAnkara zaten uzak boş ver
Cevap sahibi3 ayAmaç sonuca ulaşmakmı sohbet muhabbet diyorm
Soran3 ayBoş muhabbetlere kapalıyım maalesef
Cevap sahibi3 ayBurasıda cok dolu bi yer dogru :)
- 3 ay
😁😑🤦🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
3 ayHer kadın bunu biraz hak eder
Ama bunu karşıdakinin görmesi anlaması ve şımarması
Bunlar biraz daha farklı
Her erkek böyle değil kimisi odun gibi durmayı seviyor
Kimisi prenses yapmayı
Kimisi de köle yapmayı 🤷00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 aySenin kriterin fazla olduğu için seni simartacak olana denk gelmeyecek matları tercih edensin. Bunu anlayıp hayatına sirayet ettirip cizgini degistirirsen ben gibikere denk gelebilirsin
01 Yorumla
Soran3 aySen gibi derken?
3 ayİlk önce sen kendini şımart sonra hayatındakilere buna alıştığını aksini kabul etmiceğini hissettir hafiften sonra bu kızı nasıl kazanabiliriz diye yalandan şımartmalar hediyeler geliyor.
11 Yorumla- 3 ay
Ağzına sağlık
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ben bi ayiçuk taniyrum peluş gibi
@psychoparadıse
Şımarmak istiyor hocam öneriniz nedir110 Yorumla- 3 ay
Bu kızı tez kaçırmalı. Bi ağaca bağlayıp koltuk altından kuş tüyüyle gıdıklamalı. Sonra Gözlerini bağlamalı bi minibüse atıp gizli sığınağa götürmeli. Gözlerini açmalı ve romantik bir odada mum ışıkları güller çiçekler eşliğinde bi akşam yemeği yemeli. Sonra hediye vermeli. Ona dünyanın en değerli varlığı gibi hissettirmeli sonra ertesi gün tanımamalı. :D Öyle anlık şımartacan hep yok.
Soran3 ay@psychoparadıse neler olmuş burada, biri yazmış biri oynamış🤣
- 3 ay
www.youtube.com/watch
Sus şarkı dinle :D
Soran3 ay@psychoparadıse ay bu ne🤣 kafa patlatıcı🤦 sevmem
- 3 ay
Bu mu kafa patlatıcı fazla yavaş diye sıkıyor :D
Soran3 ay@psychoparadıse yok kalsın
- 3 ay
sBu kadar huysuz olduğun için seni şımartmıyorlar iştee
Soran3 ay@psychoparadıse ahaha🤣😅🤣😅🤣😅
- 3 ay
Ehehehe
Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. kimsenin hiç bir şeye hakkı yoktur, hak sahip olunan bir şey değil elde edilen bir şeydir bunu öğrenmedikçe seninle birlikte olacak her hangi bir adam mental olarak pedofili sayılır.
00 Yorumla
3 aysenin gibi mükemmel bir kadın şımartılmadıysa bu seni nazar etmemek için çevrendeki hayranlarının yaptığı bir jest olabilir. Saklaması güç ama zoru başarıp içlerine atmışlar sana olan hayranlıklarını. O mükemmel özelliklerinden bir de hoşgörü olduğu için sen de hoş görüver asalet hanım. (şımardın mı devam edeyim mi)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
3 aySimartilmanin altinda yatan.. simartilmak istendginiz alan.. maddi konularla ilgilimi? Manevi mi? Tam olarak sikartilmak istemek ile ilgili tarifiniz nedir?
00 Yorumla Kendin kendini şımartabilirsin.
Kendine yatırım yapmakla başla mesela.11 Yorumla
Soran3 ayOnu hep yapıyorum
3 ayAynısını bende arıyorum parasını bile vereceğim
21 Yorumla- 3 ay
İlgi istiyosan veririz ya o zor iş degıl 🙂
3 ayŞımartılmadım diye hakkım var demen çok haklı. Ama o hakkı verecek adam, kendini şımartan kadına koşar. Önce sen başla, gerisi gelir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
3 ayYa senden faydalanmaya çalışan biri olucak yafa cidden seni cok seven haahaha ilkini kimse istemez ikinciside sans meselesi
00 Yorumla Abla valla bir öğretmen kadın vardı boşanmış 44 yaşındaydı uzun süre birlikte takıldık onun evinde çocuğu yokken hep onda kalıyordum zevkin doruklarına çıkarıyordum onu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
3 ayHımm burcun ne yabancı? 😂
Bu zamanda millet enkaz halinde ilişkilerden çıkıyor. Normaldir şımartılmaman tünelin sonu iyi yere çıkmıyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
3 ayAşka aşık bir erkek bulman gerekiyor, Seni sen olarak sevmesi beğenmesi olgunluğa ulaşmış ve durum değerlendirmelerinde yanılmayan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sen Erkeği şımartsan nasıl olur? O da belki sana bi iyilik düşünür 🤷♂️
04 Yorumla
Soran3 ayBelki‼️ öyle mi
Soran3 ayBen karşılıksiz olsun dediğimi hatırlamiyorum ama her şey de böyle karşılık mı ararsın. En ufak şeyde bile
- 3 ay
Ornekle anlatayim.
Simdi bir düşünsene sen adama hep ilgi gösteriyorsun yeri gelir eliyle beslersin ama adam sana hicbisey yapmaz. Sen yine sevmeye devam edebilir misin? Madem karşılıklı birsey yok ise...
Şimdi sen de şımartılmak istiyorsun ama imkanlar her zaman bu kadar bol olmaz. Yap yap yap da bir yere kadar kalır.
Bu mevzu ornekli olarak konuşulur. Simdi sen bi sevmeye basla ama simartilma isteme madem karsilik beklenmiyorsa
- Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı.
3 ayEğer bunu tek taraflı istiyorsan bulamazsın, ama karsilikli istiyorsan oylesini bulmak zor ama imkansız değil, formülü yok
00 Yorumla Gizliden çıkarsan baya şımarırsın dene istersen :):):):)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Mesaj kutunu kontrol et dolusmustur hatunlar ve harunlarr
12 Yorumla- 3 ay
onlar hayvana da yürüyor
Gizli Üye(30-35)3 ayEn sevdiğim şey bu ya inan bana olgun olan kadın hak ediyor ve değer biliyor bet!!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
3 aySen kendi kendini şımartsan daha iyi olur bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 ayBelkide cok
yakinda belkide parmaklarinin ucunda
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 3 ayBurada şımartmak da 5 dk uğraşırlar dobra cinselliğe geçerler dikkat et. Simarcam diye üzülürsün
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayGel bana şımartıyim seni. Ama benim de bir isteğim olacak 🙂
00 Yorumla
3 ayÖncelikle hak etmek lazım 👀
mama ben böyle birini bulmak yerine kendimi şımartıyorum 🥳😏
54 Yorumla- 3 ay
Aşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı. Zor bulursun bu devirde kimse kimseyi çekmek istemiyor normal olursan şansın var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.
3 ayOnu biz bilemeyiz.
Bol bol dua et. Rabbim istediğin gibi birini çıkartır illaki.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
3 ayİlk görüşte kalbini çarpıtan. Sevdiğin aşık olduğun kişi sana bunu hissettirir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
3 ayBen iyi şımartmasını bilsem gene şımartmam sonra değersiz oluyorum onun gözünde.
00 Yorumla
3 ayburada seni şımartacak bir sürü hayırsever yamyam mevcut jdjd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.
3 ayBirinden bir sey beklersen daha çok üzülürsün. Kendi kendini şımart.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sizi gerçekten isteyen birinin herhangi bir bahaneye sığınacağına inanmıyorum
00 Yorumlaİnsanlari salla, neyi istiyorsan pesinden git, hiç bir zaman asla geç değildir
00 Yorumla
3 ayKS'de buna hazır 1000 tane denyo vardır merak etmeyin 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ayİnsan bazen sımarmak ıstıyo dıme.. yalnızlık boguyo bırsure sonra harbıden
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı. Umarım bulursun bulunca da değerini bil olur mu?
