4 ayHep derler ki sevmiyorsanız, beğenmiyorsanız eşinizden boşanın, aldatmayın. Ben onu şöyle değiştiriyorum: Eğer iyi eş olamayacaksanız boşanın, eşinizi aldatmaya teşvik edene kadar uğraşmayın. Kimsenin sebepsiz aldatacağını sanmıyorum. Eşlerden biri istediği gibi olacak ama diğer taraf sesini çıkarmayacak, ona tahammül edecek.
Sadece cinsel sorunlardan veya bakımsızlıktan değil, karakterdeki kusurlardan dolayı da insanlar eşlerini aldatırlar. Kaba, sert, umursamaz, saygısız, sorumsuz, ilgisiz insanlar da bu kötü özelliklerinden dolayı aldatılabilirler. İyi eş olamayan ceza olarak aldatılabilir.
Aldatana kızılıyor da eşini memnun etmeyene yani aldattırana neden kızılmıyor? Eğer iyi eş olamayacaksanız boşanın. Eşe karşı görevleri yapmamanın haklı tarafı olmaz. Aldatmayı her zaman haksızca bularak insanları aldatılmaya teşvik ediyorsunuz çünkü “Ben kötü eş olsam da beni aldatmaya hakkı yok” düşüncesi herkeste oluşuyor. Bu yüzden kendilerine dikkat etmeyip aldatılıyorlar. Aldatıp eşini üzene herkes kızıyor ama eşini ihmal edene kimse kızmıyor, bu hiç adil değil. Erkekler çok eşli değildir, öyle olsa da (değil ama öyle olduğunu farz edelim) bu yüzden aldatabilirler, kadın ne yaparsa yapsın aldatırlar diye bir şey yok. Hayvanda olmayan akıl, irade, sorumluluk insanda vardır; dolayısıyla insan dürtülerini kontrol edebilir ama aldatmalar çoğunlukla eşlerin eş olamamasından kaynaklıdır. Eğer kötü eş olacaksanız boşanın, kimseye eziyet etmeyin. Aldatanı her zaman haksız gören ya kötü eştir ya da kötü eş adayıdır.
Cinsellik istemeyen, kendine bakmayan, ihmal eden, kötü karakterli olan aldatılabilir ama aldatılmamalı, bu sorunlar çözülmeli diyorsunuz. Eğer eşlerden biri görevlerini yerine getirmek istemiyorsa diğer eşle bu durumu konuşmalı. Diğer eş, eşinin eş olmamasını kabul etmiyorsa o zaman boşanmalılar. Aldatan değil, aldatmaya teşvik eden eşini memnun edemediği için boşanmalı. Ama şöyle istisnalar da olabiliyor: Mesela bazen eşiyle mutlu olan, eşinde bir kusur olmayan da aldatabiliyor çünkü üçüncü kişi araya giriyor. İradesiz insanlar bu yüzden eşlerini aldatabiliyorlar.
Neden eşlerden birinin saygısız, sert, ilgisiz, sorumsuz, cinsel yetersizlikte ve bakımsız olması eleştirilmiyor da aldatan eleştiriliyor? Bu hiç adil değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayAldatmak bir seçim olduğu sürece haklı olamaz. Diyeceksiniz ki istem dışı aldatma mı var? Bnc var. Çünkü birinin gözü herzaman bir diğerine değebilir. Biri sizin (bir birliktelik içinde de olsanız) hayallerinizi sessizce süsleyebilir. Buraya kadar duygusal aldatmaya girer. Fakat karşıdaki kişiyle iletişime geçip, karşılıklı hoşlaşmaya başladığınız ve başbaşa kaldığınız an da bu fiilen aldatmadır ve haklı hiçbir yanı yoktur. Hiçbir beraberliğe yakışmaz. Ha bazı birliktelikler açık ilişkidir. Kısa süreli flörtler, tek gecelik ilişkilere rıza vardır (bu da aldatma değildir, gönüllü bir anlaşmadır). Ama karşıdakini aldatmaya yönelik, gizli yapılan her ihanet aldatmadır ve meşrulaştırılamaz. Ayrıl öyle ye yiyeceğin naneleri.
00 Yorumla
4 ayNe iğrenç bı düşünce şeytanın vesvesesi işte böyle pislik fikirleri atıyor kanınıza pislik yapıyorsunuz Allah şeytana uydurmasın pisliğe pislik ile karşılık verilmez aldatılan herkes toksik ilişkiyi bitirip yoluna devam etmeli sonra o onla yatmış o anla yatıyor ne gerek var böyle rezilliğe zaten sevgi sadakatle başla sadakati güveni bitmiş herkes başkası ile yatınca nolcak ne oluyor?
13 Yorumla- 4 ay
Aldatmanın karşılığı gidip başkası ile yatmak değil ayrılıp yoluna bakmaktır bazı şeyleri kabullenin iyice pisleştirmeyin gerek yok bı kendinize saygınız olsun başka adamla yatınca ve bunu gözüne sokunca küçük düşen siz oluyorsunuz
- 4 ay
İncinmissin sanırım teyzecim. Bi sakinleş
- 4 ay
Yoo incinmedim burada olayı iğrençliğe çekmeye çalışmak normal değil bunu normale döndürme çabası ona incindim bazı değerler vardır insan olmak insanlığa yakışmaz denilen artık herkes bı dursun bı haddini bilsin yani hiç bı sebep aldattı aldattım meşrusu yapamaz!! Midem bulanıyor düşünceleriniz ve insanlık dışı küçük düşürücü hareketler burada küçük düşen aldatan değil aldatana karşılık aldatıp bunu gözüne sokandır ne gerek var böyle rezilliklere aldatmanın karşılığı ayrılıp yoluna devam etmektir takılı kalmayın.
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Ne yaşanırsa yaşansın sadakat körü körüne katlanmak demek değil ama aldatma da bir çözüm değil. İnsan çok kırılabilir, ihmal edilebilir, hatta sevgisi azalabilir; bunlar insani şeyler. Ama bir ilişkide bir şey bitmişse yapılacak en dürüst şey ya konuşmak ya da bitirmektir. Aldatmak genelde sorun çözmez, sadece karakteri zedeler ve güveni geri dönülmez şekilde yıkar. Açıkçası aldatmayı haklı gördüğüm bir an olmadı; çünkü haklılık başka, dürüstlük başka bir yerde duruyor. İnsan zor durumda kalabilir ama zor olmak yanlışın bahanesi olmamalı.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu çok tartışmalı ama kalbim net: Aldatma bence hiçbir koşulda haklı olmuyor 🙃 İlişki bitecek kadar kötü hale geldiyse önce konuşmak, çözmeye çalışmak, olmuyorsa da ayrılmak en dürüstü 💔 Gizli gizli aldatmak hem karşındakine hem kendine zarar. İçten içe insanı kemiriyor. Sadakati sürdürmek zor ama seçtiğin kişiyle dürüst olmak temel şey bence. Peki sence duygusal aldatma mı, fiziksel aldatma mı daha ağır? 😶🌫️
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayBirileride haddini bildiemek için kendini kullandırmak olur. Sadakatın şakası olmaz. Sevmitorsa bir insan ayrılabilir pek tabi, gitsin ozaman istediği ile oldun
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
4 ayAldatmanın bahanesi de haklılığı da yoktur.. aldatma normallestirilemez..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aldatmanın haklılığı olmaz, bunu insan intikam için bile yapıyorsa haksızdır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
4 ayHiçbir zaman haklı olmaz aldatmak bence karaktersizliktir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Aldatmanın hiçbir haklı tarafı yok
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Aldatmanın haklı bir tarafı olmaz
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 4 ayaldatmak karaktersizliktir
30 Yorumla
4 ayAldatmayı asla haklı bulmuyorum. Ne olursa olsun aldatamazsın karşındakini ha eğer aldatırsanda o karaktersizlik olur. Mesela partnerin eskisi kadar sana ilgi vermiyor mu? Önce konuş baktın aynısı oluyor ayrıl hani sırf ilgisi azaldı, artık seni sevmiyor diye ona bağlı kalmak zorunda değilsin o seni sevmiyor demekki ayrılman lazım aldatman değil
10 Yorumla
4 ay@savas_melegi
O saydigin ozelliklerin hepsi için sunu soyluorum sana.
İyi eş degilmi karsi taraf,
"AYRIL"
Birde yoruma kapatmissin birak insanlar yorum yapsinlar. Ha kufur falan edenler icin yaptiysan sirf haklisin. Ama kapatma nedenin haksiz oldugunu bilmen ise ne diyim.
113 Yorumla- 4 ay
Ha sunuda diyim, sen demissinki aldatilan kisi kotu es oldugu icin aldatilmistir. Ben onuda savunmuyorum. Eşin kotumu ayril kardesim bu kadar.
Aldatmanin hicbir hakli tarafi yok yani.
Ha aldatan insan ayrilmaya g*tu yemiyordur o zmn gider aldatir ki cesaretsiz olmasida hakli bir neden degil.
Yani bakis acina saygi duyucam ama cok bariz bir açığı var o yuzden duyamiyorum. - 4 ay
Kapatma nedenim kimseyle tartışmak istememem. Eğer haksız olduğumu düşünsem onları yazmazdım. Ben her yorumumun cevabını kapatırım çünkü kimseyle tartışmak ve muhatap olmak istemiyorum. Bir sebepten ötürü bahsetme kısmını geçici olarak açmıştım ama şimdi sen etiketleyince fark ettim ki açık kalmış, hemen tekrardan kapattım. Haksız olduğumu düşünsem neden o yorumu yapayım ki? Kendini böyle avutuyorsun.
İyi eş değil mi karşı taraf, ayrıl diyenler için o yorumu yaptım ama kafana girmemiş. Karşı taraf iyi eş değilse ceza olarak aldatılmalı ve aldatılması gayet normal. Eşin sana eş olarak görevlerini yerine getirmiyorsa sen de eş olarak ona sadık olmayabilirsin. Saygı duymayana saygı duyulmaz. Neden kötü eş olanlara “kötü eş olma, eğer öyleysen de boşan, kimseyi sadakatsizliğe sürükleme, kimseyi mutsuz etme” demek yerine aldatana “ayrıl” diyelim, mantıklı değil. Aldatılanlar her zaman mağdur değil; birinin araya girmesi, ayartmasıyla aldatılanlar müstesna.
Neden yorum yapsınlar, neden benim yorumuma yorum yapılmasını istiyorsun? Bu seni ilgilendiren bir şey değil. Hayır, kapatacağım. Benim bütün yorumlarımın cevap kısmı kapalı, kimsenin yorum yapmasını istemiyorum, kimsenin fikrini istemiyorum. Senin gibi düşünenler için yazdım o yorumu.
Eşin kötüyse ayrıl demek yerine kötü eşe “iyi eş olamayıp mutsuz edecekten ayrıl” demen lazım. Neden aldatarak üzen bu kadar suçlanıyorken kötü eş olup da üzen suçsuz görülüyor? Ayrılıp düzen bozmak her zaman mantıklı değil. Korkak olan zaten aldatamaz, yani ayrılmamak korkmak değil.
Ben de sana saygı duyamıyorum çünkü yorumumda senin gibi düşünenlerin neden yanlış düşündüğünü açıkladığım hâlde dediklerimi kabullenemediğin için saygı duymuyorum. - 4 ay
Bunları bana neden söylüyorsun ki? Şimdi de aynı şeyleri söylemeye devam edeceksin. Ben zaten bu sözleri çok duyduğum için, bu sözlere karşılık olarak o yorumu yazdım.
- 4 ay
@Savas_Melegi senin dedigin aldatma olmuyorki , hani dedinya kotu eşi aldat diye. Kotu esi zaten aldatiyorsan ortada ne sen ne de o karsilikli saygi duymuyordur.
Sen en bastan aldatmanin farkli niyetle olmasini ayirsaydin daha anlasilir olurdu. Bu konuda haklisin fakat savundugun sey aldatmak olmuyor. O bitmis bir iliskideki bosa gecen zamandan tasarruf etmek gibi bisey oluyor. Tanimlari dogru yapmak cok onemli. Tamamen okuyamadim okiyicam yorumunu. - 4 ay
@Savas_Melegi yaw aldatarak uzen diye bisey yokki senin dediginde. Eger eş kotu ise onu aldatirsan uzulmez , uzulen biri olsa senin icin iyi es olurdu zaten ve sende aldatmazdin onu.
Sunu anlaman lazim , senin dedigin dogru ve mantikli ama adı aldatmak degil, iliskiyi ciddiye almamak demek. Zaten bitmis iliski. Aldatmak demek sana guvenen seven birinin guvenini kirmak adi ustunde aldatmak. Anlatabildimmi.
- 4 ay
@Savas_Melegi bakış açın koyun gibi degil ama sorgulamissin bu cok iyi sevindim bunun içinde. Farkli yorumlar gelmesi cok iyi. İnsanlar hep ayni seyi dusunurler koyun gibi. Savaş meleğii. Adin neydi senin
- 4 ay
Sen aldatmanın ne olduğunu biliyor musun? Arada saygı olmaması aldatma olmadığı anlamına gelmez ki. Tanımlamaları yanlış yapan sensin, aldatmayı yanlış tanımlıyorsun. Ben eşinden memnun olmadığı için ayrılmış insanların başkasıyla ilişki yaşamasından bahsetmedim, buna aldatma demiyorum; ayrılmamışken başka biriyle beraber olmaktan bahsediyorum. Eğer ayrılma yoksa ilişki tam olarak bitmemiştir. Kötü eşi aldattığında da üzülür, neden üzülmesin? Onun da duyguları var, zaten üzülüyorlar. Kocasına ilgisiz ve soğuk davranan, sert kadınlar ya da bakımsız, libidosu olmayan, cinsellik istemeyen kadınlar da aldatıldığında üzülüyor. Bu sitede bir tane kadın var, geçen seneden beri 20’den fazla kez aldatılmayla ilgili soru sordu; kocasının onu aldatmasını aşırı içerliyor. Kocası şişmanları sevmezmiş ama 100 kiloymuş, 30 yaşındaymış, 50 duruyormuş; cinselliği ve bazı şeyleri istemiyormuş. Kocası onu aldatmak yerine saygı duymalıymış. 6 senedir kocası bunu aldatıyormuş. Ben bu kadın için o yorumu yazmadım, yanlış anlaşılma olmasın; bu kadını sadece örnek veriyorum. Yani kötü bir eş ama aldatılmayı çok içerliyor. İnsanlar içgüdüsel olarak eşlerini kıskanırlar, dolayısıyla kötü eş de olsalar üzülürler, senin bunu anlaman lazım. Benim için bunu anlaman lazım dediğin şey çok saçma, tamamen öznel, hiçbir nesnelliği yok. Sen aldatmanın ne olduğunu bilmiyorsun. Ortada bir ilişki varsa sadakatsizlik göstermek aldatmaktır. Sanki haklıymışsın gibi, dediklerin doğruymuş gibi saçmalıyorsun. Kötü eş olanların aldatılmayı umursamadığını sanıyorsun. Aldatmak demek biriyle beraberken ona sadakatsizlik gösterip başkasıyla beraber olmak demek. İlişki bittiyse aldatma olmaz. Mesafeli olmaları ilişkinin bittiği anlamına gelmiyor; bir aradalarsa bir ilişki vardır ve başkasıyla beraber olmak da aldatmaktır. Bu nesnel bir gerçekliktir, dünyanın her yerinde böyledir. Senin dediklerin senin uydurma fikirlerin, öyle bir şey yok. Aldatmanın anlamını değiştirmeye çalışıyorsun.
- 4 ay
@Savas_Melegi Aldatma aldatmadır nett asla bir haklı taraf aranmaz ayrılsın ne bok yiyosa yesin aldatacağına madem o insan sana olmuyor bak kardeşim hayatına ayrıl bak yani yoksa gidip karşıdakinin kendini sürekli kusurlu görüp dibe çekmesi kul hakkıdır. Yazık günah.
- 4 ay
@Selinarya3 asıl aldatana yazık günah çünkü o ihmal edildi diye aldatır haklı taraf aranır madem o insan sana olmuyor o zaman ayrıl cümlesini aldatana değil aldatmaya teşvik edene söylemen lâzım.
- 4 ay
@Savas_Melegi savas melegi aldatan hep magdur oldugu icin aldatir diye genellemen yanlis. İki turlu aldatma var senin icin, aldatan magdur ise haklidir demen lazim senin anlayisina gore.
- 4 ay
Hep demedim ayartıldığı için aldatan, iradesiz olduğu için ayartılan insanların da olduğunu söyledim.
- 4 ay
@Savas_Melegi tm onlari katma. Sen kurunun yaninda yaşı yakiyorsun haksizlik yani.
- 4 ay
Hayır istisnaları tenzih ettiğim için kurunun yanında yaşı yakmıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Klasik ezberlenmiş "karaktersiz değilim, karaktersizliktir" gibi cümleler kullanmayacağım. Çünkü karakterin farklı bir şey ve herkeste farklı olduğunu biliyorum.
Çok eşli ruh sahip kişiler başkalarına ilgi duyabilirler. Kötü niyetli d eğilse, eşini de seviyorsa hayatları da heyecanlı ve güzel geçer. Ben aldatıldım ve gayet de iyi anladım. Sorun yaşmadık.00 Yorumla
4 ayNe yaşanırsa yaşansın, karşıdaki önce bi insan olacak ki, devam edemediğini ayrılmak istediğini karşıya bilgilendirecek, baktı karşıdaki öküz çıktı o zaman anlarım, "zaten partnerin ayrılmak istiyordu, sen istemiyordun" diye haklı bulurum.
00 Yorumla
4 ayaldatmanın sebebi , nedeni, haklı haksızı falan yok ya. aldatma aldatmadır bitmiştir. ha, ben aldatıldım diye aldatmazdım bu arada. öyle bir şey yok. "ay zaten o da beni aldattı başkasıyla görüşsem nolur" bu da aldatmadır ve yanlıştır ya başkası yapsın siz yapmayın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
4 ayBence sadakatsizlik her ne olursa olsun olmamalı diye bir şey yok. Örneğin Anna Karanina'nin öyküsü. O zamanlar evlilik kadınlar için biraz zoraki gibiydi ve sevmediğin biriyle evleniyordun çoğu zaman. Evlenmenin aşkla sevgiyle bir alakası da yoktu. Başkasına aşık oldu diye suçlamıyorum..
01 Yorumla- 4 ay
Sende az oynak değilsin çünkü o yüzden tabi haklı bulursun
Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. aldatmanın misillemesi olarak, erkek şiddet uyguluyorsa, kadın servet avcısı ise.
bunlar harici haklılık payı olamaz.
ama bunlar da da haklılık payı var diye doğru olmaz, aldatmak karşındakine değil kendi namusuna yaptığın bir darbedir çünkü, kötüyle kötü olmaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayat akla karadan ibaret değildir. Bir kişinin partnerini aldatmasındaki sebep önemli. "Haklıdır ya da haksızdır" diyemem. Bazen öyle durumlar oluyor ki, aldatana hak veriyorsun. "Boşansın. Gitsin ne yaparsa yapsın." düşüncesine de katılmıyorum. Çoğunlukla boşanmak zor olabilir. Ama kısasa kısas yapılması da bana göre doğru değil. İki yanlış bir doğru etmez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aldatmak. hakli değil elbette ama suç sadece aldatanin değildir biraz da ilgisiz, sevgisiz bırakan eş de eş anlamda sorumludur. Ama en güzel çözüm mutsuz olduğun yerde kalmamak , durust olan bu tabiki..
31 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayÖrneğin ilişkiyi bitirmek gibi bir opsiyonu yoktur (canıyla tehdit ediliyordur) ve başkasına aşıktır (duygusal aldatma), işte bunda bir sakınca görmem. Ama ilişkiyi zor olsa da bitirme opsiyonu varken aldatmak omurgasızlıktan ibaret.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayAldatma karakter zaafiyetidir kadın erkek farketmez gözümde bir numaralı orrrr dur aldatacağına ayrıl git ne bok yiyosan ye yazık günah zamanında aldatıldım da 10 sene olmasına rağmen aşamadım korkum sürüyor herkes aldatır bilinci oluştu hep şüphe duyuyorum sürekli şüpheyle ilerliyorum ve bu hayatımı çok etkiliyor. Allah kahretsin her iki cihanda da yüzü gülmesin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
4 aySevgilin seni bir kez aldattiysa sende onu hep aldatabilirsin bence. Böyle bı durumu yaşamıştım çünkü eski sevgilim beni aldattıydı barışmıştık ve ondan sonrada hep ben onu aldatmıştım hiç affetmedim aldatabildiğim her kızla aldattım
10 Yorumla
4 ayGüvenini bozacak bir şey yaptıysa karşındaki, bu ya tamir için, güvenini kazanmak için ona bir fırsattır bir daha bulamayacağı türden hem de.. ya da ayrılık sebebidir
Asla aldatma sebebi değildir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
4 ayNe yaşanırsa yaşansın sadakat hep olmalı. Yürümüyorsa ayrılır gidersin ama sadakatsizlik olmaz. Olmamalı
20 Yorumla
4 ayAldatmanın hiçbir haklı yanı yok ben bunu hiçbir zaman haklı bulmam İnsanlar anlaşamaz sorunlar yaşanırsa ayrılık en doğrusu. Böylece hem kendine hem de karşındaki insana haksızlık yapmamış olur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
4 ayHiçbir zaman haklı bulmadım, bulmuyorum.
Bu noktaya zorlayıcı şekilde sevk eden eş, sevgili tipi oluyor, bunları farklı bir noktada tutuyorum, asla ama asla kınamam.
Bazı insanların yaşadığı hayatı yaşamadan anlamak mümkün değil.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Bence sadece fiziken aldatmanin bir aciklamasi olamaz, ama insanogluyuz gonlumuz kayabilir, kalben baskasina bisey hissetmek elimizde olmayabilir. Ya uzak durmak lazim ya da aldatilma olmadan ayrilmak
00 YorumlaHiçbir şekilde aldatmanın haklı bulunacağını düşünmüyorum.
Ayrılırsın veya boşanma davası açarsın olur biter. Kimse aldatılmayı kolay kolay hak etmez10 YorumlaGüncellemene ek olarak yazıyorum. Aldatmak karaktersizliktir. Lütfen önce karakterinizi inşa edin. Güven duymuyorsanız ayrılın, hem kendinize hem de başkasına yük olmamış olursunuz.
10 YorumlaBazıları o kadar çok hak ediyor ki size ayırmadığı zamanı başkasına ayırdığı zaman sizde yarattığı boşlukla ona bunu yapmayı mübah görüyorum bugüne kadar hiç yapmadım besleme diye bir ilişkiyi yürüten kişiler sadece oyalıyor o da çok can sıkıcı bazıları hak ediyor
11 Yorumla- 4 ay
Öyle gerçekten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayAldatmak gibi iğrenç bir hareketi karşı tarafa ceza olarak mı veriyoruz yoksa kendimize mi? Aldatmanın olursa olsun haklı bir tarafı olamaz, anlaşamıyorsan ayrılırsınız olur biter
10 Yorumla
4 ayAldatmanın haklı hiç bir yanı yoktur. Bunu makûl bir zemine oturtup meşrulaştırmak da en az aldatmak kadar edepsizliktir.
20 Yorumlane kadar seversen sev, samimi olursan ol kontrol edebileceğin tek şey kendin. eğer birinin yaptığı bir durum yüzünden bir şey yapmak kendi kontrolünü o kişiye devretmektir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
4 ayAldatma haklı değil hee harükarda ama tabi aldatmalarda aldatılan tarafın da ilgisizliği, vurdum duymazlığı, azarlaması, başkalarına bir şey deyip rezil etmesi vs türlü sebepler olur çoğunda.
01 Yorumla- 4 ay
Haklı bulduğum oldu. İş arkadaşı vardı babam yaşta ama her şeyi konuşur benle ve diğer arkadaşlarla. Eşi yaptırmıyormuş. İsteksizmiş, acıma da oluyormuş. Adam sürekli anlatırdı. Haline acırdık. Sonra aldatmaya başladı zaten. Eskort ya da normal. Bir de futbolcu Caner'in eski eşi evli olduğu halde, bekar gibi başka erkeklerle takılıyordu. Caner 1 tanesine haberim var demek zorunda kaldı. Sonra bu devam etti. O da boşanmadan Şükran'a yöneldi.
4 ayOldu kendimi haklı bulurdum aslında hiç bir zaman pişman olmadım sadece öyle davrandım xd kimi aldatıysam iyi ki aldatmışım hak ettiler az bile cvxcxvxvf neyse.
00 Yorumla
4 ayAyrılmak ne olursa olsun affedilemez benim için. Ayrılsın illa bir başkasını istiyorsa. Hayır mağdem başkasını istiyorsun niye o kişiyle birliktesin? Yokluk bile olsa aldatma kabul edilemez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Aldatma sadece tek bir durumda haklı olabilir o da o kişiden ayrılmak istediğin veya boşanmak istediğin zaman ısrarla senden ayrılmıyorsa aldatilmayi hak edersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hiçbir şey aldatmayı ya da aldatılmayı hak ettirmez. Bu alçaklık her şekilde alçaklıktır. Sorun çözülümüyorsa eğer ayrılılabilir. Bunun karşılığı aldatmak olmamalı.
00 Yorumla
4 ayÇok sevdiğim biri tarafından aldatıldım evet aldatmasına rağmen hala insanı seviyor gibi oluyorsun ama o yaşadığınız acı mide bulantısından sonra bir dshs o insanı affedemiyorsunuz yapmayın da aldatmanın affı yok kendinize bu saygısızlıgı yapmayın hatta sorgulamayın nedenini bile sormayın allaha bırakıp iyileşmeye çalışın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
4 ayBence ilgi alaka yoksa laftan anlamıyorsa ayrılmıyorsa vs böyle hikayeler oluyor haklı denmez ama yapacak bişeyleri kalmıyor dinledim böyle bi kaç arkadaş reelde
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aldatan kişi dünyanın en Aşağılık İnsanıdır.
Kadın ya da Erkek hiç fark etmez aldatan KARAKTERSİZDİR...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Aldatmak hiçbir zaman haklı bir eylem değildir eger bunu mü mübah görüyorsa kişi büyük karakter sorunu vardır demektir
#Hükümdar10 YorumlaAldatmanın hiçbir haklı tarafı yok olamaz da sevmiyorsan ayrıl bu kadar basit karaktersizliğe kılıf uydurmayın
10 YorumlaAsla. Kafası karışırsa, artık onu eskisi gibi sevmezse gidip eşine anlatıp ayrılmalı. Hiçkimsenin onur kırmaya hakkı yok
11 Yorumla- 4 ay
Peki eşin bu uygulamayi kullandigini biliyo mu
4 ayYoo ayrılmak diye seçenek yok mu beyninizden sildiniz mi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
4 ayOrtada ihmal varsa anlaşmazlık varsa umursamazlık varsa huzursuzluk varsa o zaman aldatmak doğru olur tabii eğer boşanmak gibi bir imkan yoksa
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Ne ekersen onu biçersin. Aldattığını gördüğüm kişiye bunu yaşatmadan bırakmazdım. Bu doğrultuda haklı sebep
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Bazan ada senede 3-5 kere birlikte oluyor başka kadınlara gidiyor esi ihmal ediyor ayrilmakta istemiyor o durumda aldatabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Normalde karşıyım ve ahmakça bulurum ama büyük konuşmak istemesem de aldatanları aldatmanın gerektiğini de düşünüyorum
00 Yorumla
4 ayAyrıl sorna ne halin varsa gör hislerin bitmiş olabilir baktın gözün kaycak gibi çnce ayrıl yani zor bir şey değil aldatmak ger türlü karaktersizlik.
00 Yorumla
4 ayEvet var zaten oldu değil var her iki taraf içinde geçerli bu söyledigim her iki cins için de geçerli söyledim bu arada
016 Yorumla- 4 ay
Neden böyle düşünüyorsun ve sen hangi durumlarda haklı bulup yaparsın
- 4 ay
Düşüncelerimi herkese açık değil herkesle paylaşmıyorum
- 4 ay
Nedenini yani
- 4 ay
Bu konuda bazı sorular sormak istiyorum düşüncelerini öğrenmek istiyorum sorabilir miyim
- 4 ay
Aldatmanin bahanesi olmaz ya oturur konusursun ya da ayrilirsin
- 4 ay
Ben zaten aşık olursam gider söylerim arkadan iş çevirmem gözünün içine bakarak söylerim kimseye yalan borcum yok benim
- 4 ay
Bunuda senden öğrenecek değilim
- 4 ay
Helal olsun her kizin yapcagi iş degil
Yasin kaç peki profilde 35 yaziyoda - 4 ay
Pardon plakan 35 yas 27 sjsjsjjsj
- 4 ay
26 yaşım 35 mi yazıyor mümkün değil
- 4 ay
Hm anladım pek ala sorun yok
- 4 ay
Yok plaka😃😃yanlis dedim
Izmirin neresindensin bu arada bende uşaktayim hemşeri sayiliriz - 4 ay
Gizliliğimi bozacak adres vermiyorum
- 4 ay
Oylesine sordum
Benden muhendisim napiyosun kpssye calisiyo musun ya da özelde - 4 ay
Hayır çalışmıyorum
- 4 ay
Anladim
Peki senlik sorun olmazsa burdan takip edebilir miyim
- Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
4 ayAldatmanın sebeplerini araştırmak lazım insanlar keyfi yere sebepsiz eşlerini sevgililerini aldatmaz!
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
4 ayİhanetin haklı tarafı olamaz hata değil bu bile isteye yapılan iğrenç bişey ve asla haklı yani olamaz
00 Yorumla Evlilikte mesela, eğer erkek ve kadın birbirini cinsel olarak mutlu etmiyorsa, biri bep başım ağrıyor vs bahaneler ile uzaklaştırıyorsa sonucunda artık ev arkadaşlığı noktasına gelindiyse kusura bakma da aldatana suç bulamam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. aldatan aldanırmış bu sözü yazılmadık duvar bırakmayacağım. aldatan aldatılır işte.
10 YorumlaAldatmanın haklı yanı mı olur?
Namertliktir. Hainliktir. Hiçbir kitapta da yeri yoktur.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Aldatmanın haklı tarafı yoktur. Doğru olan ayrılmaktır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayAyrılık diye bir şey var. İhaneti hiçbir sebep haklı çıkarmaz..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
4 ayAldatan kişi asla haklı olamaz
ve aldatmanın bahanesi olmadığı gibi affı da yok10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Hayır. Aldatmanın haklı tarafı yoktur. Mutlu değilsen bitir, aldatma. O kadar basit.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayAbicim aldatmak saçma tamam karşıdaki insana duygum bitmiştir ayrıl ne halt yersen ye
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
4 ayAsla aldatmanın bahanesi de olamaz haklı bulunacak yanı da olamaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. Aldatmanın hiçbir haklı tarafı olamaz. Saçmalıyosuunn şu anda Yaren😂😂
10 Yorumla- Devamını Gör (151)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat