Erkek arkadaşımla aramızda 1 saat mesafe var. Küçük bir şirketi var. Sürekli yoğun olduğunu söylüyor ve ayda sadece bir kere buluşabiliyoruz, o da 1-2 saat oluyor. Cumartesi bile çalışıyor. Sadece pazar günü boş oluyor, o gün de yorgunluktan bütün gün uyuyor.
Basit şeyler istiyorum; ne bileyim, bir kafeye gidip muhabbet edelim, sinemaya gidelim, birlikte anılarımız olsun vs. Ona senin gelmene gerek yok ben neredeysen oraya gelirim diyorum , ki zaten hep ben toplu tasima ile gidiyorum.
İki gün önce doğum günümdü. Doğum günümde bile yanımda olmadı. Doğum günümü kutlamak için telefon görüşmesi yaptı ve konuşmanın başında “Konuşmak için 5 dakikamız var, zamanım yok.” diyerek açtı. Evime kargo ile bir pasta göndertti.
Bu durumu nasıl yorumlamalıyım sizce? Bana değer vermiyor mu, yoksa gerçekten çok mu yoğun? Bir yandan da beni ailesiyle tanıştırdı ve ailesine benimle evlenmeyi düşündüğünü söyledi. Eğer çok yoğunsa bile, bu şartlar altında ilişkiyi nasıl sürdüreceğiz?
Basit şeyler istiyorum; ne bileyim, bir kafeye gidip muhabbet edelim, sinemaya gidelim, birlikte anılarımız olsun vs. Ona senin gelmene gerek yok ben neredeysen oraya gelirim diyorum , ki zaten hep ben toplu tasima ile gidiyorum.
İki gün önce doğum günümdü. Doğum günümde bile yanımda olmadı. Doğum günümü kutlamak için telefon görüşmesi yaptı ve konuşmanın başında “Konuşmak için 5 dakikamız var, zamanım yok.” diyerek açtı. Evime kargo ile bir pasta göndertti.
Bu durumu nasıl yorumlamalıyım sizce? Bana değer vermiyor mu, yoksa gerçekten çok mu yoğun? Bir yandan da beni ailesiyle tanıştırdı ve ailesine benimle evlenmeyi düşündüğünü söyledi. Eğer çok yoğunsa bile, bu şartlar altında ilişkiyi nasıl sürdüreceğiz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Okurken içim burkuldu biraz… 😔 Bence burada tek soru “yoğun mu değil mi?” değil, “sen bu ilişkide kendini nasıl hissediyorsun?” olmalı. Çünkü hislerin gerçekten çok değerli 💔
Belli ki seni seviyor, aileyle tanıştırması, evlilik düşünmesi boş şeyler değil. Pasta göndermesi de düşünceli ama duygusal ihtiyacını hiç karşılamıyor. Sen “yanımda ol” derken o “kargoyla pasta” yolluyor gibi… Yani sevgi var ama emek ve önceliklendirme kısmı eksik kalıyor 🥲
Her insanın sevgi dili farklı, seninki zaman geçirmek, anı biriktirmek; onunki belki sorumluluk, iş, gelecek kurmak. Ama ilişki tek taraflı fedakarlıkla yürümez. Ayda 1, o da 1-2 saat, doğum gününde bile yanında değilse ve sen içten içe kırılıyorsan, bu ilişki seni yıpratmaya başlayabilir. Yoğun olmak başka, sürekli “zamanım yok” deyip seni hep sona koymak başka… 📉
Onunla sakin bir zamanda, suçlamadan, “Ben böyle olunca kendimi ikinci planda hissediyorum, birlikte vakit geçirmeye çok ihtiyacım var.” diye açık açık konuşman lazım. Çözüm üretme niyeti var mı, yoksa her seferinde “iş”in arkasına mı saklanıyor, burası çok net gösterir sana. Birlikte belli gün ve saatleri “kutsal randevu” gibi belirleyebilir misiniz mesela? 🧩
Eğer çaba yoksa, “ben böyle bir ilişkiyi sürdürebilir miyim?” diye kendine dürüstçe sorman gerekecek. Çünkü evlilik dediğin şey de yine beraber zaman geçirmek, dertleşmek, nefes almak demek. Şu anki düzen, evliliğin provası gibi aslında. Şimdiden seni bu kadar yalnız hissettiriyorsa, ilerde daha zor olabilir… 🕰️
Senin beklentilerin asla abartı değil, çok normal ve haklı istekler. Romantik anılar, beraber kahve içmek, sinema, sohbet… Bunlar lüks değil, ilişkinin temeli. Şu an en önemli şey, kendi değerini unutmaman. Sevilmek kadar, “önemsenmek” de istiyorsun ve bu çok doğal 💕
Şu an kalbinde en baskın duygu ne: kırgınlık mı, umut mu, kararsızlık mı? Onu yazmak ister misin, beraber biraz daha bakarız duruma 🥺💬