12 Yorumla
Soran3 ayBulduk da değer bilen, bizim bilmemiz kaldı
Kan bağının olmadığı hiç bir erkek seni şımartmaz ha şımartır ama karşılık bekler ya kendi kendini şımartmayı öğreneceksin ya da ailen şımartıcak
10 YorumlaBir erkeğin yanında çocuk gibi olan kadınlara hayranım zaten yani istediği herşeyi rahatlıkla yapıyor ve eğlenmesini biliyor ayrıca
10 YorumlaGüzelmisinde hakkın mk
15 Yorumla
Soran3 aySaçmalamışsin
Soran3 ayKendinden mi bahsettin
Soran3 aySen giderken ben geliyordum küçüğüm🤣
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kim veriyor size bu hakkı?
14 Yorumla
Soran3 ayKendim
Soran3 ayHep yaptığım şey ama
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şımartmak güzel bence.
12 Yorumla
Soran3 ayFather Lui sen yap bunu o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. bu yaşına kadar bulamadıysan bulamazsın
12 Yorumla
Soran3 ayDimi
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. safiye modunu aç bitane faik bul şımartsın seni🤣🤣
01 Yorumla
Soran3 ay🤣🤣🤣🤣👍
Gizli Üye(30-35)3 ayYaşınız kaç? Nasıl birini istiyorsunuz, yaş kriteriniz var mı?
09 Yorumla
Soran3 ayEvet tabii var
Cevap sahibi3 ayNedir peki?
Soran3 ayYaş için tabi ki dedim
Cevap sahibi3 aytamam kaç olacak?
Soran3 ay40 civarı
Cevap sahibi3 ay?
Soran3 ayGörmeden bir şey diyemem
Soran3 aySöylediğim gibi.. Seni önce profilde görmem lazım
Soran3 ayOlmaz önce görünüm
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
3 ayBu yaşına kadar şımartılmamışsan demek ki hak etmemişsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. baban şımartmıştır illaki o yetmiş işte demek ki😂
112 Yorumla
Soran3 ayYok o da yok
Soran3 ayYok ne ilgisi var
Soran3 aySiz erkekler bu konuda da yetersiz kalıyorsunuz demekki
Soran3 ayUmursanmıyorsunuz da bu yüzden
Soran3 ayHerkesle yatan da sizlerle yatıyor farkına var.
Soran3 ayTek ya da çok. Sadakat neredeeee
Gizli Üye(30-35)3 ayÇok zor bulursun 👍
Hatta bulamazsın.
00 Yorumla
3 ayhmm haklısın ama dogru insan cıkarsa karşına hersey tam istediğin gibi olur önemli olan seni kullacak değil seni sahiplenip bırakmayacak birinin karşına çıkması
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ay"Hakkım bu" kısmına koptum hlbşhşvvlvçvlvlvövövv
😂😂😂
Hakkın tabiki inşallah olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 aybaşkasından bekleme. ya ailene söyle bu durumu ya da kendin yap. başkasına meze olma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayBiraz gec kalmadinmi
19 Yorumla
Soran3 ayHerşeye geç kaldım
Cevap sahibi3 ayYasiniz. kac
Soran3 ayAralık yazıyor
Cevap sahibi3 ayYas varmis baya. Bekarmisin
Soran3 ayEvet
Cevap sahibi3 ayHic evlenmedinmi
Soran3 ayÇok sordun gizli gizli
Soran3 ayDeğil
Cevap sahibi3 ayPeki
Günümüzde yeterince şımarık kızlar var zaten sende eksik kal bide seninle uğraşmasınlar yazık insanlara 😒
05 Yorumla
Soran3 ayŞımarık olduğumu neye göre çıkardin, ayrıca sen söylediklerinden olmalısın ki bu yorumu yaptın
3 ayBaşkasından beklersen ilgi manyağı olursun talnız kalınca çıldırırsın. Kendine değer ver önce sonrası zaten gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ay”Hakkım bu” demek, hakkın olduğu anlamına gelmez. Biraz da hak etmek lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
3 ayBulmussundur sen simdi :) hekes yazmis
11 Yorumla- 3 ay
Buldunmuuu guzelimm
- Devamını Gör (136)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım