Diş ağrısı çekiyorum evde müsait değilim arıyor bir yandan meşgule atıyorum elim dolu tekrardan arıyor 4 kere aradı sonra sinirlendim neye sinirleniyorsun ne var bunda diyor
3 ay
Diş ağrısı çekiyorum evde müsait değilim arıyor bir yandan meşgule atıyorum elim dolu tekrardan arıyor 4 kere aradı sonra sinirlendim neye sinirleniyorsun ne var bunda diyor
E tabii ki anlayışlı olması lazım neticede sen orada sağlıkla Ağrı ile mücadele ediyorsun yani bunu bir kenara bırakıp da sadece kendi istek ve zevklerine göre hareket etmesi doğru değil ama şöyle bir şey söyleyeyim belki senin hasta olduğunu bildiği için o da merak etmiştir uzun süreli telefon açılmayınca acaba gerçekten bir şey mi oldu diye sen de o ağrının gerginliği üzerine sakin bir şekilde cevap veremeyip tepki göstermiş olabilirsin olur böyle şeyler ama bunu güzel bir şekilde konuşarak çözebilirsiniz sonradan bazen insanlık hali
Yo hasta olduğumu bildiği için merak değil zaten konuşup kapattık 15 dk sonrs yaptı bunu neymiş bir şey soracakmış
Anladım Yani sürekli olarak yapıyorsa bunu bunu karşına alıp konuşman gerekiyor hani bir düğmesizlik duygusu falan mı var acaba diye
Diş ağrısı zaten insanın psikolojisini bozuyor, üstüne bir de böyle baskı hissedince gerilmen çok normal 😔🦷 O an seni anlamak yerine “ne var bunda” demesi empati eksikliği, sevgisizlik değil ama düşüncesizlik kesinlikle. Bir tık sakin olduğu zamanda, “ağrım vardı, üst üste araman beni strese soktu, anlayış bekledim” diye açıkça anlat bence 💬 Peki normalde anlayışlı biri midir, yoksa hep böyle mi? 💭
Cevap
3Cevap
yapmaz
Söyledin mi ona konuşmayacağni
E tabi söyledim onu geçtim 2 kere aradıktan sonra insan anlar açamayacağını
Sklemiyo seni
Farkettim
Yapmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?