Sevgilim bana bu kadar yükseliyor, her zerreme bayılıyor, bu normal mi yoksa gerçekten büyük aşk mı?

İlişkinin başlarında o konularla alakamız yoktu ben şakasını yapardım sadece o yapmazdı çekinirdi 3. Aydan sonra ikimizde rahat konuşmaya başladik ki önceden baya yakın hergünü 13saat boyunca beraber geçen duolardık. Neyse işte konular açtık o kendi hayallerini söyledi ben hala çekiniyorum hani artistliğim o konuşana kadarmış. QJSLWJRLKW şimdi her noktama her zerreme bayılıyor aşırı seviyor güzel değilim ben desem delleniyor kafanı ısırıcam senin diyo övmeye başliyor kendim ile alakalı kötü yorumu hazzedemiypr sinir küpü oluyor övmeye başlıyor uzak mesafeyiz 1. Yılımıza girdik ikimizin hayatında ailemiz dışında başka bir karşı cins yok kendisi benden 8 ay (1yaş oluyor aslında) küçük telefon kılıfında duvar kağıdnda cüzdanında fotolarım var hediyeleri eksik değil hesaplarını maile hatta banka kartına kadar kendisi verdi al hepsi sende dursun dedi sebebi ailemden dolaylı güven problemlerim cok uzun oldu biliyorum ama her konuda hem arkadaş hem sevgili hemde ailem gibi biri dedikodu yaparız insanlar ailemiz hakkında oyun oynarız sırf benim için ps5i varken xbox series s aldı bende de var siye beraber oyun oynuyoruz film dizi izliyoruz sohpet ediyoruz her gece seslidr uyuruz kavgalı bile olsak öpücükler atar uyumadan önce bebek gibi hissetieiyor ama bana çok yükseliyor her gün hatta.. normal mi?

Sevgilim bana bu kadar yükseliyor, her zerreme bayılıyor, bu normal mi yoksa gerçekten büyük aşk mı?