Bazen bir ilişkiyi ayakta tutan şey büyük sözler değil, küçük hisler oluyor. Yanında susabildiğin bir huzur mu daha kıymetli, yoksa kalbini hızlandıran o ilk heyecan mı? İnsan büyüdükçe beklentileri de değişiyor; kimimiz sakin bir liman arıyor, kimimiz hâlâ fırtınayı seviyor. Peki sen aşkta gerçekten neyin peşindesin, huzurun mu yoksa kalbini yerinden oynatan heyecanın mı?
Aşkta en çok neyi arıyorsun; huzuru mu, heyecanı mı?
İkisi de olmalı benim için. Huzur arıyorum çünkü bir ilişkinin içinde en çok güvende ve rahat hissetmek isterim. Ama heyecanı, tutkusu olmayan bir aşk da bana eksik gelir. Kalp çarpmıyorsa, içimde o kıpırtı yoksa huzur tek başına yetmez
Heyecan kaybolan bir şey. Zaman zaman sönen ateşe üflemek gibi, canlandırmak için çaba gösterilmelidir. Fakat bunu sürekli veya çok sık yapamazsınız uzun soluklu bir beraberlikte. Diğer yandan huzur için gösterilecek çaba daha uzun soluklu sonuçlar verir, değer bilen biriyseniz paha biçilemez sonuçlar olur bunlar.
Huzur heyecandan daha değerlidir gözümde ama ikisi de gerekli. Bu hayat öyle bir şey ki, sevdiğimle arada bir tartışmak bile gerekli. 😁
Huzurlu bir heyecan isterim... Hem yanında huzur bulayım hemde ilk günkü gibi heyecanım hiç gitmesin... İnsan gerçekten severse hem huzur hem heyecan bulur zaten...
Bu soruya tek kelimeyle cevap veremem çünkü ben tam bir aşk delisiyim 😂 Bence gerçek ilişki hem huzur hem heyecan karışımı olunca güzel oluyor. Sadece huzur olursa kanka moduna dönüyor, sadece heyecan olursa da insan yoruluyor 😅 Ben yan yana susabildiğim ama elini tuttuğumda hala karnımda kelebek uçuran birini isterim 💖 Sen hangisine daha yakın hissediyorsun şu an, liman mı fırtına mı? 🌊✨