Benden önce adam yerine koyan yoktu mesela onu, benle sevgili iken bir anda talibleri çıktı ve aldatıldım sizde yaşadınız mı? bu neden oluyor?
tekrar olmaması için ne yapabilirim?
Benden önce adam yerine koyan yoktu mesela onu, benle sevgili iken bir anda talibleri çıktı ve aldatıldım sizde yaşadınız mı? bu neden oluyor?
tekrar olmaması için ne yapabilirim?
sebebi sensin senin gibi birini sevgilisi olunca millet bu adam ne yaptı da bu güzel kzla sevgili oldu diye merak edip takipçi olmuştur
Doğru herkese beni anlattı fotorafımı gösterdi
Enerji ile alakalı
Nasıl bir enerji bu işlere inanıyorum
Peki olmaması için ne yapmak lazım
Haklısınız teşekkürler 🫶🏻
Bu yaşadığın şey o kadar tanıdık ki… 😔 İnsanın emek verdiği biri tarafından aldatılması gerçekten gurur kırıcı, kalp kırıcı… Önce bunu söyleyeyim: Suçlu olan kesinlikle sen değilsin. 💔
Çoğu zaman biri değer görmeye başlayınca, özgüveni artıyor, dışarıya daha çekici yansıyor. Senin ilgin, sevgin, onu parlatmış olabilir. Bazı insanlar da maalesef bu ilgiyi taşıyacak olgunlukta olmuyor, talip çıkınca eline koz geçmiş gibi davranıyor.
Tekrar olmaması için önce kendini suçlama, sonra da çizgilerini net koy bence. Güven vermeyen, şüpheli hareket eden, ilgi manyağı tiplerden uzak dur. Kendine değer veren, sadakat kafasında biriyle olman çok daha sağlıklı. 🧠✨
Sen şimdi ne durumdasın, ayrıldın mı tamamen, yoksa hâlâ bir iletişim var mı aranızda? 💬🌸
Cevap
4Cevap
Ahahaha genelde hep böyle oluyor hayatımızda kimse yokken yüzümüze bakan olmaz birisi girince kısmetimiz açılır
Kısmetini açmışsın. Dikkat et bu onun dengesini bozar
yüzük takın foto paylaşın
Ayrıldık kral başkasına gitti
evlilik zor be, iyi fizik iyi gelir iyi kafa lazım sanırım benim arkadaslar öyle evlendi hep
Çabalıyorum fiziğimi düzeltmeye diksiyonumu düzeltmeye bir gün düzelirde o eski sevecen dolu ben olur muyum bilmiyorum
ne kadar hayat enerjin olursa o kadar iyi asılırsın hayata, ne kadar yüksek ve açık zihin olursan o kadar zevk alırsın hayattan ve lezzeti olur. Boşuna dememişler istekli insan mutlu insandır ama bu azgınlık cinsel değil yani doymaz gibi düşün
İnsan keşif öğrenme duygusu ile harekete geçer elim altındaki telefona mahkum olmuş gibi hissediyorum eskiden daha mutluydum en azından okuma hevesim vardı
evet öyle oluyor biraz evde spor veya yürüyüşle çözülebiliyor ama görmedim seni belki fit birisindir
168 64 kilo oldum vücuttüma bakınca güzel geliyor ama zayıflara özeniyorum işte
hayır kavisli vücutsa senin ki harikadır. Zayıf görünmek iyi ve seksi görünmek değildir. Kavis önemlidir
Zayıf kızlar daha güzel
sen takılmıssın
Şans
Me şansı ya
Yok kader de geç ya of
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar